Transferi
Re: Transferi
U novom Fudbalu malo informacija koje su vezane za nas. Milutin Miletić koji je prošlu čitavu sezonu proveo u Cementu na pozajmici sada se rastao sa nama i potpisao ugovor sa Srbobranom. Dnevnik je najavio pozajmicu Miloša Zličića u isti taj Cement, sada je to i potvrđeno, a tamo će provesti polusezonu.
Piše Dnevnik da se ''šuška'' da bi uskoro mogli da banu još dvojica igrača u napadu i u veznom redu.
Prelazni rok traje do sledećeg petka u ponoć za većinu država, tako da ja za očekivati da sada krenu histerična idiotska dopunjavanja ekipe likovima koji nisu uspeli da pronađu adekvatan angažman do sada. Takođe, očekujem i još poneki odlazak.Karlsson wrote:Piše Dnevnik da se ''šuška'' da bi uskoro mogli da banu još dvojica igrača u napadu i u veznom redu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Протомајстор
Дубоко делим твој песимизам.Rabba wrote: Prelazni rok traje do sledećeg petka u ponoć za većinu država, tako da ja za očekivati da sada krenu histerična idiotska dopunjavanja ekipe likovima koji nisu uspeli da pronađu adekvatan angažman do sada. Takođe, očekujem i još poneki odlazak.
Ko nam dolazi?
Glavcic i Djuricin?
Cecaric?
Despotovic?
Glavcic i Djuricin?
Cecaric?
Despotovic?
Stiže Đuričin.
Uopšte nisam video neki kvalitet u odnosu na Gojkova koji će zbog ovog grejati klupu ili još verovatnije tribine.....
Uopšte nisam video neki kvalitet u odnosu na Gojkova koji će zbog ovog grejati klupu ili još verovatnije tribine.....
Ne delimo isto mišljenje. Ne znam koliko si ga gledao i naspram kog uzorka komentarišeš da nema dovoljan kvalitet, ali ja mislim da je ovo možda i najveće pojačanje ovog roka. Kod dečka je jedino glava problem, ako trener i stručni štab budu radili sa njim kako treba, biće on odličan.lazarr wrote:Stiže Đuričin.
Što se Gojkova tiče ne mora nužno da znači da neće biti u postavi. Obojica mogu da igraju više pozicija na terenu. Ako dečko ne bude igrao posle partija koje je do sada pružio, to neće biti Đuričin kriv, već struka.

Negde sam pročitao da je u igru i naš bivši kapiten Poletanović
.

Iskreno želeo sam Đuričina, ali on trenutno nije u nekoj formi (osim prve utakmice sa Spartom i još par poteza na drugim utakmicama), a mi nemamo luksuz da čekamo i trpimo igrače.
Ni svoju decu ne trpimo, a kamoli druge igrače.
U ovom trenutku Gojkov je dosta bolja opcija i mesto mu je u prvih 11.
A ovo go**o neću ni da komentarišem. Ako ne daj Bože dođe nadam se da ćemo mu zagorčavati život na svakoj utakmici.
Ni svoju decu ne trpimo, a kamoli druge igrače.
U ovom trenutku Gojkov je dosta bolja opcija i mesto mu je u prvih 11.
A ovo go**o neću ni da komentarišem. Ako ne daj Bože dođe nadam se da ćemo mu zagorčavati život na svakoj utakmici.
Hm, to bi bilo bas "interesantno".fare wrote:Negde sam pročitao da je u igru i naš bivši kapiten Poletanović.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
http://www.butasport.rs/fudbal/butaspor ... -je-vosin/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Đuričin je od početka letnjeg prelaznog roka 4 ili 5 puta došao kod nas. Samo nikako da ga predstave i da zaigra.
Ovi na Buti ne znaju kako dečko izgleda.... Stave pogrešnog lika na fotku. A da je slučajnost nije, fotka im se zove ognjen-djuricin-31 (može da se vidi preko linka)....

- Протомајстор
Што се мене тиче, нек дође. Бивши капитен Војводине је институција, звао се он Мелег, Вулићевић, Јованчић, или сутра Антић.fare wrote:Negde sam pročitao da je u igru i naš bivši kapiten Poletanović.
Сви повратници који доносе квалитет су у предности у односу на Дринчића и остали секташки полусвет од стотину лета, који је овде прижељкиван.
У постави имамо два босанска Хрвата, два Африканца и четири Београђана... е баш ће и Полетановић да нам смета, нек је и сто пута циган.
-
Otkud sad da je Poletanovic cigan,zar nema nas grb u sobi na zidu.Jednostavno Meleg,Poletanovic,Jovanca su dobri za nas,za nas fudbal,dok zq neke vece evropske domete koje jure cigani su slabi,tu mogu kvalitetni stranci i po neki nas igrac.Bas zbog toga oni ce teren videti sa tribina,a igrace ako budu odmarali neke bitne igrace,ko sto smo i pricali ranije.Licno ne bih imao nista protiv da se Poletanovic vrati,s obzirom ko nam sve igra.Nasi bivsi igraci treba da znaju da ce karijeru pre oziveti kod nas nego kod ciganije,ovako samo pljunu po sebi pa ih ni mi vise ne cenimo.Treba pratiti igrace koji su ovde dominirali pa ako im preko krene po zlu reagovati na vreme,recimo Malbasic,Vujaklija,Planic...