?vdn slaninar wrote:Planic
Planić im je možda i glavni igrač u ekipi. Što se tiče Poletanovića, ima on gde da se vrati

?vdn slaninar wrote:Planic
+1Milan wrote:poletanovic nikako nece biti dobrodosao kod mene! Neka samo ostane da smrdi u septickoj jami i neka ni ne pogleda u nasem pravcu! Svi koji su otisli kod njih, a pogotovo bivsi kapiteni, su za mene mrtvi!
Dodao bih i još - pogotovo oni kapiteni potekli kod nas. Sve najgore takvima.Milan wrote:poletanovic nikako nece biti dobrodosao kod mene! Neka samo ostane da smrdi u septickoj jami i neka ni ne pogleda u nasem pravcu! Svi koji su otisli kod njih, a pogotovo bivsi kapiteni, su za mene mrtvi!
Sto se Poletanovica tice,secam se da sam se uvek "svadjao" sa forumom,jer po meni nije imao kvalitet ni za startera,ali eto (znamo i zasto) bio je omiljen medju navijacima,pa cak poneo i kapitensku i titulu igraca sezone.Tako da sam protiv povratka pre svega zbog igrackih nedostataka,a ovaj odlazak u blizance se ipak mora gledati za svakog igraca ponaosob... Evo recimo Kocara je bio tamo,i najlepse momente karijere doziveo u Zvezdi,ali uvek i u svakom intervjuu naglasi recenicu "Novi Sad je moj grad" i kako onda takve stvari poistovetiti sa "dosao sam medj najbolje navijace,dosao sam u klub za koji navijam od detinjstva...",poistovetiti sa radovanjima igraca kada nam daju gol.... isl!?severozapad wrote:Baš neki dan sam se setio Pekarića i njegovog odlaska i povratka.
On je epitet "NAŠ" izgubio odlaskom kod "njih"!severozapad wrote: Apsolutno sam protiv povratka ovog "našeg deteta" u klub.