vdn slaninar wrote:U ovoj zemlji se nista ne desava slucajno,ovo urusavanje i teranje navijaca od kluba ima neki cilj.
Odavno ja to govorim. Strasno mi je samo sto su mnogi koji ne bi smeli biti samo nemi posmatraci...
vdn slaninar wrote:U ovoj zemlji se nista ne desava slucajno,ovo urusavanje i teranje navijaca od kluba ima neki cilj.
Danilo wrote:Cinjenica da se Veselinovic nije snasao, imamo tim 10 puta skuplji od Backe , Macve ,Rada,... a jedva izlazimo na kraj sa istima, protiv zvezde smo videli gde smo.Svi igraci su dovedeni uz skauting Veselinovica i ....krompir.
Zajebite Bajata , naravno da covek hoce rezultate , dao je ne malu lovu, kad drugi nisu, i hoce rezultate, a ne ulizivanje svakom protivniku
Brate hvala što ste oterali Zbiljića da Vas nije bilo ko zna šta bi se desilo sa našim klubom...Možda bi se onaj Vuković vratio u klub, ne daj bože trener bi nam bio Okuka...srećom tu ste bili vi skupštinari i spasili klubnaseljekolumbija wrote:Јебо те збиљићdraganas wrote:Skandal u užas![]()
Nisu normalni, ovo je prevršilo svaku meru.
Ovim putem bih se još jednom zahvalio svim skupštinarima koji su oterali Zbiljića i sačuvali naš klub od propadanja.
Uživajte sad uz Bajata, Okuku i Tomu grobara.
A ima mnogo brate takvih kod nas koji arce nase pare, ali niko nece da baca nase ili svoje pare u Fk Vojvodinu.Kako mislis da bi placali plate radnoj zajednici , igracima....Da ne bi mozda bivsi igraci ili mi navijaci.Nemoj mi samO reci da bi bata kole ili Matijevic u ovakvom sistemu.Eto imao si privatnika Vukovica pa nije hteo stipendije da daje deci .Tako da hvala i ovima sto arce nase ali i daju nasem klubu.Sto ti ne das pametni ...Red Marquis wrote:Čiju lovu, svoju ili našu?Danilo wrote: Zajebite Bajata , naravno da covek hoce rezultate , dao je ne malu lovu, kad drugi nisu, i hoce rezultate, a ne ulizivanje svakom protivniku
Kad pomislim, čemu ovo, pa ne postoji nijedan debil koji bi poverovao ovo, ali onda se setim da uvek precenjujem inteligenciju ljudi. Ako jedan od 50 koji ovo pročita poveruje, vaše je ispunjeno.
Druze, da je odbojka sport koji donosi milione, kao sto to radi fudbal, veruj mi da ni pet tih vajnih Zbiljica ne bi bilo dovoljno. Isto vazi i za rukomet.salefkv wrote:Nisam neko ko je na Zbiljicevoj strani, ali covek je otisao u odbojkaski klub i ima rezultat i marketing, dve stvari koje mi dugi niz godina nemamo.
Danilo wrote:Zajebite Bajata , naravno da covek hoce rezultate , dao je ne malu lovu, kad drugi nisu, i hoce rezultate, a ne ulizivanje svakom protivniku
Ajde nadji drugu budalu....evo prozivam te , da placa Fk Vojvodini, plate.... bas me zanima kako danasnja inteligencija razmislja, samo zajebi privatizaciju jel nje nemaRabba wrote:Nemoj tako Red, zaradio čoek pošteno, pa odlučio malo i da uložiKo veli da vrati malo društvu, ipak mu je ono baš puno dalo. Čovek-dobrotvor-uzor!
Kazi mi jednu stvar koja u klubu funkcionise kako treba?Svaka kontra je na mestu i nema elemenata za rekontruKarlsson wrote:Ovde ima dosta večitih kontraša koji samo večito mrače. Znaju samo da kritikuju i znaju šta ne valja, a ne znaju kako to rešiti.
I kada se konačno pojavi kakvo takvo rešenje ni ono im nije po volji.
Jednostavno kakva god da je politika u klubu, kakvo god da je finansijsko stanje, ko god da dođe ili ode da li je u pitanju uprava, trener ili ko već... uvek će biti nezadovoljnih i uvek će nam biti krivi predsednik, sponzor i ko god.
Takav smo narod, takav nam je mentalitet. Navikli smo da smo nezadovoljni, da nam ništa nije po volji i da večito tražimo krivce za sve.
Svi su problem, samo smo mi savršeni.
Eto, stranacki vojnici su namireni. Malo li je?churguzijanac wrote:Kazi mi jednu stvar koja u klubu funkcionise kako treba?
Zadržani su Rockov i Veselinović i čak su zimus potpisani novi i jači ugovori sa njima. Sprečio se koliko toliko odliv naših klinaca. Doveden je trener kojeg smo priželjkivali, a koji istina nije ispunio očekivanja. Dovedeni su igrači koji imaju neki CV iza sebe, a to što nisu uklopljeni kako treba nije do uprave već do trenera.churguzijanac wrote: Kazi mi jednu stvar koja u klubu funkcionise kako treba?Svaka kontra je na mestu i nema elemenata za rekontru
Ajmo redom. Veselinovic ne igra, a stoperi sa cv su nam katastrofa. Nijedan omladinac nije dobio sansu. Okuka je inijanac koji je pricao kako bi Vojvodina trebala da prodaje igrace blizancima I jako se cudio sto to nismo radili kod Bate, jer se kao onda ti igraci prodaju u inostranstvo lakse I skuplje. Jbg, ja ga necu svariti takvog. Sa Obilicem je namestao ko je stigao, to nije cv, a za Kinu je pitanje sta je tacno, ne znam kineski pa ne mogu da proverim da li je stvarno proglasen za nesto, ali to nije ni bitno. Veselinovicu su dovedena 15 igraca, a on ih nije uklopio za 2 meseca, cccccc, pa to ne bi uspeo nijedan trener. A sad ako ih ovaj pajvan uklopi to ce biti cudo.Karlsson wrote:Zadržani su Rockov i Veselinović i čak su zimus potpisani novi i jači ugovori sa njima. Sprečio se koliko toliko odliv naših klinaca. Doveden je trener kojeg smo priželjkivali, a koji istina nije ispunio očekivanja. Dovedeni su igrači koji imaju neki CV iza sebe, a to što nisu uklopljeni kako treba nije do uprave već do trenera.churguzijanac wrote: Kazi mi jednu stvar koja u klubu funkcionise kako treba?Svaka kontra je na mestu i nema elemenata za rekontru
Generalno se donekle stabilizovalo stanje u klubu, jer pre nego što je došao Srbijagas se čak spominjalo i gašenje i šta sve ne. Pa čak i to da klub ne može da obezbedi dnevne obroke.
Toga više nema.
Ja ne volim politiku, a SNS i SPS ne mogu organski da podnesem. Ali nisam slep i ne želim da zbog svojih ličnih emocija pljujem i kritikujem ljude u klubu za svaki potez koji učine.