Red Marquis wrote:Imaćemo više koristi i od nekog crnca iz Zulu plemena koji lopte nije nikad video no od još nekog beogradskog isprdka. Ja sam za i na neviđeno.
Današnji "fudbal" donosi dve informacije koje nas mogu zanimati. Direktno vezano za nas, sa Cebarom je raskinut zvanično ugovor. Druga informacija je indirektno vezana za nas, Džozef Bempah se vratio iz Meksika i potpisao za užičku Slobodu.
"Fudbal" broj 40 donosi da imamo pojačanje u vidu Brazilca. Za nas je potpisao Patrick. Jedino što sam uspeo o momku pronaći je jednostavan rezultat unosa njegovog imena u gugl pretragu.
U kategoriji "najkraćih trenera" verovatno smo prvi.
Ovo možda i najbolje oslikava za šta naš klub služi poslednjih decenija, a to sigurno nisu ni rezultati, ni profit kluba, niti razvoj mladih u sportiste i ljude.
Evo ga Pavkov eksplodirao i zacementirao najmanje 10 milki za obestecenje.A nama kurcina!!Dusa me boli kako pustamo talente i u sta nam se pretvorio klub.
churguzijanac wrote:Evo ga Pavkov eksplodirao i zacementirao najmanje 10 milki za obestecenje.A nama kurcina!!Dusa me boli kako pustamo talente i u sta nam se pretvorio klub.
Sportski portali bombarduju vestima, pa sam poklekao i pogledao drugi gol Pavkova. Samo zbog tog jednog šuta i gola nekom treba zalepiti tužbu za rad protiv interesa kluba. Da vam jebem svima mater koji ste vodili klub u prethodnih 20 godina.
Ehh, da je jedini kojeg su nasi znalci oterali iz Vojvodine i dovodili panjeve i bezobrazno i bezobzirno ih forsirali.Ne smem ni da se setim, sta sam sve pisao.
Ni danas nije nista bolje. Opet perspektivni daleko od statusa prvotimca, dok su na terenu neciji poluigraci.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov