Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
N13

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by N13 »

Licno sam protiv menjanja trenera svaki cas (menjamo 5 trenera godisnje u proseku, a rezultati isti - valjda je jasno da nije tu problem u treneru, vec u igracima i sportskom direktoru).
Ali, sto se Okuke tice, definitivno je pogubno da on ostane. Igraci demotivisani, odvratna igra za gledanje, nema rezultata, ne ubacuje decu u vatru. Da makar jedno od toga ispunjava, ne bih imao nista protiv da ostane.

Sto se tice Lalatovica - prvi put kad je dolazio, govorio sam kako me stadion vise videti nece.
Srecom, svojim odnosom prema klubu i navijacima, demantovao me je, i skidam mu kapu na tome.
Jedina mrlja koju je imao dok je vodio nas je bila ona oko spominjanja vodje. Sve ostalo je bilo iznenadjujuce i vise nego korektno.
Igraci su igrali neobicno lep fudbal, trcali, vrsili pritisak, bili motivisani. Rezultati su bili solidni, a i bilo je dece na terenu vise nego danas.
Mislim da je sa Merijem pogresio, ali ne mozemo mu suditi jer je generalno imao dobar rezultat. Svakako da bih vise voleo njega nego Okuku.

Najbolje resenje za nas je Djumi, ali ne verujem da on ima motiva da se vraca u ovaj mulj.
U nekim boljim vremenima vidim Djumija kao sportskog direktora, a trenera nekog mladjeg i energicnog, sa modernim shvatanjem fudbala.
Djisa

Post by Djisa »

Kad je Okuka u pitanju, Vojvodina nikada nije igrala gori I bezidejniji fudbal, dok je bio Veselinovic, recimo utakmica protiv Rada koju smo nesrecno izgubili kod kuce 2-1, je bila odlicna utakmica, mnogo sansi, a oni iz 2 sanse iz kornera dali 2 gola, je susta suprotnost. Pobeda protiv Vozdovca sa Okukom je bila tuga od fudbala I tu je vec bilo jasno da je on promasaj. Moze se pobediti po koja utakmica bez igre, ali ne dugorocno. S druge strane, igra ce pre ili kasnije doneti niz pobeda. Zato sam ja bio protiv smenjivanja Veselinovica, koji je imao igru sa ovim timom, za razliku od Okuke koji nema igru sa istim tim timom. Sad, da li je bolje dovesti stranca, Kosanovica (iako sam ja protiv tih matorih trenera koji su 300 godina u nasoj ligi I izmenjali su manje vise sve klubove), Lalatovica ili nekog petog ne znam, ali sam ja da oteramo ovog, jer sa njim napretka nema. Svake nedelje sve gora I gora igra. Da se ja pitam, vratio bih Veselinovica, ionako nam je na platnom spisku. Za mene su od Lalatovica bolju igru u Vojvodini imali samo Dzimi Maric, Bobe Pavkovic I pokojni Ivica Brzic, u poslednjih 20 godina.
Kup je nas!
Danilo

Post by Danilo »

Stvarno smo... gledam ovaj prethodni post gde neko pise Okuka m...... sramno.
Okuka po meni nije razmrdao ekipu ,mislio sam da ce mozda podici nivo agresivnosti i kvaliteta i onako limitirane ekipe,i kao trener dati svoj pecat ,ali nije .Uklopio se u sivilo ekipe , doduse koju nije ni selektirao , tako da ne mogu u potpunosti da ga krivim.Ne mozemo ga ni prerano kuditi jer je potrebno i vreme i igraci da pokaze da li vredi.
Interesantno je reci da je Lalat rekao opet iz nekih fudbalskih krugova , da bi sa nasom ekipom ladno uzeo 3 mesro.Doduse neproverena info.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Od svega sto me podseca na lalatovica je sirok osmeh i zlatan zub posle ubedljivog poraza na cmarakani i poltronsko uvlacenje pickoustom u nadi da ce voditi ciganiju ponovo.Ne treba nam ponovo.Ja sam vise za nekog trenera tipa Rastavac ili Govedarica.
Djisa

Post by Djisa »

Danilo wrote:Stvarno smo... gledam ovaj prethodni post gde neko pise Okuka m...... sramno.
Okuka po meni nije razmrdao ekipu ,mislio sam da ce mozda podici nivo agresivnosti i kvaliteta i onako limitirane ekipe,i kao trener dati svoj pecat ,ali nije .Uklopio se u sivilo ekipe , doduse koju nije ni selektirao , tako da ne mogu u potpunosti da ga krivim.Ne mozemo ga ni prerano kuditi jer je potrebno i vreme i igraci da pokaze da li vredi.
Interesantno je reci da je Lalat rekao opet iz nekih fudbalskih krugova , da bi sa nasom ekipom ladno uzeo 3 mesro.Doduse neproverena info.

Nije neko, nego ja. Zasto je sramno? Covek upropascava Vojvodinu iz dana u dan. Na stadionu ima nikad manje navijaca, gledalaca ili kako god se u danasnje vreme nazivaju ljudi koji prate fudbalske utakmice. Igra nikad gora, 2 utakmice mi izgubimo, ne sutnemo na gol, a ta kreatura kaze kako je igra bolja od rezultata. Ako ti ne zelis da vidis da upropacava Vojvodinu sve vise svakim danom svog ostanka u Vojvodini, onda nismo na istoj talasnoj duzini. I da, opet, OKUKA MAJMUNE ODLAZI!!!!!!!!!
Kup je nas!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Zasto je sramno? Stvari treba nazvati pravim imenom. :mrgreen:

Ako se Okuki dozvoli da vodi ekipu duze od ovih 5 preostalih, bacice klub u trosak, jer ce morati da uvedu kese za povracanje uz svaku kartu, posto ovaj njegov fudbal za bolje nije. Gadiluk!!!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Najveci problem je uprava a trener kao Okuka je samo slika njihovog loseg rada.Dugo nemamo Slaninarsku upravu sad nemamo ni Novosadsku.U klubu sve sami ljudi sastrane bez imalo emocija prema Vojvodini.Uprava koja je dosla da spasi finansijski klub radi suprotno,isisava i urusava klub maksimalno,pa dele neke basnoslovne plate(tipa golman iz sindjelica sto je dosao ima 3500 eura),a ko ce to da plati pa naravno Vojvodina.
Danilo

Post by Danilo »

Mislim da je sramno za nekog coveka reci da je Majmun.
Moze, treba ga oterati, ne valja , ali vredjati nekog da je majmun, konj.... za mene je sramno
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

vdn slaninar wrote:Uprava koja je dosla da spasi finansijski klub...
Pa ako ces verovati onome sta su razne uprave pricale ovih godina, sve do jedne su dolazile da finansijski spasavaju klub, cak i pumpadzija iz Veternika, a kad se pogleda njihov ucinak samo su sebe finansijski popravljali dok je klub sa svakom sledecom upravom tonuo sve dublje. Meni vec zvale izasle na usta pricajuci da nije bitno KO vodi klub nego KAKO ga vodi, da je to jedina sustinska promena koja nam moze pomoci jer sve dok svaka naredna uprava radi isto kao i sve one pre nje nista se na bolje ne moze promeniti.

(A isto vazi i za strucni resor i trenera - sve dok se timovi sklapaju po diktatu i dok se ulazi u talove s menadzerima i rezutlati ce biti takvi kakvi su.)

E sad, to sto ne postoji volja da se stvari sistemski menjaju nego se samo gleda da se produzi sadasnje stanje da moze i dalje da se kraducka, tu vec dolazimo do korena problema. I sve dok se to ne resi ne moze ni klubu krenuti na bolje sve i da 150 uprava promenimo u medjuvremenu. A plasim se, ustvari siguran sam, da ce klub pre propasti nego sto ce stati na noge.

Ako, i treba. Ne zasluzujemo ga.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Jel zajebavaš za ovog rezervnog golmana da ima 3.5k???

Hteo sam da pohvalim neke stvari poput gostovanja Dr Milan Petrović školi i činjenici da smo sa dva omladinca iz izlaznog godišta potpisali profi ugovore(Toroman do leta 2021, Bjeković do leta 2022, izvor "fudbal"), ali ako je istina za ovog Simića, ovi su nezapamćene štetočine!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Prosto da se zapitas koliko zapravo taj decko dobija... :deal:
Djisa

Post by Djisa »

Danilo wrote:Mislim da je sramno za nekog coveka reci da je Majmun.
Moze, treba ga oterati, ne valja , ali vredjati nekog da je majmun, konj.... za mene je sramno

Za mene je veca sramota biti bot uprave, pa te opet ne prozivam!
Kup je nas!
Beonic

Post by Beonic »

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... t2IPh458oM" onclick="window.open(this.href);return false;

Ode Kuka.
Kada već "novinari" napišu tekst sa dve rečenice, ja ću dodati malo statistike.
Vodio je klub na svega 12 utakmica, od kojih su 10 ligaških i 2 kup.
Ima 6 pobeda (od čega 2 u kupu), 1 remi i 5 poraza. Gol razlika 13-6 (+7).
Zanimljivo je da u tih 12 utakmica, ni jedna nije bila gol-gol. Ili smo ih primali ili davali.

Nisam fan Okuke, ali smatram da nije trebao da ode. Sledeći neće biti bolji, pa ni onaj posle njega. Svi će oni biti isto. Nije problem trener, problem su oni kojima je juče skandirano, a umesto da odu, oni smene trenera pošto je to najlakše.
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Beonic wrote:https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... t2IPh458oM

Ode Kuka.
Zanimljivo je da u tih 12 utakmica, ni jedna nije bila gol-gol. Ili smo ih primali ili davali.

Nisam fan Okuke, ali smatram da nije trebao da ode. Sledeći neće biti bolji, pa ni onaj posle njega. Svi će oni biti isto. Nije problem trener, problem su oni kojima je juče skandirano, a umesto da odu, oni smene trenera pošto je to najlakše.
Potpuno se slazem sa tobom, ali ovima sto smo ih spominjali juce, uopste nije stalo do kluba.Oni su u FK Vojvodiina da bi sprovodili interese suprotne napredovanju i opstanku kluba.
Djisa

Post by Djisa »

Beonic wrote:https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... t2IPh458oM

Ode Kuka.

Okuka je najgori trener koji je vodio Vojvodinu u poslednjih 30 godina. Naravno da tim ne valja, ali tako bezidejna igra (u odnosu na pocetak sezone) nije vidjena. Samo kad je otisao. Da dodje I Bajatovic licno, bice bolje garantujem (pu, pu, daleko bilo)!
Kup je nas!
Post Reply