Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Beonic

Re: Transferi

Post by Beonic »

Odličan igrač za naše uslove. Priželjkivao sam ga još dok je u Lučanima bio. Mislim da on nije realan i da može da igra za mnogo veće pare u boljoj ligi.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Iluzorno je ocekivati jos jednog stranca napadaca posle dolaska Fofane, nazalost. Koliko god ga branio, cinjenica je da je forma u kanalu, a i voljni momenat. Ovo drugo moze biti rezultat plata, posto negde nacuh da im debelo kasne.
fare

Post by fare »

Cigosi ponovo spremaju napad na Ćomija :).
Turija

Post by Turija »

Nadam se da ce Ivanic izdrzati sve te pritiske i da ce otici u jos bolji klub od Bate.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Душан

Post by Душан »

Turija wrote:Nadam se da ce Ivanic izdrzati sve te pritiske i da ce otici u jos bolji klub od Bate.
:cheers:
БАТЕ је у овом моменту мало јача екипа од Војводине.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Al imaju Marina, Melega i sigurno još jednu 10ku(jer Meleg nije ni u protokolu). Šta će im Ivanić? Patka najverovatnije.

Da bude u skladu sa temom, voleo bih povratak ili Merebe ili Stojana Vranješa.
Takođe, iako je Zlomislić solidan, ja bih pre vratio Novicu Maksimovića, em je bolji, em nije stranac. Al nešto ne verujem da je iko od njih realan.
Danilo

Post by Danilo »

Slazem se za Novicu , takav tip igraca nam treba,najtanji smo na tom zadnjem veznom gde smo bas godinama bili jaki i izbacivali dobre igrace.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Rastosiljas se 16 kojekakvih i kupis 8 valjanih i dodas 8 omladinaca i dovedes trenera Rastavca i da nas bog vidi!
Turija

Post by Turija »

churguzijanac wrote:Rastosiljas se 16 kojekakvih i kupis 8 valjanih i dodas 8 omladinaca i dovedes trenera Rastavca i da nas bog vidi!
Da.
I Djumija za Sportskog direktora :cheers:
Moramo dovesti Struku i igrace koji vole Vojvodinu, a ne samo njen novac i rejting.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Đumi - Rastavac kombinacija je verovatno nešto najpribližnije savršenstvu što možemo priželjkivati u ovom trenutku. Samim tim, ne treba se zanositi. Đumi sam može da nam odgovori koliko je zainteresovan za mesto u ovakvoj Voši, a Rastavac je mislim van našeg dometa trenutno.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Rastavac u reprezentaciji jedan od pomocnika Krstaji. Po meni bez problema bi mogao da radi i kod nas kao sef i Djumi kao podrska i skauting ili kako se to vec strucno kaze.Mozda bi pomogao da iznedrimo novog reprezentativca...Nismo mi mali samo smo mnogo pali.Vecito neke sitne duse i secikese u i oko kluba, tako da stanje ne iznenadjuje.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

To podrazumeva da poltronska uprava zapravo radi u interesu kluba, ne samo na polju struke, vec i na polju jacanja brenda i onoga sta je FKV nekada predstavljala...nemojmo se tako grubo saliti...

Oni su tu da nas drze iznad ponora, ali i da nas puste kad stigne naredjenje ovih vampira devedesetih da se to uradi. Nece nas povuci iz ambisa, to je sigurno, pogotovo ne tako sto ce negovati i jacati slaninarstvo. Bilo kakav pokret, pa tako i navijacki (minus miljenica gospodara), za koji se zna da nece raditi u interesu trenutne vrhuske, sistematski se unistava.

Mogu vam neki forumasi prodavati bajke, ali je to tako. Rastac i Djumi su svetlosnim godinama daleko od kluba.
fare

Post by fare »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... iju/313128" onclick="window.open(this.href);return false; Kada je odlazio obecao je da ce zavrsiti karijeru u Vosi a ja mislim da nije daleko od zavrsetka karijere :D .
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ne bi me cudilo da tako i bude. Bilo bi lepo...

Ista situacija je i sa Gojkom, koji ne igra na Kipru. S njima dvojicom bi ovaj tim vec dobio neku formu.

Jos samo Fiero, i eto nas nazad! :mrgreen:
Teleptabis

Post by Teleptabis »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... pas/313456" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply