Transferi
Re: Transferi
Da je istina bilo bi lepo još probati vratiti Gojka, Krasića i nekako probati Abua i onda možemo pevati kup je naš
.

Bilo bi odlicno da se Meleg vrati, naravno i ostali gore spomenuti.
- AntonioKasano
Da li moze neki normalan povratnik jednom a ne samo ovi sto su ih blizanci izgustirali i ispljunuli pa dolaze kod nas na ozivljavanje opet?
Glupi, glupi Dejane...Teleptabis wrote:https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... pas/313456
Tamo im ne treba a ovde bi bio dočekan na zub...
Glupi, glupi Dejane...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- gospodinFKV
Stav nisam promenio. Svojim nekim izjavama nije pokazao neku preteranu odusevljenost odlaskom bilo gde. Licno mislim da je po pitanju karaktera decko loptica sveze gline, koju menadzer oblikuje kako zeli. Jednom recju - flegma. Juce Vosa, danas zvezda, sutra da mu se kaze partizan, otici ce tamo, izvaliti po koju izlizanu floskulu kako je partizan veliki klub i da zeli da ostavi trag, i tako dalje u druge klubove, dok ne zavrsi karijeru. Retko beskrvna individua. Ne bih ponovo voleo da ga vidim ovde, ali i da se vrati, ne bih mu zvizdao, jer nisam siguran da bi ga uopste potreslo, niti izazvalo bilo kakvu reakciju i imalo efekta.
Pre bih voleo da vidim Krasica, posto poslednjih godina igra u sredini, sa Gojkom i Djuricem iza.
Pre bih voleo da vidim Krasica, posto poslednjih godina igra u sredini, sa Gojkom i Djuricem iza.
- Протомајстор
Може, ал да нам не буде позајмљен, већ да дође за џабе (споразумним раскидом уговора) и да потпише на две године минимум, али претпостављам да ће пре бити нека замена.
У принципу сам увек за повратак момака који су овде оставили трага - поготово оних горе поменутих који су оставили трага и у европском фудбалу.
У принципу сам увек за повратак момака који су овде оставили трага - поготово оних горе поменутих који су оставили трага и у европском фудбалу.
Dnevna doza bute, jer bože moj, bliži se prelazni rok:
http://www.butasport.rs/fudbal/butaspor ... -decembra/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.butasport.rs/fudbal/butaspor ... -decembra/" onclick="window.open(this.href);return false;
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Čuj deo uprave želi iskusne igrače i rezultate.Pa taj Sikimić je bio mator pre 10 godina kad je bio kod nas.Drinčić koji nas je ispalio grobarski otpadak.Vratite našu decu ako vraćate matorce.Meleg mi uopšte nije drag više ali pre bi njega gledao nego Sikimića jbt.Kačar,Krasić,Brka,Meda neka njih pokušaju da vrate...
- Red Marquis
- Moderator
Znači davanje šanse omladincima je do polovine decembra?
Od koga je, dosta je.
Od koga je, dosta je.
Io odio Belgrado
- Протомајстор
Толико смрдимо да ми се повраћа! 

Ako neko misli da Sikimić može da ima bolju statistiku od Gajića ili Fofane, taj ili je lud ili zlonameran ili lažni grof.
Kažu pametan uči na tuđim greškama, a budala na svojim. Ako su već cigani forsirali Sikimića na uštrb Jovića, a vidimo kako im se to isplatilo, zašto onda mi moramo biti dupli kreteni i ponoviti tu grešku.
Još jedna stvar, sledeće leto je u21 evropsko prvenstvo, Gajić, Nešković, Gojkov, Veselinović, Mesarević i Lazarević imaju mogućnost da budu na spisku. Možda treba u tom pravcu razmišljati.
Kažu pametan uči na tuđim greškama, a budala na svojim. Ako su već cigani forsirali Sikimića na uštrb Jovića, a vidimo kako im se to isplatilo, zašto onda mi moramo biti dupli kreteni i ponoviti tu grešku.
Još jedna stvar, sledeće leto je u21 evropsko prvenstvo, Gajić, Nešković, Gojkov, Veselinović, Mesarević i Lazarević imaju mogućnost da budu na spisku. Možda treba u tom pravcu razmišljati.
Potpis.slanina wrote:Čuj deo uprave želi iskusne igrače i rezultate.Pa taj Sikimić je bio mator pre 10 godina kad je bio kod nas.Drinčić koji nas je ispalio grobarski otpadak.Vratite našu decu ako vraćate matorce.Meleg mi uopšte nije drag više ali pre bi njega gledao nego Sikimića jbt.Kačar,Krasić,Brka,Meda neka njih pokušaju da vrate...
Nadam se da su to prazne price, jer je totalna glupost i nesaglediva steta unistiti sampionsku generaciju Omladinaca. Ne mogu da verujem da je neko i pomislio na te igrace, a ne da pregovara sa njima.
Kacar, Krasic, Brka, Meda u svako doba, sa velikim zadovoljstvom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Протомајстор
Пекарић, Степанов и Деспотовић, сви одреда 35-36 година, иако су завршили каријеру, верујем да би више донели након зимских припрема, што искуством и игром што повратком идентитета и навијача него Сикимић и Дринчић, а и плате би им биле мање.butasport wrote:O FK Vojvodine otpočeo je pregovore sa Predragom Sikimićem (36), Novicom Maksimovićem (30), i Nikolom Drinčićem (34), kako bi svojim iskustvom i profesionalizmom pomogli mladom timu Vojvodine.

Чија проклета очекивања!!!??? Ма торњајте сви који сте нешто очекивали од њих, и вратите паре!!!butasport wrote:Radi se i na raskidima ugovora sa Grkom Dijamantisom Huhumisom, Nikolom Simićem, Lazarom Đorđevićem, Nemanjom Ahčinom, Darkom Bjedovim koji nisu zadovoljili očekivanja, a čija primanja opterećuju budžet Vojvodine.
gospodinFKV wrote:Stav nisam promenio. Svojim nekim izjavama nije pokazao neku preteranu odusevljenost odlaskom bilo gde. Licno mislim da je po pitanju karaktera decko loptica sveze gline, koju menadzer oblikuje kako zeli. Jednom recju - flegma. Juce Vosa, danas zvezda, sutra da mu se kaze partizan, otici ce tamo, izvaliti po koju izlizanu floskulu kako je partizan veliki klub i da zeli da ostavi trag, i tako dalje u druge klubove, dok ne zavrsi karijeru. Retko beskrvna individua. Ne bih ponovo voleo da ga vidim ovde, ali i da se vrati, ne bih mu zvizdao, jer nisam siguran da bi ga uopste potreslo, niti izazvalo bilo kakvu reakciju i imalo efekta.
Odlicno prezentovan Melegov profil. Tako ga i ja dozivljavam, osim sto bih mu zvizdao i jebao sve po spisku. go**o prodano!
POŠTO OBRAZ ???!!!