I.S. 2019/20: 3. kolo SLS: Vojvodina - Rad
I.S. 2019/20: 3. kolo SLS: Vojvodina - Rad
Stanje nakon pobede u Krusevcu:
1. Ognjen Đuričin 3
2. Ranko Veselinović 2
3. Nikola Drinčić 1
1. Ognjen Đuričin 3
2. Ranko Veselinović 2
3. Nikola Drinčić 1
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Re: I.S. 2019/20: 3. kolo SLS: Vojvodina - Rad
Sada ce biti puno razlike u glasanju forumasa. Zato bi bilo dobro da sto vise ljudi glasa, kako bi rezultat glasanja bio sto realniji, jer dosta igraca je zasluzilo bodove. Stvar ukusa je sada ko ce kome dati bodove i koliko.
Tesko mi je da rangiram, ali cu pokusati po licnom utisku.
1. Bojic
3 asistencije
2. Djuricin
Gol i igra.
3.Neskovic
Realizacija. Dati 2 gola iz 2 sanse, za kratko vreme, treba znati.
Ostase mnogi i bez boda. Matic, Eze, Djurisic, Sanicanin i jos neko.
1. Bojic
3 asistencije
2. Djuricin
Gol i igra.
3.Neskovic
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ponovo bih pobedu pripisao kolektivnoj igri,bilo je i igraca koji su odigrali dobro,ali i onih koji su se slepali na ovom mecu,a po meni 3 najbolja su:
1. Bojic 3 boda - 3 asistencije nisu mala stvar,i sve tri odlicne
2. Neskovic 2 boda - vise zbog nacina na koji je postizao golove (rutinski,i samouvereno) nego zbog broja golova
2. Matic 1 bod - da je dao gol u 1 na 1 sa golmanom,mozda bih mu dao i tri boda,ovako... nije ih zasluzio. Ali po meni potez utakmice je njegova asistencije za drugi gol,jer je lepo podigao glavu video gde je igrac i majstorski odigrao pas kojim se i sam mec prelomio u nasu korist
2. Neskovic 2 boda - vise zbog nacina na koji je postizao golove (rutinski,i samouvereno) nego zbog broja golova
2. Matic 1 bod - da je dao gol u 1 na 1 sa golmanom,mozda bih mu dao i tri boda,ovako... nije ih zasluzio. Ali po meni potez utakmice je njegova asistencije za drugi gol,jer je lepo podigao glavu video gde je igrac i majstorski odigrao pas kojim se i sam mec prelomio u nasu korist

Слажем се.Voja wrote:Ponovo bih pobedu pripisao kolektivnoj igri,bilo je i igraca koji su odigrali dobro,ali i onih koji su se slepali na ovom mecu,a po meni 3 najbolja su:
Bojić - 3
Nešković - 2
Devetak - 1
Ne bi bilo fer da sve bodove pokupe ovi napred koji su se nadavali golova i asistencija. Devetak je dosta aktivan i požrtvovan bio, dosta pretrčao i generalno bolje je izgledao nego na prošloj utakmici i zbog toga bod za njega.
Mnogi još zaslužuju, ali šta je tu je.
Nešković - 2
Devetak - 1
Ne bi bilo fer da sve bodove pokupe ovi napred koji su se nadavali golova i asistencija. Devetak je dosta aktivan i požrtvovan bio, dosta pretrčao i generalno bolje je izgledao nego na prošloj utakmici i zbog toga bod za njega.
Mnogi još zaslužuju, ali šta je tu je.
- Forza Voša
3 Đuričin
2 Devetak
1 Drinčić
2 Devetak
1 Drinčić
„Hasta la Victoria Siempre!“
Bojic - 3 boda
Drincic - 2 boda
Neskovic - 1 bod
Drincic - 2 boda
Neskovic - 1 bod
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- naseljekolumbija
3 Нешковић
2 Бојић
1 Ђуричин
2 Бојић
1 Ђуричин
Nikad teze bodovanje :
Bojic 3 boda
Djuricin 2 boda
Neskovic 1 bod
Bojic 3 boda
Djuricin 2 boda
Neskovic 1 bod
- novosadjanin
Bojic 3
Djuricin 2
Drincic 1
Djuricin 2
Drincic 1
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Drinčić 3 boda
Bojić 2 boda
Nešković 1 bod
Bojić 2 boda
Nešković 1 bod
Vojvodina, jedna jedina!
Takodje!Turija wrote:Sada ce biti puno razlike u glasanju forumasa. Zato bi bilo dobro da sto vise ljudi glasa, kako bi rezultat glasanja bio sto realniji, jer dosta igraca je zasluzilo bodove. Stvar ukusa je sada ko ce kome dati bodove i koliko.
1. Bojic
3 asistencije
2. Djuricin
Gol i igra.
3.Neskovic
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
- Grof Žekula
- Administrator
Апсолутно!Turija wrote: 1. Bojic
3 asistencije
2. Djuricin
Gol i igra.
3.Neskovic