Ko izmisli utakmice petkom!?

Nista ne stizem. Ajd prvo jedno pitanje za sve... zasto je meni ostao u secanju golman Werdera Stefan Brasas,na kojeg me Vuklis danas neodoljivo podsetio. Zakleo bih se da sam Brasasa gledao uzivo na stadionu Vose i sad malo guglao,vidim da je protiv nas branio Frank Rost tada.Dal je moguce da me Brasas fascinirao zagrevanjem na poluvremenu i nekom dobrom odbranom ostao duboko urezan u memoriji!?

I eto,Vuklis me bas na njega podsetio,pre svega gradjom,korpulencijom... Ono sto sam prvo hteo napisati ovde,ali vidim da ste i vi primetili,daleka ispucavanja... jos prilikom drugog ispucavanja pomislio sam eh da nam je Abu u Lijezu... a posto nema njega,vrlo smeo potez bi bio ubaciti Djuricina... to nam treba u Lijezu,pre svega brza igra. Ovo veceras sto smo gledali,i zadnjih par meceva mi pre svega deluje tromo i umorno,sporo.... Setite se prvog Lalatovog mandata i presinga koji smo igrali,iznosenja lopte.... ove sezone mi deluje bar za 3 nivoa sporije.Imamo vic u igri,imamo zelju,igraci se trude,daju sve od sebe,ali.... samo trcanjem se mogu nadomestiti sve manjkavosti ovog tima. Svako ima svoju teoriju,moja je ako prepustis protivniku igru i posed preko 55% nemas cemu da se nadas u 90 minuta cak i ako ti je odbrana spektakularna,a kad je ranjiva kao nasa,misljenja smo da moramo svi trkacki na 200% i do zadnjeg minuta,jedino tako.Govorim o Lijezu naravno,al ne pisem tamo da nas Belgijanci ne provale
Sta reci o danasnjem mecu... treba ga vec zaboraviti... Vuklis iako iscupao onu jednu,njegovo kretanje i pracenje centarsuteva mi bas i ne uliva nadu.... ok Simke ostaje na liniji,ali Vuklis kao da nekako uopste ne prati putanju lopte dok se krece,a mozda sam i ja samo previse umoran

Uglavnom,potvrdjuje se ono moje pravilo,kada igras dobro u polju i trpas golove,golman je odmah 30% bolji makar bio i plasticni

Od ostalih igraca niko nije pokazao nesto novo,nesto sto jos ne znamo o njemu. Pantelic deluje zustro,brzo,iskreno ne znam ni sta mu je pozicija na terenu

Jedino Miljan polako ispucava kredite.... Mislim da je mnogo bolji igrac nego sto to njegove partije pokazuju. E sad,sledeca dva meca su za mene dva velika ispita ove generacije.... Standard i (napokon) Indjja