Meni teško da razumem da iskren navijač Vojvodine postavi ovakvo pitanje... Nismo mi zvezda i partizan... Ako je i dalje nejasno, gospodinFKV-ov upis pročitati nekoliko puta, ako i posle toga ne bude jasno, onda definitivno ne volimo klub na isti način...Dragojlo wrote:Ajd sad, realno... Da nam je došao bilo koji drugi golman koji nije branio uopšte zadnjih skoro 10 meseci, a da se ne zove Emil Rockov, ovde bi opet bilo drvlje i kamenje, i mračenje na sve moguće načine! Kako to može biti dobar potez, osim toga što je u pitanju on lično!??
Transferi
Re: Transferi
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nekako ne verujem da je to pitanje, uopste i bilo na stolu?Danilo wrote:Nazalost ostaje ,data mu je druga sansaDjisa wrote:Danilo wrote:Moram pohvaliti produzenje ugovora sa Topicem.Za Rockova su vrata uvek otvorena
Videcemo sutra na koga se ne racuna
NAdam se na Slavoljuba Djordjevica!!!!
E sad, videcemo i da li se razgovaralo sa trenerom o drugacijem pristupu i vodjenju utakmica Vojvodine?
Licno sumnjam da ce se bilo sta promeniti u nacinu igre, jer jos uvek nismo doveli dva kljucna igraca - pleja i stopera, a najteze ce biti Rockovu zbog toga. Bice stalno na vetrometini.
Drugo, da li se pricalo o statusu najtalentovanijih nasih momaka? Pre svih o Kabicu i Mileticu. Da li ce i dalje oni biti van terena? To bi bilo pogubno i za njih i za Vosu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- churguzijanac
Imam utisak da igraci zovu struku da dodju u klub, a ne da je obrnuto.
Neka, tu ti je Matic!Dragojlo wrote:Ajd sad, realno... Da nam je došao bilo koji drugi golman koji nije branio uopšte zadnjih skoro 10 meseci, a da se ne zove Emil Rockov, ovde bi opet bilo drvlje i kamenje, i mračenje na sve moguće načine! Kako to može biti dobar potez, osim toga što je u pitanju on lično!??

- Red Marquis
- Moderator
Ali Matic, covek pada na zemlju prilikom svakog duela. Koliko sam alergican na ovakvu igru.
Emile dobrodosao nazad.
Emile dobrodosao nazad.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Deep Purple
Ja bih Rockovu dao kapitensku traku nevezano za to što je kod nas na pozajmici.
Bila bi to prava stvar. Potpuno podrzavam predlog.Deep Purple wrote:Ja bih Rockovu dao kapitensku traku nevezano za to što je kod nas na pozajmici.
Emil je istinski Kapiten nase Vose

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zašto je Matić tu MENI!?newnowapv wrote:Neka, tu ti je Matic!Dragojlo wrote:Ajd sad, realno... Da nam je došao bilo koji drugi golman koji nije branio uopšte zadnjih skoro 10 meseci, a da se ne zove Emil Rockov, ovde bi opet bilo drvlje i kamenje, i mračenje na sve moguće načine! Kako to može biti dobar potez, osim toga što je u pitanju on lično!??

I svima ostalima je, zar ne?
- Deep Purple
Izgleda da su Mrkaić i Kovačević bivši.
- slanobarac
- Deep Purple
Pa nemamo mi Bergkampaslanobarac wrote:Plaši se leta?lazarr wrote:Nema Mrke u avionu....

Nema Kovačevića, al su Stevanović i Kopitović tu? Vam jebem mater raspalu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Zato su tu Matic i KopitovicDeep Purple wrote:Izgleda da su Mrkaić i Kovačević bivši.

Bjekovic kao Topic, vise meseci je povredjen, nego sto je igrao.
Poveden je Miric na poziciji desnog beka i krajnje je vreme da vidimo i tog momka, koji je vec dugo kod nas ( po pozajmicama), a nikad na nasem terenu.
Ono sto podrzavam, to je da su odveli i omladinsku ekipu u Antaliju.
Hoce li biti prenosa na YT kanalu i njihovih utakmica?
Po meni, prenosi tih utakmica bi bili jako vazni za tu decu, kao i za nas navijace.