OK Vojvodina
Re: OK Vojvodina
Ljudi moji, ako niste gledali ovo danas, onda niste svedočili najvećoj senzaiji u istoriji odbojke. Otresli smo Zenit 3:0. Snimak ceo je ovde:
https://www.youtube.com/watch?v=qLR8fOqo_94" onclick="window.open(this.href);return false;
Neki će reći nisu igrali u punom sastavu. Da, nisu. Ali mi smo tamo otišli bez Parapunova, Baraneka i Vilimanovića. Praktično tri ključna igrača.
https://www.youtube.com/watch?v=qLR8fOqo_94" onclick="window.open(this.href);return false;
Neki će reći nisu igrali u punom sastavu. Da, nisu. Ali mi smo tamo otišli bez Parapunova, Baraneka i Vilimanovića. Praktično tri ključna igrača.
Gledam kvota na 1 bila 1,01 hahahahaha 

Jbt, kakvo interesovanje za ovu vest kod forumaša... Krenule pripreme u FKV u već nameštenom prvenstvu, da li ćemo biti 4. ili 5. na kraju, usijale se tastature od kucanja. A ovde otresemo glavnog favorita za Final4 i to bez pola tima, nema žive duše... 

- slanobarac
A sta treba da se kaze!? Pobedili i eto cestitam.Vise bih voleo da guzimo Zvezdu i Partizan.

Ma ništa ne treba, sačuvaj bože. Sve pet.Voja wrote:A sta treba da se kaze!? Pobedili i eto cestitam.Vise bih voleo da guzimo Zvezdu i Partizan.
Ni fudbal nas vise ne zanima, a kamoli odbojka.
Dokle god nisi ravnopravan da se nosis u kontinuitetu, realno nikoga ne zanima.
Nazalost.
Dokle god nisi ravnopravan da se nosis u kontinuitetu, realno nikoga ne zanima.
Nazalost.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- slanobarac
-
@borrissey Ова тема је живнула тек кад смо почели да губимо у првенству ове сезоне,раније док смо освајали титуле,шетали се кроз лигу била два поста по сезони.То више говори о нама.Друго сви спортови где близанци не доминирају су гурнути на маргину,као да не постоје,ја не живим у Србији и никад не могу да похватам термине рукометаша и одбојкаша ( не би било лоше да се на овом сајту негде постави сатница свих утакмица и преноса СД Војводина).Треће овде се неки људи и њихови успеси омаловажавају као Лалатов Куп а мислим да и Збиљић није омиљен.
E da,sad videh... ovo je cetvrto kolo,al trece bilo odlozeno.slanobarac wrote:Varaš se, odigrana su 3 kola. 1-2
Nemci prvi sa 9
Zenit 6
Vosa 3 boda...
A nemci danas pobedili sluzbeno 3:0 (25:0/25:0 i 25:0

vdn slaninar wrote:@borrissey Ова тема је живнула тек кад смо почели да губимо у првенству ове сезоне,раније док смо освајали титуле,шетали се кроз лигу била два поста по сезони.То више говори о нама.Друго сви спортови где близанци не доминирају су гурнути на маргину,као да не постоје,ја не живим у Србији и никад не могу да похватам термине рукометаша и одбојкаша ( не би било лоше да се на овом сајту негде постави сатница свих утакмица и преноса СД Војводина).Треће овде се неки људи и њихови успеси омаловажавају као Лалатов Куп а мислим да и Збиљић није омиљен.
Razumem ja da odbojka, rukomet i hokej nikada ne mogu biti popularni kao fudbal. Pogotovo što je odbojka pala u ruke sumnjivim tipovima poslednjih godina i samim tim gubi na popularnosti dodatno. I meni pravo da ti kažem, kao nekom ko se seća Sislija sa tribina, već mrsko da sam, zajedno sa još par entuzijasta ovde pišemo posle svake utakmice. Ali ipak, kad se odigra ovakav meč i napravi senzacija ravna onoj da igramo LŠ u fudbalu i pobedimo recimo Bayern ili City, baš da to nikoga ne zanima, to mi je ipak čudno. Ali, evo grešim, ipak nas ima

Teško je reći. Ali mislim da imamo šanse. Trenutno imamo skor 1:2. Najvažniji je sledeći meč protiv Nemaca. Nisam video taj rezultat, ne znam zašto je službeno dobijeno, što ovi nisu odložili, kao mi prošlo kolo. Mi igramo ptotiv tih Nemaca za dve nedelje kod nas i ako to dobijemo, bogami, imamo šanse čak za drugo mesto. Naravno onda će sve zavisit od dva dvomeča, nas sa Portugalcima i Zenit-Berlin. Ako Zenit dobije obe, možemo biti čak i drugi, što bi bio vanserijski uspeh.Voja wrote:Imamo li sansu za prolaz? Ako se ne varam imamo 2 pobede i 2 poraza!?
Evo ja sam tu i posle dva briljantna rezultata kucislanobarac wrote:Tamo su menadžeri i stratezi a ovde simpatizeri.

- slanobarac
Ovo je realno stanje stvari. Jbg.Voja wrote:Evo ja sam tu i posle dva briljantna rezultata kucislanobarac wrote:Tamo su menadžeri i stratezi a ovde simpatizeri.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!