Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Transferi

Post by Radoye »

Svako dobro u nastavku karijere. Sto je bilo do tebe posteno si odradio, vise od toga ne bi bilo fer traziti. To sto ne znas nije do tebe vec do onih koji su te doveli i svaki zvizduk je ustvari njima a ne tebi bio upucen. I zato nemoj nam zameriti.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ogi
Administrator

Post by ogi »

Radoye wrote:Svako dobro u nastavku karijere. Sto je bilo do tebe posteno si odradio, vise od toga ne bi bilo fer traziti. To sto ne znas nije do tebe vec do onih koji su te doveli i svaki zvizduk je ustvari njima a ne tebi bio upucen. I zato nemoj nam zameriti.
+1

Hvala i srecno!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
ogi
Administrator

Post by ogi »

MiSmoFKV! wrote:
ernesto wrote:Iiiiiii najvece pojacanje ovog prelaznog roka!!!
Mrkaic ide u Pazar :cheers: :thankyou: :dance2:
Nema potrebe za tim.

Covek je uspesan i ispunjen.
Mozemo samo da mu zavidimo!

Srećno Momčilo.
:mrgreen:
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Danilo

Post by Danilo »

Mislim da ce biti tu problem plata , kao sto je i Kovi problem da nadje klub gde ce imati platu kao u Vojvodini.Svojevremeno sam od Pazaraca cuo da je gornja granica za plate 1500e ,za najbolje.Ne isplati mu se vise nego duplo manje
hvylarn

Post by hvylarn »

https://www.transfermarkt.com/nebojsa-k ... ler/184171" onclick="window.open(this.href);return false;

ovaj momak je slobodan, koji bi nam resio sve muke u sredini. pritom bi bio povratnik
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

hvylarn wrote:https://www.transfermarkt.com/nebojsa-k ... ler/184171

ovaj momak je slobodan, koji bi nam resio sve muke u sredini. pritom bi bio povratnik
Nebojsa ti li si? Mislim,ako imas zelju da se vratis pre ces uspeti ako se ne krijes iza nicka :mrgreen:
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kosovic!? Sto ne onda i Poletanovic, mozda i Ivanica probati, Kataija,....PANKOVA, ISTICE MU UGOVOR, NEK IDE ZIVOT!
Inace, Lalat uzeo Mrku Pazaru... :mrgreen:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote:
hvylarn wrote:https://www.transfermarkt.com/nebojsa-k ... ler/184171

Nebojsa ti li si? Mislim,ako imas zelju da se vratis pre ces uspeti ako se ne krijes iza nicka :mrgreen:
Krije se Đorđević iza ovog profila, ispituje teren :mrgreen:
ssnigd

Post by ssnigd »

gospodinFKV wrote:Kosovic!? Sto ne onda i Poletanovic, mozda i Ivanica probati, Kataija,....PANKOVA, ISTICE MU UGOVOR, NEK IDE ZIVOT!
Mogu svi gorespomenuti, ali samo ako je Pankov kapiten. U suprtnom sam protiv toga.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

ssnigd wrote:
gospodinFKV wrote:Kosovic!? Sto ne onda i Poletanovic, mozda i Ivanica probati, Kataija,....PANKOVA, ISTICE MU UGOVOR, NEK IDE ZIVOT!
Mogu svi gorespomenuti, ali samo ako je Pankov kapiten. U suprtnom sam protiv toga.
I upariti ga sa Trajkovicem. :greenbutt:
srkins

Post by srkins »

Ima jedna razlika u vezi Kosovica i ostalih pomenutih igraca, Kosovic je hteo da se vrati u Vosu ali mu je receno da imamo mi boljih igraca na toj poziciji i receno je decku da nema mesta kod nas tek posle toga je krenuo u pregovore sa crnima
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Goooori od transfera i Kolubara se raspistoljila... samo mi.. vrsimo pripreme za gostovanje na forumu :)
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

srkins wrote:Ima jedna razlika u vezi Kosovica i ostalih pomenutih igraca, Kosovic je hteo da se vrati u Vosu ali mu je receno da imamo mi boljih igraca na toj poziciji i receno je decku da nema mesta kod nas tek posle toga je krenuo u pregovore sa crnima
A, ne govorim o igranju za njih. Samo i iskljucivo o otvorenom grobarisanju, pre igranja kod njih. Javna tajna bilo da je Kosovic grobar okoreli, kacio slike s utakmica njihovih i sl.
srkins

Post by srkins »

gospodinFKV wrote:
srkins wrote:Ima jedna razlika u vezi Kosovica i ostalih pomenutih igraca, Kosovic je hteo da se vrati u Vosu ali mu je receno da imamo mi boljih igraca na toj poziciji i receno je decku da nema mesta kod nas tek posle toga je krenuo u pregovore sa crnima
A, ne govorim o igranju za njih. Samo i iskljucivo o otvorenom grobarisanju, pre igranja kod njih. Javna tajna bilo da je Kosovic grobar okoreli, kacio slike s utakmica njihovih i sl.
Pa i sadasnji kapiten navija za jednog od blizanaca imamo u timu 5 do 6 navijaca Vose a i neki koji su bili nasi navijaci odose kod crvenog blizanca a u upravi jos je gore stanje . Posle smrti Bate smo pali jako po tom pitanju dosli smo sada do toga da bi nam 90 posto tima peske otislo u bg i to sada ne samo vise u blizance vec i u cuku i da dodam ko nas sve vodi zadnjih godina i ne krivim ih mnogo. I jos da dodam Kosovic nije tipicna 10 on decko igra povucenije malo nije tipican kreator igre tako da nisam siguran da je on ono sto nam treba a ako odluci da dodje sto se mene tice ko nam sve sedi u upravi ko nam je sve oko terena ko nam je trener itd.. pa Kosovic je zlatan spram njih
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A sta je General rekao? :mrgreen:
Image
Post Reply