Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2021/22
Ako se propozicije menjaju tako da se garantuje izlazak u Evropu i neka ozbiljnija lova nemojmo da se zavaravamo da ce to otici bilo gde van Beograda. Dakle, blizanci i Cuka ce imati zagarantovano a preostala dva ce da idu k'o i do sada (ispadanje u pretkvalifikacijama)...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- slanobarac
Zar i ti ne veruješ u "Zbilju"?Radoye wrote: ↑Thu May 26, 2022 2:29 pm Ako se propozicije menjaju tako da se garantuje izlazak u Evropu i neka ozbiljnija lova nemojmo da se zavaravamo da ce to otici bilo gde van Beograda. Dakle, blizanci i Cuka ce imati zagarantovano a preostala dva ce da idu k'o i do sada (ispadanje u pretkvalifikacijama)...
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Baš mi je milo što je Saničanin ostao suva k... a ove sezone 

Hahahhaaslanobarac wrote: ↑Thu May 26, 2022 6:40 am @ernesto
Nemoj da nas izbaksuziraš.
Zimus si rekao da Proleter puca na 4. mesto a oni ispadoše iz lige.![]()
Jesam slazem se
Banujte me molim vas 

- Deep Purple
Šta su ti političke struje u vladajućoj stranci...
Zamisli jedan Tvorzinjo ti više vredi i znači od igračke legende.
Jel su uspeli da uguraju malog Erakovića u reprezentaciju, šta je sledeće i na svetskom da ga gledamo?
Jaoj ljudi zvezda je kao balon kog neko duva duva do trenutka dok ne pukne. A svi znamo kada će se desiti njihov pad a to se jednom mora desiti. Ono od pre 10 godina će im biti zlatna era u odnosu na ovo što ih čeka.
Zamisli jedan Tvorzinjo ti više vredi i znači od igračke legende.
Jel su uspeli da uguraju malog Erakovića u reprezentaciju, šta je sledeće i na svetskom da ga gledamo?
Jaoj ljudi zvezda je kao balon kog neko duva duva do trenutka dok ne pukne. A svi znamo kada će se desiti njihov pad a to se jednom mora desiti. Ono od pre 10 godina će im biti zlatna era u odnosu na ovo što ih čeka.
Opet, za nas ce to biti isto kao i do sada, nista se promeniti nece samo sto ce umesto da nas guzi crvenoDeep Purple wrote: ↑Thu May 26, 2022 10:26 pm Jaoj ljudi zvezda je kao balon kog neko duva duva do trenutka dok ne pukne. A svi znamo kada će se desiti njihov pad a to se jednom mora desiti. Ono od pre 10 godina će im biti zlatna era u odnosu na ovo što ih čeka.

No to se svakako nikad nece desiti...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Aleksandar Veselinovic je novi trener Radnickog iz Nisa.
Velika nepravda prema Raletu,velika…
Velika nepravda prema Raletu,velika…
Banujte me molim vas 

Realno nikakav pecat on nije ostavio sa tom ekipom.... tako bi igrali i bez njega... visoko plasirani su zbog losih igara drugih timova,a ne zbog dobrih sopstvenih

Realno, Vosa im je omogucila Evropu pobedom u Backoj Topoli, a sebi, mozda, zatvorila mogucnost da bude domacin u B. Topoli u Ligi Evrope ili Ligi konferencije dogodine?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Ako nemamo valjan stadion neka igraju drugi Evropu. 2024 su lokalni gradski izbori i tad ponovo očekujem obećanja za izgradnju novog stadiona.

- slanobarac
Re: Super Liga - sezona 2022/23
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1642862/ ... evica.html
Tek što se završilo prvenstvo a već imamo 3 pretendenta za titulu novog šampiona Srbije. Biće zanimljivo....
Tek što se završilo prvenstvo a već imamo 3 pretendenta za titulu novog šampiona Srbije. Biće zanimljivo....

Cuka dovela Ivanovica,Adzica,izgleda i stopera Vujadinovica iz Nisa,pregovaraju sa Ninkovicem... Pazar uzeo Gacinovica za trenera,Nislije Sivica,TSC izgleda potpisao beka Cvetkovica iz Lucana i Sasu Jovanovica,a u pregovorima su i sa Krajisnikom... sve zanimljivi transferi... a ja cu sa posebnom paznjom da pratim ucinak i igre Metalaca u nizem rangu jer sam cesto pisao da imaju top timcic,ali uvek lose trenere,a sada su doveli trenera kojeg sam pohvalio ovde iako je iza sebe imao lose rezultate.U pitanju je Dejan Radjenovic. I bas me zanima,da li ce se moje procene pokazati tacnim (ukoliko Metalac sacuva bar 70%tima) ili cu kiksati ko Poletanovic odlaskom u Zvezdu

- slanobarac
Hoće li ostati nešto valjano i za nas?Voja wrote: ↑Sat Jun 04, 2022 6:37 pm Cuka dovela Ivanovica,Adzica,izgleda i stopera Vujadinovica iz Nisa,pregovaraju sa Ninkovicem... Pazar uzeo Gacinovica za trenera,Nislije Sivica,TSC izgleda potpisao beka Cvetkovica iz Lucana i Sasu Jovanovica,a u pregovorima su i sa Krajisnikom... sve zanimljivi transferi...
Pa Poletanovic brate... Navala je ogromna na njega,prava otimacima,bez pravila i fer pleja,kao onomad za respiratore,al se nadam tj.cvrsto verujem da cemo pobeditislanobarac wrote: ↑Sat Jun 04, 2022 8:22 pmHoće li ostati nešto valjano i za nas?Voja wrote: ↑Sat Jun 04, 2022 6:37 pm Cuka dovela Ivanovica,Adzica,izgleda i stopera Vujadinovica iz Nisa,pregovaraju sa Ninkovicem... Pazar uzeo Gacinovica za trenera,Nislije Sivica,TSC izgleda potpisao beka Cvetkovica iz Lucana i Sasu Jovanovica,a u pregovorima su i sa Krajisnikom... sve zanimljivi transferi...

Srbijadanas je izbacila vest pre nekoliko sati da Poletanović prelazi u Lehiju na dve godine.
Ima još dosta zanimljivih domaćih igrača koji ostaju bez klubova.
Od ovih što je Voja nabrojao možda mi je samo Saše Jovanovića žao, ali ovi ostali ništa posebno.
Samo zato što je neko nekada bio ime u našoj ligi ne znači da bi sada predstavljao ozbiljno pojačanje. Tipični primeri Petar Škuletić, Nikola Ninković i Nemanja Mihajlović.
Ima još dosta zanimljivih domaćih igrača koji ostaju bez klubova.
Od ovih što je Voja nabrojao možda mi je samo Saše Jovanovića žao, ali ovi ostali ništa posebno.
Samo zato što je neko nekada bio ime u našoj ligi ne znači da bi sada predstavljao ozbiljno pojačanje. Tipični primeri Petar Škuletić, Nikola Ninković i Nemanja Mihajlović.