Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

Red Marquis wrote: Sat Jun 11, 2022 5:31 pm
Voja wrote: Sat Jun 11, 2022 12:18 pm Momcilo otisao kod Lalata :)
Lalatovićev flomaster je kvalitetniji fudbaler od ovog, stoga ovo je odlična vest.
Inace Lalat je na konferenciji prilikom predstavljanja (novi trener Borca) od novinara na poklon dobio flomaster... mozda sad Mrki rastu sanse :mrgreen:
Image
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Karlsson wrote: Sat Jun 11, 2022 2:43 pm Bugarski reprezentativac i kapiten u Rusiji?

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/35 ... zentativcu
Баш сам размишљао како би се требало окренути руском тржишту с обзиром на њихову блокаду. Да ли је баш бугарски репрезентативац, па макар био он и капитен, квалитет који нама треба, нисам сигуран у то. Ипак Бугари играју трећи ранг лиге нација, такмичарски колико сам испратио нису опасан противник одавно. Арсенал Тула испао из прве лиге.

Штопера нам макар није мањкало по Србији. Мада је ипак Мојсов остао у слатко-горком сећању.

Мишљења сам да може и мора то боље од њега.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

CRD FCV wrote: Sat Jun 11, 2022 8:15 pm
Karlsson wrote: Sat Jun 11, 2022 2:43 pm Bugarski reprezentativac i kapiten u Rusiji?

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/35 ... zentativcu
Баш сам размишљао како би се требало окренути руском тржишту с обзиром на њихову блокаду. Да ли је баш бугарски репрезентативац, па макар био он и капитен, квалитет који нама треба, нисам сигуран у то. Ипак Бугари играју трећи ранг лиге нација, такмичарски колико сам испратио нису опасан противник одавно. Арсенал Тула испао из прве лиге.

Штопера нам макар није мањкало по Србији. Мада је ипак Мојсов остао у слатко-горком сећању.

Мишљења сам да може и мора то боље од њега.
Evo i cigani doveli krilo iz iste te Tule. To što je ekipa ispala ne znači da u njoj nema kvaliteta a i Arsenal je par godina stvarno bio vrlo dobar u Rusiji a i on je kod njih od sezone 18/19.

Malo sam ga statistički pogledao a statistika pokazuje da je u celoj karijeri standardan, nigde nije bio van rotacije odnosno 70% mečeva u sezoni je starter.

Edit: Sad nakon što sam ga pogledao malo, moram reći opasan je ovaj Bugarin. Ima cigansku facu a i predobro se snalazi u protivničkih 16 i sjajna igra glavom. A i ima bombu u nozi. E sad zadnji vezni je a nigde ne mogu da vidim defanzivu ili stvaranje pozicionih napada jer su highligtsi ugl bili golovi i asistencije ali se vidi makar kroz zavrsna dodavanja da nije operisan od fudbala kroz kreaciju.
Karlsson

Post by Karlsson »

@Deep Purple
Pa ja bih voleo da dođe Nikolić, ali eto upitana je i njegova želja da dođe kod nas, a očigledno mu je i finansijski motiv veoma bitan sada pošto nije više u mladim godinama.
Moje lične želje su on, Malbašić, Medojević, Rosić i Rockov, jer to su igrači koji prave razliku u našoj ligi, naši bivši i pamtimo ih po dobrom. Za sada dobismo domaćeg igrača kojeg nismo ni sanjali da ćemo dobiti i (valjda) stranca iz Senegala za kojeg nismo ni čuli (barem ja ne), ali ima pristojan CV.
Što se Bugarina tiče njihovi mediji pišu da ga i Levski i Ludogorec merkaju, ali ništa konkretno nisu učinili po pitanju da ga dovedu, kao i to da ima nekoliko inostranih ponuda bez navođenja imena klubova. Od naših medija niko osim Telegrafa nije naveo da smo zainteresovani za njega, a kamoli da smo mu poslali ponudu pa mi je to malo sumnjivo. Inače bio je i kapiten u nekoliko utakmica reprezentacije. Ne znam da li smo pored Apije imali jače strano ime u timu. Eventualno Morerira.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

https://www.fkvojvodina.rs/senegalac-iv ... vojvodinu/

Neka on bude vesnik nekih boljih dana ! :cheers:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Sun Jun 12, 2022 11:22 am https://www.fkvojvodina.rs/senegalac-iv ... vojvodinu/

Neka on bude vesnik nekih boljih dana ! :cheers:
:cheers: :cheers: :cheers:
Napokon!!! Iskreno potajno sam se plasio opet nekog generala i dojave o bombi u avionu i ostalih naslova koji nas godinama prate...
Licno mi ovakva pojacanja uvek ostavljaju jaci utisak i draza su mi od nasih povratnika,jer smo u prilici da vidimo nesto novo,a nadam se i da uzivamo u fudbalu,dok povratnici vecinom srozaju i ono malo ugleda sto su stekli.
Cekamo sledece poteze :mrgreen:
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Karlsson wrote: Sat Jun 11, 2022 10:02 pm Ne znam da li smo pored Apije imali jače strano ime u timu. Eventualno Morerira.
Mereba, ako je gledati karijeru, sto klupsku, sto reprezentativnu, je u ravni s Bugarinom.
Stidljivo bih tu dodao i Stoiku, koji je bio prilicno veliko ime po dolasku, bez obzira na ucinak kod nas.

Ja sam zadovoljan ovim transferom.
Na onim snimcima deluje kao da moze kicmu da polomi superligaskim splavarima.
Krle

Post by Krle »

Konačno pravi, a ne domaći stranac. Da nema zort od begešara. Ajd nek nam je sasrećom! :cheers:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
slanobarac

Post by slanobarac »

Pozdravljam potpise Afrikanaca. Mogao bi i neki staloženi, hladnokrvni severnjak i da se pobijemo pa šta nam Bog da.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
021

Post by 021 »

Sjajno, još jedan krilni igrač, koji sigurno nije došao da igra za male pare. Pametnije bi bilo isforsirati Kabića i Neškovića (ne verujem da je Senegalac nešto mnogo bolji od njih), a novac uložiti u dovođenje kvalitetnih štopera, koji su mnogo potrebniji.
Karlsson

Post by Karlsson »

Ne razumem ovakve komentare. Naravno da Senegalac nije došao da igra samo za hleb, ali ako možemo da ga priuštimo što da ne? Zar moramo budžet da ograničavamo na nivo nekog Rada ili Novog Pazara, a ovamo jurimo istorijsku šansu za grupnu fazu u Evropi? Mi smo bili sedmi prošle sezone, trebaju nam pojačanja na svim linijama. Ako je neko davao svojoj deci šansu to smo mi, ali nama je otišao kapiten Čović i nismo doveli adekvatnu zamenu. Sada nam otišao Vukadinović, pa je opet Senegalac višak. Samo ako izostanu rezultati koga ćemo onda kriviti?
fare

Post by fare »

Karlsson wrote: Sun Jun 12, 2022 10:29 pm Ne razumem ovakve komentare. Naravno da Senegalac nije došao da igra samo za hleb, ali ako možemo da ga priuštimo što da ne? Zar moramo budžet da ograničavamo na nivo nekog Rada ili Novog Pazara, a ovamo jurimo istorijsku šansu za grupnu fazu u Evropi? Mi smo bili sedmi prošle sezone, trebaju nam pojačanja na svim linijama. Ako je neko davao svojoj deci šansu to smo mi, ali nama je otišao kapiten Čović i nismo doveli adekvatnu zamenu. Sada nam otišao Vukadinović, pa je opet Senegalac višak. Samo ako izostanu rezultati koga ćemo onda kriviti?
Jel otišao sigurno Vukadinović trener je tražio da ostane.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Senegalac mozda nije perspektivniji od Kabica ili Neskovica, ali je iskusniji, garantovano fizicki spremniji, i sposoban da momentalno napravi razliku.
Ne mozemo igrati s tri igraca iza spica i imati ih 4-5 ukupno. Mora postojati rotacija. Zato su on i Radomir dovedeni. Na kraju krajeva, nije iskljuceno da cemo Kabica prodati, a i Miljan 90% ide. Bolje da ga dovedemo sada, pa sve i da ostane Kabic, bice za rotaciju, nego da cekamo da prodamo Kabica, pa onda panicno dovodimo sta ostane slobodno na trzistu.

Da ne spominjem period adaptacije, kad dovedes nekog u julu ili avgustu. Prvenstvo je za mesec dana. :cheers:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Sad upravo budite "šmekeri" i ne dozvolite da vam partizan preotme Rosića.
Pokažite ambiciju. Mi nemamo državni bankomat ali ambicija mora da postoji.
ssnigd

Post by ssnigd »

Deep Purple wrote: Mon Jun 13, 2022 1:05 pm Sad upravo budite "šmekeri" i ne dozvolite da vam partizan preotme Rosića.
Pokažite ambiciju. Mi nemamo državni bankomat ali ambicija mora da postoji.
Rosic se, ako se ne varam, javno deklarisao kao cigan. Nisam bas siguran da ce ga tamo zeleti.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply