gospodinFKV wrote: ↑Tue Jun 14, 2022 8:38 pm
Fare, ne zameri, ali daj skupi objave u jednu. Cetiri posta si ostavio u manje od sat vremena, jedan za drugim.
Pozdravljam dolazak Nikolica. Turija gori veceras.
Sad jos kad bi Valakari dosao, pa da padne forum.
Salu na stranu, jaki smo kao zemlja na te 4 ofanzivne pozicije (krila, spic, poluspic), ali smo na centralnim pozicijama iza jezivo tanki. Stoper i golman resavaju prelazni rok sa jakom osmicom, dok bi dolazak tzv. box-to-box veznjaka doneo cistu desetku prelaznom roku.
Ja bih bio zadovoljan i veznim parom Miletic-Topic, ali onda rotaciju nemamo.
No problem Mislim da nam je ostanak Simića veliko pojačanje (ako ostane) e sada kada bi došao još taj Valakari i Malbašić i odličan prelazni rok uz makar jednog kvalitetnog štopera .
Cekam da NN potpise, pa da proslavim
Napravice Nikolic od ovih nasih napadaca igrace.
Cekamo jos golmana, stopera i pravu desetku i da igramo gledljiv i rezultatski uspesan fudbal.
PS
Devetak bi mogao biti dobar levi bek, ako popravi tajming dodavanja i preciznost kada je lopta u pokretu. Zna da centrira dosta dobro iz prekida, ali ima problem u igri. Valjda ce ga Rastavac nauciti i tome i osloboditi straha od greske, tj. da ne dodaje loptu brzopleto i napamet.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rekao sam za Milosevica ,Benfika je u pitanju, ali ne znam jel su se klubovi dogovorili.Mi smo trazili 3 mil ili 3,5 i neke procente .Samo da na kraju ne ispadne SMS cena.
Dobro neko spomenu Planica , ekstra bi bio izbor, Malbasic Pllanic....Stopera 2 pod hitno, ne znam kako Simke gura posle povrede, nije dugo branio...Po meni Rockov je bio ocajan prosle godine kao i svi ostali....Ne pada mi nijedan golman napamet....Ne bi voleo Popovica , covek 4 godine sedi na klupi
Deep Purple wrote: ↑Tue Jun 14, 2022 10:45 pm
Tan Kaiyuan kog smo kačili je sa ekipom u pripremnom periodu.
Taj je kod nas na praksi koliko ja znam , to je dogovor sa Kelmeom
Šta ima Kelme sa tim oni su Španci?
@GospodinFKV
Milosavljević je izjavio da može i defanzivnije i ofanzivnije da igra u vezi sve u zavisnosti šta trener očekuje do njega. Po izjavi mi deluje da nije došao da bude na klupi.
Šta će nam realno ovaj? Šta je uradio u karijeri da bi igrao kod nas?
Da nije to neka usluga koju predsednik države vraća Kinezima preko naše grbače, pošto ne sme blizancima da uvaljuje kineski škart, a mi smo sledeća najbolja stvar?
Ajde da imamo neke finansijske koristi od ovoga. Nekog kineskog sponzora ili ta već.
Bolje da smo uzeli nekog random igrača iz Prve lige. Za ovog ni Jutjub nije čuo.
Eto nam desetka. Ni on sam ne zna kada je odigrao poslednji meč.
Očigledno smo i dalje pod uticajem raznih menadžera. Toliko o Zbiljićevim pričama i planovima.
Preterao sam sa komentarom. Sada vidim ad je dečko imao teške povrede, pa zato nije igrao zadnjih par sezona, a pre toga nije bio loš.
Izvinjavam se, nadam se da će vratiit nekadašnju formu i da će imati značajn doprinos u stvaranju dobrih rezultata.
I ja sam mislio da koliko toliko znam igrace al Uros Nikolic , vrednost 150.000 na transfermarketu, waf
Mi smo Vojvodina trebaju nam bombe, ovo na kilo mi se nista ne svidja