Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Transferi

Post by slanobarac »

Kako mi idu na živac ovi nepismeni novinari. Baraj..... bez e.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Rabba wrote: Wed Jun 15, 2022 11:24 pm
Poklonjene su nam pare(zasluženo, jer smo velikan, poput zvezde i partizana, iako smo se gadili parama koje su njima poklonjene, koje su, naravno, bile nezaslužene, za razliku od naših), zavali se i uživaj u predstavi.
Никад проблем нису биле државне паре, проблем је била расподела тих пара. Сви наши клубови су државни, осим Чукаричког. Колико су она два дебилна клуба добила у протеклих 10 година, да се то распоредило једнако на 16 клубова, свако би добио око 750.000 по години - груба процена, нисам вадио калкулатор. Нешто мање од тога контам, јер се ту рачунају и кошаркашки клубови. Али поента је иста - државни клубови добијају паре од државе. Оног тренутка када се одобри приватизација клубова, држава треба да изађе из свиг клубова по ком обојци ком опанци, или обрнуто.
Лако је овима доводити разне Марине, Драговиће, Натхое и сличне а у исто време неки клубови немају плату исплатити и траву покосити, а власничка структура иста.
Саурон је то објаснио тиме што 91% државе навија за она два, па њима иде све, осталима колико су замислили да заслужују.
Дај ти свима једнако па да видимо ко ће шта умети довести и ко ће проћи првог противника у квалификацијама било ког ранга. Да не ширим сад причу о томе ко би морао кога да пусти због разних нефудбалских утицаја и томе слично.

Него, шта је са оним У21 правилом, да ли ми то испуњавамо са тренутним играчким кадром?
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

CRD FCV wrote: Thu Jun 16, 2022 5:56 pmНего, шта је са оним У21 правилом, да ли ми то испуњавамо са тренутним играчким кадром?
Miletic, Topic, Zukic i svaki drugi igrac koji je rodjen nakon 01/01/01.
srkins

Post by srkins »

Karlsson

Post by Karlsson »

gospodinFKV wrote: Thu Jun 16, 2022 6:32 pm
CRD FCV wrote: Thu Jun 16, 2022 5:56 pmНего, шта је са оним У21 правилом, да ли ми то испуњавамо са тренутним играчким кадром?
Samo Miletić. Topić i Zukić će u toku sezone navršiti 22. Po novom pravilu dovoljan je samo jedan U21 igrač u prvih 11 te po svemu sudeći to će biti upravo Miletić.

Inače dugujem izvenjenje Danilu za Miloševića!
srkins

Post by srkins »

Ja bi licno voleo da dovedemo nekog jako kvalitetnog stopera i onda da guramo Majstorovica uz njega kao bonusa
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Ovo zvuči previše dobro.
3,5 miliona plus procenat. Još godinu dana u Voši.
Potencijalno uz dobre partije za reprezentaciju i u evropi sledeće s3zone cena bi mogla da bude veća.
Ali, mogao bi da bude i neki kolaps, povreda, odbijanje da potpise ugovor...kapiram da će ga ovi naši prodati ovog leta.

Dobar procenat je važan. Almerija dobila 20% od Nunjeza.
Krle

Post by Krle »

Milošević bi taman pokrio dug kluba i ostao još sezonu. Đorđević produžio ugovor. Šta znam, za sada prelazni rok deluje poprilično racionalno i nisam sarkastičan. Samo još da vidimo kako će se sve to posložiti.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Karlsson

Post by Karlsson »

On čak nije ni pod profasionalnim ugovorom. Da li mi zaista možemo da iznosimo bilo kakve ogromne zahteve?
churguzijanac

Post by churguzijanac »

srkins wrote: Thu Jun 16, 2022 6:59 pm Ja bi licno voleo da dovedemo nekog jako kvalitetnog stopera i onda da guramo Majstorovica uz njega kao bonusa
A ja bih voleo da dovedemo jako kvalitetnu i pravu 10-ku.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Karlsson wrote: Thu Jun 16, 2022 6:51 pm
gospodinFKV wrote: Thu Jun 16, 2022 6:32 pm
Samo Miletić. Topić i Zukić će u toku sezone navršiti 22. Po novom pravilu dovoljan je samo jedan U21 igrač u prvih 11 te po svemu sudeći to će biti upravo Miletić.
Nije bitno koliko ce imati u toku sezone, vec kad su rodjeni kad sezona pocne. U ovom slucaju, to su igraci rodjeni posle 01/01/2001. Imaj na umu da igraci rodjeni 2000 mogu imati trenutno 21 godinu, ali se oni ne racunaju kao bonusi.

Propozicije iz prosle sezone:
Фудбалски клубови који учествују у такмичењу Супер лиге Србије обавезни су да почну утакмицу са најмање једним домаћим играчем (држављанином Републике Србије) који је рођен дана 1.1.2000. године и млађи.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

churguzijanac wrote: Thu Jun 16, 2022 11:44 pm
srkins wrote: Thu Jun 16, 2022 6:59 pm Ja bi licno voleo da dovedemo nekog jako kvalitetnog stopera i onda da guramo Majstorovica uz njega kao bonusa
A ja bih voleo da dovedemo jako kvalitetnu i pravu 10-ku.
Uroš Nikolić je po onome što sam gledao na YT-u ono što nam treba. Kako je momak raštelovao Zenit pre par godina... E sad u kakvom je stanju posle silnih povreda videćemo. Mada se vidi da klub ne srlja jer je po rečima Jovanovića on trenirao sa ekipom da vide u kakvom je stanju i kad se pokazao dobio je ugovor.

Naravno i ja bih voleo da vidim još jednu desetku u ekipi.

@Karlsson Stipendijski ugovor je isto obavezujući i ne može da se zaobiđe.
Last edited by Deep Purple on Fri Jun 17, 2022 12:19 am, edited 1 time in total.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

I dodje Lalat sa Andricem i Piscevicem i ocita nam lekciju :mrgreen:
Sve neka "bar na papiru" lepa desavanja ovih dana,iskreno jedva cekam da se lopta zakotrlja,i da bar u prvih 5 kola budemo u igri i za titulu :)

Mozda ovaj tim moze i bez desetke
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Voja wrote: Fri Jun 17, 2022 12:15 am I dodje Lalat sa Andricem i Piscevicem i ocita nam lekciju :mrgreen:
Sve neka "bar na papiru" lepa desavanja ovih dana,iskreno jedva cekam da se lopta zakotrlja,i da bar u prvih 5 kola budemo u igri i za titulu :)

Mozda ovaj tim moze i bez desetke
Šta da ti kažem ovaj tim bez 10ke je limitiran kolko i forum bez tebe i Turije.
Može da se pregura al’ nije to to :mrgreen:

Nije realno da zavisimo od 10ke koja vuče povrede, pa kažemo sad kod nas neće više.To mi dodje nekako ko pesma ciganka mi gatala u travi…Jes to pomak u odnosu na prošlu sezonu, kad desetku videli nismo, al dovoljno nije.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

churguzijanac wrote: Fri Jun 17, 2022 12:27 am Šta da ti kažem ovaj tim bez 10ke je limitiran kolko i forum bez tebe i Turije.
Može da se pregura al’ nije to to :mrgreen:
Sto se tice te dve "desetke" foruma (iako realno preterujes :mrgreen: ) sa novim golmanom,ima da briljiramo ovu sezonu :D Jaaaao kad krenu analize :D
A sto se tice "desetke" na terenu... ima jedna mlada,pokretljiva,lucidna,brza... bolje da cutim :mrgreen:
Image
Post Reply