Transferi
Re: Transferi
Povodom tih nedoumica. Rade Bogdanović je u prenosu Srb-Slo rekao da je Tadić toliko dobar zato što je na vreme otišao u inostranstvo, pa ga nisu pokvarile večite lopuže s Topčidera.
Ne znam ni sam, ali ako uzmemo da će ovde njegov razvoj zavisiti od menadžera, sudija, političara i ostale mafijaške bagre, onda je za njega bolje da ode u zdravu sredinu, a da ne govorim što možemo na konto toga uzeti lep novac da bar nam brada bude iznad ove muljčine od lige i države.
Užasno je dokle smo došli, da želimo da nam deca što pre odu odavde, iz svih sfera života.
Ne znam ni sam, ali ako uzmemo da će ovde njegov razvoj zavisiti od menadžera, sudija, političara i ostale mafijaške bagre, onda je za njega bolje da ode u zdravu sredinu, a da ne govorim što možemo na konto toga uzeti lep novac da bar nam brada bude iznad ove muljčine od lige i države.
Užasno je dokle smo došli, da želimo da nam deca što pre odu odavde, iz svih sfera života.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- gospodinFKV
To smo rekli i za Topica, Zukica, Zlicica, Devetka,....
Mi nemamo kadar da razvijamo talente i toga moramo biti svesni. U fudbalskom svetu, mi smo oni sirotani sto kopaju dijamante pa se salju dalje. Niti cemo ih brusiti, niti cemo ih stavljati u nakit.
Za to je potrebna privatizacija, pa kad ti neko klub bude tretirao kao preduzece, imace motiv da ulaze u kadar, u infrastrukturu, u buducnost. Sada smo to sto jesmo, i mozemo da biramo da li cemo da upropastimo karijeru detetu, ili cemo da zaradimo i mi i on.
@Karlsson Hvala, uplasise me.

- slanobarac
Slažem se u potpunosti. Svi naši koji su mladi otišli u ozbiljnije lige su postali odlični igrači. Nosioci timova a sada i reprezentacije. Ako uspemo da dobijemo neke% još bolje. Bolje da ih gledamo na tv nego da im ovde neko lomi noge ili ih "treneri" uče nečemu.Krle wrote: ↑Sat Jun 18, 2022 12:05 pm Povodom tih nedoumica. Rade Bogdanović je u prenosu Srb-Slo rekao da je Tadić toliko dobar zato što je na vreme otišao u inostranstvo, pa ga nisu pokvarile večite lopuže s Topčidera.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
...ili cak i da ne vide teren dok po njemu trce neki popuproizvodi s podobnim menadzerima i tatini sinovi koji su uplatili gde vec treba. Nas fudbal je izuzetno nezdrava sredina za razvoj igraca, em sto je negativna selekcija gde je talenat sam po sebi beznacajna stavka, em sto se igraju namestene utakmice, ne moze tu stasati dobar igrac pa makar kako bio talentovan nikad nece ispuniti svoj pun kapacitet.slanobarac wrote: ↑Sat Jun 18, 2022 12:47 pm Bolje da ih gledamo na tv nego da im ovde neko lomi noge ili ih "treneri" uče nečemu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Na Tviteru neki fudbalski analitičar i skaut povezan sa Barselonom kuka kako Barsa nije napravila trampu Carević-Milošević. Inače redovno je na turnirima mlađih selekcija, oduševljen je Miloševićem i tvrdi da je mnogim klupskim skautima na U17 prvenstvu zapao za oko.
- churguzijanac
I desetku da nam daju iz Barselone B i keša i Carevića.Karlsson wrote: ↑Sat Jun 18, 2022 8:49 pm Na Tviteru neki fudbalski analitičar i skaut povezan sa Barselonom kuka kako Barsa nije napravila trampu Carević-Milošević. Inače redovno je na turnirima mlađih selekcija, oduševljen je Miloševićem i tvrdi da je mnogim klupskim skautima na U17 prvenstvu zapao za oko.
Ako ostane u nasem fudbalu, cena mu moze ici samo dole. Ko ce da ga razvija i u kakvim uslovima?!
Iskoristiti njegovu prodaju za dalji razvoj kluba i omladinske skole.
Doduse, pricamo o Srbiji i pitanje je gde ce pare da odu sve
Ali dobro, da idealizujemo malo.
Nadam se da ce decko izabrati pravi klub, gde se radi sa klincima i napadacima i da ce izrasti u jednog ozbiljnog.
Iskoristiti njegovu prodaju za dalji razvoj kluba i omladinske skole.
Doduse, pricamo o Srbiji i pitanje je gde ce pare da odu sve

Nadam se da ce decko izabrati pravi klub, gde se radi sa klincima i napadacima i da ce izrasti u jednog ozbiljnog.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Zbiljić je rekao da jednim ''dobrim transferom'' rešavamo sve dugove. Pretpostavljam da je 4 miliona za Miloševića ''MNOGO dobar transfer'', da bi imali i za dugove i za infrastrukturu (ako je potrebno) i da do kraja roka dovedemo neku klasnu desetku i opet nešto da ostane u kasi.
Baš sada gledam nešto onog leonarda što je igrao u Partizanu. Cena mu je dosta opala, a u novom klubu dosta više ne igra nego što igra, mada imao je odlične sezone i nakon Partizana.
Baš sada gledam nešto onog leonarda što je igrao u Partizanu. Cena mu je dosta opala, a u novom klubu dosta više ne igra nego što igra, mada imao je odlične sezone i nakon Partizana.
- churguzijanac
Tako je, treba nam desetka.Neko ko je igrao ozbiljan fudbal u ozbiljnim ligama i broji preko 3 banke, ali može kvalitetno da odigra još 2 ili 3 sezone.Za razliku od Voje ja bih više voleo nekog Portugalca ili Španca.Obradovao bih se i Fincu da ne bude zabune.Samo mislim da nam tu treba neko iskusniji. Dve sezone da odigramo u grupnoj fazi LE ili LK i igrač kao što je Milošević bi vredeo duplo više.Takodje 10ka bolje da bude stranac kad već nije iz naše škole.Da budemo načisto da neće biti zenta ni previše respekta prema blizancima.Malo sam se razočarao kad sam video da su u planu samo još štoper i levokrilni napadač, a 10ka se više ne spominje.Karlsson wrote: ↑Sun Jun 19, 2022 2:02 pm Zbiljić je rekao da jednim ''dobrim transferom'' rešavamo sve dugove. Pretpostavljam da je 4 miliona za Miloševića ''MNOGO dobar transfer'', da bi imali i za dugove i za infrastrukturu (ako je potrebno) i da do kraja roka dovedemo neku klasnu desetku i opet nešto da ostane u kasi.
Šta je sa Nikolićem Nemanjom? Jel potvdjeno da je kod nas?
Eno Nikolica sa nama na pripremama nas je igracchurguzijanac wrote: ↑Sun Jun 19, 2022 3:03 pmTako je, treba nam desetka.Neko ko je igrao ozbiljan fudbal u ozbiljnim ligama i broji preko 3 banke, ali može kvalitetno da odigra još 2 ili 3 sezone.Za razliku od Voje ja bih više voleo nekog Portugalca ili Španca.Obradovao bih se i Fincu da ne bude zabune.Samo mislim da nam tu treba neko iskusniji. Dve sezone da odigramo u grupnoj fazi LE ili LK i igrač kao što je Milošević bi vredeo duplo više.Takodje 10ka bolje da bude stranac kad već nije iz naše škole.Da budemo načisto da neće biti zenta ni previše respekta prema blizancima.Malo sam se razočarao kad sam video da su u planu samo još štoper i levokrilni napadač, a 10ka se više ne spominje.Karlsson wrote: ↑Sun Jun 19, 2022 2:02 pm Zbiljić je rekao da jednim ''dobrim transferom'' rešavamo sve dugove. Pretpostavljam da je 4 miliona za Miloševića ''MNOGO dobar transfer'', da bi imali i za dugove i za infrastrukturu (ako je potrebno) i da do kraja roka dovedemo neku klasnu desetku i opet nešto da ostane u kasi.
Šta je sa Nikolićem Nemanjom? Jel potvdjeno da je kod nas?
Nema vise neizvesnosti oko dolaska Baraja.
https://www.maxbetsport.rs/nema-stajanj ... je-368860/
Nadam se da ce biti znacajno pojacanje na boku.
Sad jos stopera koji zna sa loptom, a ne da vraca loptu stalno nazad ili napred napamet.
https://www.maxbetsport.rs/nema-stajanj ... je-368860/
Nadam se da ce biti znacajno pojacanje na boku.
Sad jos stopera koji zna sa loptom, a ne da vraca loptu stalno nazad ili napred napamet.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Za one koji su bili skeptični i plašili se novih generala.

napokon prelazni rok posle kog mozemo i da sanjarimo... nadam se da cemo bar do 10.kola ostati u igri za titulu