Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2022/23
Ja sam gledao Cukaricki - TSC, ali samo deo prvog poluvremena u kojem je domacin bio bolji, a gost poveo posle kornera. Mene je zanimalo da vidim glavne konkurente Vosi.
Drugo poluvreme nisam gledao i jako me je iznenadio konacan rezultat.
U prvom delu pravio je dosta problema gostima Ivanovic na desnom krilu, koliko sam primetio. Verovatno dok je imao snage?
PS
Kanda su sad svi nasi treneri poceli napustati bata Djorinu skolu fudbala i poceli probati da igraju fudbal?
Drugo poluvreme nisam gledao i jako me je iznenadio konacan rezultat.
U prvom delu pravio je dosta problema gostima Ivanovic na desnom krilu, koliko sam primetio. Verovatno dok je imao snage?
PS
Kanda su sad svi nasi treneri poceli napustati bata Djorinu skolu fudbala i poceli probati da igraju fudbal?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
То медијско пумпање Чуке им се обило о главу.Овде ко има два,три играча који знају фудбал може да игра са свима,а ТСЦ поседује минимум толико,значи не може бити подређен никоме сем циганима.И овде добар део форумаша под медијским утиском формира мишљење о Супер лиги.Па прошле године смо били никад гори и док Човић није отишао били смо у врху,па то је реалност, сем близанаца овде се нико не издваја.Јесте Чука на папиру међу фаворитима,ал то ништа не значи,мора да се створи атмосфера међу играчима,заједништво,није довољан само појединачни квалитет,но сигурно су са нама,ТСЦ,Нишлијама претеденти за то треће место,ал никако изразити фаворити.
Похвалио би Н.Пазар који је играо отворено против Вождовца,јасно се види идеја Гаћиновића,волео би тако јасно да уочим разлику и код нас,фалио им је један јачи цфор и били би 50% опаснији.
ТСЦ има уиграну екипу од прошле године,зна се ко шта ради,добар је Аранђел ал главни и најбољи је Бањац.Како је одиграо јуче да игра код близанаца,прогласили би га новим Марадоном.Похвалио би и Станојловића,који је са клупе дотукао Чуку за 5 минута.Мислим да им од појачања нико није ни играо,што довољно говори о јачини екипе.
Похвалио би Н.Пазар који је играо отворено против Вождовца,јасно се види идеја Гаћиновића,волео би тако јасно да уочим разлику и код нас,фалио им је један јачи цфор и били би 50% опаснији.
ТСЦ има уиграну екипу од прошле године,зна се ко шта ради,добар је Аранђел ал главни и најбољи је Бањац.Како је одиграо јуче да игра код близанаца,прогласили би га новим Марадоном.Похвалио би и Станојловића,који је са клупе дотукао Чуку за 5 минута.Мислим да им од појачања нико није ни играо,што довољно говори о јачини екипе.
Ocekivao sam dvojke i na krovu i u lucanima i na brdu i u Ivanjici... Pazarci su zaista bili bolji i tokom meca sam komentarisao na glas "koliko bi ovom timu sad dobrodosao Aganspahic",tako da slazemo se. Gledao sam Partizan,lucane i brdo sam preskocio tako da ne znam sta se desavalo.. danas cu malo pogledati izvestaje na youtubu za neki bolji utisakvdn slaninar wrote: ↑Sun Jul 10, 2022 11:13 am Похвалио би Н.Пазар који је играо отворено против Вождовца,јасно се види идеја Гаћиновића,волео би тако јасно да уочим разлику и код нас,фалио им је један јачи цфор и били би 50% опаснији.

-
Не знам дал да коментаришем Јавор,гледао сам површно прво полувреме .Није ми јасно отписивање партизана,какво расуло,решили се Јојића,Марковића,Јевтовића,Милетића,Смиљањића па само због овога су јачи 30%.Задржали су главне странце и довели нове( не знам какви су),једино ће бити слабији ако им оде Здјелар,ако остане много су јачи него прошле године.Урадили су паметно, скроз су скинули притисак,медије,имају мир за рад,а то понижавање може само да их мотивише.Јавор ко Јавор стандардно,борбено,играју домаћински,покушали су да се надигравају ал фали им квалитета,имали су неке шансе,да су дали го у првом ко зна,можда би откинули бод,то је сад све у теорији.
- AntonioKasano
Javor je vrlo retko uspevao da im uzme neki bod. Ako se pogleda situacija kod prvog gola, u krugu od 5 metara niko nema nameru da pridje igracu koji sutira. Videcemo kako ce to izgledati kad budu igrali protiv petokrakinih klubova. U svakom slucaju su jaci od nas ako nista za ova 2-3 stranca koji su stvarno dobri, sa tim sto mislim da mozemo neuporedivo bolje da odigramo protiv njih nego prosle sezone.
Zaboravio si i PVO Miljkovica. Onaj novi stranac sto lici na Rikarda dobar... A izgleda su i Natka pomerili napred sto ce im biti najvece pojacanje,ubedjen sam,jer zna da posalje loptu. Mnogo su ozbiljniji,i trkacki ce biti mnogo jaci,homogeniji,lucidniji na desetki i sa boljim bekovskim pozicijama...vdn slaninar wrote: ↑Sun Jul 10, 2022 1:36 pm Није ми јасно отписивање партизана,какво расуло,решили се Јојића,Марковића,Јевтовића,Милетића,Смиљањића па само због овога су јачи 30%.Задржали су главне странце и довели нове( не знам какви су),једино ће бити слабији ако им оде Здјелар,ако остане много су јачи него прошле године.

U Mladosti Gat u 1 postavi 3 naša bivša igračka Novica, Kova i Mandić.
- slanobarac
Kakav početak prvenstva za šampiona.
Penal u 2. minutu.
Penal u 2. minutu.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Pokidali
Maksa u idealnom timu 1 kola .
Ruku na srce da sudija nije svirao penal onda bi bio priznat gol Bukarija. Doduše ni sam sudija nije znao da će biti gol, ali u ovom slučaju nesvesno više je naštetio Zvezdi nego Radničkom.
- Deep Purple
- gospodinFKV
http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... krasnodaru
Misljenja sam da ovim lagano otpadaju u borbi za vrh, i pored onog gazenja cukarickog.
Misljenja sam da ovim lagano otpadaju u borbi za vrh, i pored onog gazenja cukarickog.
Sada imaju pare da dovedu kvalitetnu zamenu. Čudi me iskreno to da TSC ne dovodi mađarske igrače.
I kako Čukarički i TSC mogu da prodaju Rusima igrače za milionske iznose, a mi ne? Zbiljić je rekao još u intervjuu sa Kurtešom da smo u kontaktima sa ruskim klubovima, ali ništa konkretno.
Samo slušamo priče kako ima ponuda i interesovanja za ovog ili onog igrača, ali ništa da se vidi na delu. Da ne spamujem dalje temu.
I kako Čukarički i TSC mogu da prodaju Rusima igrače za milionske iznose, a mi ne? Zbiljić je rekao još u intervjuu sa Kurtešom da smo u kontaktima sa ruskim klubovima, ali ništa konkretno.
Samo slušamo priče kako ima ponuda i interesovanja za ovog ili onog igrača, ali ništa da se vidi na delu. Da ne spamujem dalje temu.
- gospodinFKV
Pre mislim da ce dovesti nekog mladjeg, kao sto je to bio Banjac, pa strpljivo raditi.
Mada, vec je glasina tu da pokusavaju dovesti Ilica malog iz Sitija. Videcemo, ali mislim da je ovo svakako jako tesko nadoknadiv gubitak za njih.
Mada, vec je glasina tu da pokusavaju dovesti Ilica malog iz Sitija. Videcemo, ali mislim da je ovo svakako jako tesko nadoknadiv gubitak za njih.