Vojvodjanin123 wrote: ↑Fri Jul 22, 2022 12:42 am
Svaka čast za Tuzla City, 1-0 protiv AZ Alkmara u gostima je sjajan rezultat.
Da ali ne zaboravi da AZ bolje igra u gostima i ne bi me cudilo da bude 0:3 u revansu,nego pogledaj prvi gol sto Radnicki primio Jbt,po izvestaju deluje da su na utakmici trcali ko ludi
Ovi iz Partizana bolje da malo igraju fudbal nego što se samo svađaju sa sudijama. Pola golova do sad dali sa penala, sudije im opraštaju kartone,... Baš baš loše igraju.
A sta mislis ako pobedimo zvezdanu u NSu u steknemo prednost,da li ce nam onda Partizan namerno predati sve meceve? Dakle pobeda nad zvezdom ne vredi 3 vec 15 bodova
Voja wrote: ↑Sat Jul 23, 2022 9:55 pm
A sta mislis ako pobedimo zvezdanu u NSu u steknemo prednost,da li ce nam onda Partizan namerno predati sve meceve? Dakle pobeda nad zvezdom ne vredi 3 vec 15 bodova
Kako trenutno igraju neće ni morati da nam predaju, dobili bi ih svakako. Šteta što sad ne igramo sa njima.
Nisam uspeo čak ni da shvatim koju formaciju igraju(Stolica verovatno misli da je Gvardiola pa igra bez krila )
Aa nisam znao da se ni crnogorci ne računaju kao stranci. Moja greška
Pa valjda se računaju? Ne vidim razlog da se Čalušić kao Hrvat vodi kao stranac a Vujačić kao Crnogorac kao domaći? U čemu je razlika?
Mislim glupost mi je da se bilo koji igrač iz regiona vodi kao stranac.
E pa pogrešno sam te onda razumeo . Ne znam tačno pravila, da li ima neko ovde na forumu ko zna?
Koliko ja znam, ni u jednom trenutku ne bi smelo da bude na terenu više od 4 strana igrača.