churguzijanac wrote: ↑Sun Jul 24, 2022 8:45 am
Ne bih se složio da su crveni u lošoj formi tako da odlažu meč sa nama.
Sve zavisi iz kog ugla posmatras.Njima je onakav Nis stvorio vise sansi na Marakani nego Napredak i GAT nama zajedno. Treba i njima vremena da kliknu,da dobiju na samopouzdanju,posebno u odbrani gde su pretanki.A mi smo u uzletu,duvamo se kao balon,i prirodno je da dodje momenat kada cemo puci,fudbalski je (sa njihove tacke gledista) odloziti mec i sacekati da se to desi (sem ako ne puknemo pre njih). Ono sto meni daje malu nadu je da i mi moramo pristati na odlaganje,a koliko se secam prosle godine nismo pristali na odlaganje meca sa Partizanom... tako da ni sad ne bi trebalo popustati. Jos ako smo samouvereni,a igranje meca ne utice ni na regularnost prvenstva,apsolutno ga treba igrati u predvidjenom roku. E sad... gledano iz naseg ugla,mozda i nasoj struci odgovara odlaganje,mozda ocekuju da se tim jos bolje uigra,da dodje jos pojacanje,pa mozda cak i i bolje izaci na zvezdu sa skorom recimo 10 od 10 nego 4 od 4. Tek sad mi ona recenica Zbiljica da ne vidi od koga moze izgubiti bodove u prvih 10 kola dobija smisao

Generalno sam uvek protiv bilo kakvog taktiziranja i odlaganja. Ako ti po rasporedu sleduje taj mec izadji i odigraj ga,ko je bolji nek pobedi i to je to