Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Turija »

Cane wrote: Fri Jul 29, 2022 11:15 am
Vojvodjanin123 wrote: Fri Jul 29, 2022 10:18 am Mocart piše da Lučić iz Zvezde ide u Čukarički. Šta će im toliko krila?
Može im se, nemaju oni forum pa da ih pljuju zato što gomilaju igrače i ne forsiraju svoju decu :mrgreen:
A uzgred ni nemaju svoju decu :lol:
Šalim se malo, ko bi ih znao, pretpostavljam imaju neku koncepciju, mada me mnogo i ne zanimaju. Čukarički mi vodi na listi tih bespotrebno postojećih i odvratnih klubova bez ikakvog smisla i sadržine, a koji ne služe nikome i ničemu. Ovaj predstavlja i znači nešto jedino njegovom tzv vlasniku za trgovačke kombinacije kojima je uvek po potrebi na usluzi blizanačkom smeću. Nekako sterilno im je i izveštačeno sve, od stadiona do igrača. Strašno je što smo dopustili poslednjih godina da se oni predstavljaju nečim vrednim u srpskom fudbalu i da se rangiraju ispred nas.
Potpisujem.
Odavno ih tako vidim, kao klub za trgovinu i kombinacije, bez navijaca i nekog sportskog smisla. Mesetare sa blizancima i kradu talentovane mlade igrace drugim klubovima, jer imaju novac.

Nadam se da ce se Vosa oporaviti i stati u sam vrh domaceg fudbala, koji joj pripada, a ne da gleda trgovackom klubu u ledja, kojeg domaci mediji jos i promovisu kao model drugima.

Zbog toga, sto se svi ,,seme" uz ,,glavne", tako i prolazimo u Evropi u i celoj exYu od cega profitiraju samo blizanci i dzg. Pa, ispada da drugi klubovi, cak i sa stoletnom tradicijom, pojma nemaju kako treba da funkcionise fudbalski klub najviseg ranga takmicenja i postanu samo bedni sparing parteri.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Cane wrote: Fri Jul 29, 2022 11:15 am
Vojvodjanin123 wrote: Fri Jul 29, 2022 10:18 am Mocart piše da Lučić iz Zvezde ide u Čukarički. Šta će im toliko krila?
Može im se, nemaju oni forum pa da ih pljuju zato što gomilaju igrače i ne forsiraju svoju decu :mrgreen:
A uzgred ni nemaju svoju decu :lol:
Šalim se malo, ko bi ih znao, pretpostavljam imaju neku koncepciju, mada me mnogo i ne zanimaju. Čukarički mi vodi na listi tih bespotrebno postojećih i odvratnih klubova bez ikakvog smisla i sadržine, a koji ne služe nikome i ničemu. Ovaj predstavlja i znači nešto jedino njegovom tzv vlasniku za trgovačke kombinacije kojima je uvek po potrebi na usluzi blizanačkom smeću. Nekako sterilno im je i izveštačeno sve, od stadiona do igrača. Strašno je što smo dopustili poslednjih godina da se oni predstavljaju nečim vrednim u srpskom fudbalu i da se rangiraju ispred nas.
Slažem se sa svim :D
Karlsson wrote: Fri Jul 29, 2022 11:39 am Gledao sam Radnički i osim ako nisu prodali utakmicu zaista su živi očaj. Dozvolili su da ih neki tamo poluprofesionalci za koje ni Gugl nije čuo oduče od fudbala. Greške na nivou amatera, da ne kažem dece. Odmah na početku prvog produžetka dvojica su izletela na protivničkog golmana i ovaj jedan je samo trebao da doda loptu drugom da je ubaci u prazan gol i nije uspeo.
Tačno mi je krivo što smo sprečili TSC da igra Evropu. Ovi već drugi put od tri učešća u Evropi ispadaju protiv pajaca.
Možda ću da zvučim pristrasno i subjektivno ali na osnovu svega viđenog do sada najbolji utisak od ovih top ekipa na mene je ostavila upravo Vojvodina. Zvezdu nisam gledao protiv Kolubare, ali igrački nije bila ni približno toliko dominantna protiv Mladosti i Radničkog koliko se očekivalo. Partizan i Radnički neću da komentarišem kada se zna. TSC mi deluje možda malo iznad proseka u najboljem slučaju. Čukarički očigledno sklon kiksevima u domaćem prvenstvu i čini mi se da gledaju da dovedu što više atraktivnih imena u tim, a ne da to rade planski, po potrebi i taktici.
Radnički je ubedljivo najlošiji naš klub u poslednjih par godina kad su evro utakmice u pitanju. Dva beogradska kluba prođu uvek dosta daleko (mada koliko se ulaže u njih bila bi sramota da nije tako), mi uvek prođemo bar par kola, pa čak i Čukarički, TSC ili Spartak(kad je učestvovao relativno skoro) se uvek bolje pokažu. Nišlije nas već godinama brukaju. Prava je šteta što smo ispod njih završili, a i ja bih više voleo da je prošao TSC u Evropu! Siguran sam da bi oni ove amatere juče razbili.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Fri Jul 29, 2022 11:50 am Potpisujem.
Odavno ih tako vidim, kao klub za trgovinu i kombinacije, bez navijaca i nekog sportskog smisla.
A zakleo bih se da si Cuku navodio kao primer organizovanosti i puta kojim treba ici...

neeego... Radoja slobodan i povezuje se sa Partizanom,drugari vec salju poruke peckaju,pitaju moze li da zameni Zdjelara... kod njih jedan naslov znaci vec gotova stvar
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Fri Jul 29, 2022 1:23 pm
Turija wrote: Fri Jul 29, 2022 11:50 am Potpisujem.
Odavno ih tako vidim, kao klub za trgovinu i kombinacije, bez navijaca i nekog sportskog smisla.
A zakleo bih se da si Cuku navodio kao primer organizovanosti i puta kojim treba ici...

Nesto si pobrkao Lalatoviceve izjave o njima i neki moj post :mrgreen: Obrisao sam slucajno odgovor umesto edita **bem ti tac telefon i prste na ekranu. :evil:

Probacu ponovo, iako sam se iznervirao zbog brisanja.
Uvek sam ih smatrao beogradskim zonasem i cudio se kako oni mogu biti bolji od nas, koji imamo 2 Titule u exYu? Kad sam ih bolje zapratio, prozvao sam ih Trgovacki, umesto Cukaricki.

U organizacionom smislu su bili bolji utoliko samo sto nema javasluka u klubu. Mi smo bili organizacioni raspad i od nekadasnjeg Kluba je ostalo jedino ime da se bruka na terenu. Sve ostalo o Trgovackom: daleko im lepa kuca.
Uzimali nam dzabe igrace i prodavali za milionske iznose. Sta moze na to reci? Bolje su bili organizovani amaterski klubovi od Vose.

Ako si to povezao kao put kojim treba ici, onda ti ova vrucina prilicno smeta :)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Fri Jul 29, 2022 2:04 pm
Obrisao sam slucajno odgovor umesto edita **bem ti tac telefon i prste na ekranu. :evil:

Ako si to povezao kao put kojim treba ici, onda ti ova vrucina prilicno smeta :)
Da,da.... a da je u pitanju Nusa Senk ne bi ti smetali lepljivi prsti :mrgreen:

Procitao sam i post koji si prvi put napisao tako da nemas mesta nervozi.
Eto priznajem,pogresio sam,stvarno mnogo gresim ovih dana,da l je vrucina ili pubertet,**bem li ga :)
Znam da vecina foruma idelizuje Cuku,pa sam eto i tebe nehotice svrstao u tu grupaciju. Sorry!!! :cheers:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Veoma dobar presing Pazara. Interesantna utakmica.

Šteta zbog zabrane publike.

EDIT: Crveni odnosno drugi žuti za Saničanina i penal za Pazar.

1:0
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Odličan Pazar za sada. Partizan opet očajan, kud ne igramo sad sa njima :mrgreen:
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Писали смо Воја и ја да Пазару фали само бољи нападач,ево заменили су Ратковића са Мајдевцем и одма је изнудио пенал.Гаћиновић је направио добру екипу,добар посао.
Maki

Post by Maki »

Posle Javora, evo i Napredak ima dobre ljude u marketingu. Pogledajte i kako su predstavili Bastajića.
ssnigd

Post by ssnigd »

Svaka cast adminu Napretka, vrhunski klipovi i zajebancije.
Nemoguce da u Novom Sadu ne postoje priblizno kreativni ljudi sa odlicnim smislom za humor. Vreme je da se socijalne mreze i u nasem klubu podignu sa nivoa steriliteta na jedan visi nivo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
torrente

Post by torrente »

jos je jaca fora klip, na predstavljanu Bastajića !
svaka čast
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Turija

Post by Turija »

Odavno nismo mogli procitati nesto ovako:

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1669367/ ... rlige.html

Ne samo zbog drugog mesta, vec zbog nacina kako igramo.
Kad se opravi UN, ocekujem jos bolju Vosu sa jacim rosterom.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Mislim da već sutra izlazi Intervju Traore-a za Mozzart sport ne pitajte kako znam :cheers:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Bastajic cim usao prodao loptu na svojoj polovine i ljuljaj Javore 0:2 :)
Image
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Posle sto godina sam uzeo da pogledam neku utakmicu Superlige, a da ne igramo mi.

Zao mi je Napretka. Ovo je bas velika kriza u kojoj su, a deluje da imaju solidnu ekipu. Mozda gresim.
Post Reply