Potpisujem.Cane wrote: ↑Fri Jul 29, 2022 11:15 amMože im se, nemaju oni forum pa da ih pljuju zato što gomilaju igrače i ne forsiraju svoju decuVojvodjanin123 wrote: ↑Fri Jul 29, 2022 10:18 am Mocart piše da Lučić iz Zvezde ide u Čukarički. Šta će im toliko krila?![]()
A uzgred ni nemaju svoju decu![]()
Šalim se malo, ko bi ih znao, pretpostavljam imaju neku koncepciju, mada me mnogo i ne zanimaju. Čukarički mi vodi na listi tih bespotrebno postojećih i odvratnih klubova bez ikakvog smisla i sadržine, a koji ne služe nikome i ničemu. Ovaj predstavlja i znači nešto jedino njegovom tzv vlasniku za trgovačke kombinacije kojima je uvek po potrebi na usluzi blizanačkom smeću. Nekako sterilno im je i izveštačeno sve, od stadiona do igrača. Strašno je što smo dopustili poslednjih godina da se oni predstavljaju nečim vrednim u srpskom fudbalu i da se rangiraju ispred nas.
Odavno ih tako vidim, kao klub za trgovinu i kombinacije, bez navijaca i nekog sportskog smisla. Mesetare sa blizancima i kradu talentovane mlade igrace drugim klubovima, jer imaju novac.
Nadam se da ce se Vosa oporaviti i stati u sam vrh domaceg fudbala, koji joj pripada, a ne da gleda trgovackom klubu u ledja, kojeg domaci mediji jos i promovisu kao model drugima.
Zbog toga, sto se svi ,,seme" uz ,,glavne", tako i prolazimo u Evropi u i celoj exYu od cega profitiraju samo blizanci i dzg. Pa, ispada da drugi klubovi, cak i sa stoletnom tradicijom, pojma nemaju kako treba da funkcionise fudbalski klub najviseg ranga takmicenja i postanu samo bedni sparing parteri.