Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Karlsson

Post by Karlsson »

Mihailo Ivanović novi je fudbaler Sampdorije. Vojvodine je prodala mladog napadača italijanskom klubu, a on je već prošao lekarske preglede i potpisao ugovor na pet godina.
https://sportklub.rs/uncategorized/vojv ... ampdoriji/

Visina obeštećenja je naravno tajna. Isto kao i za Devetka. Nova uprava nastavila ''transparentnim'' putem prethodnih uprava, uprkos raznim obećanjima.
ssnigd

Post by ssnigd »

Devetak je dao ogroman doprinos kupu koji smo doneli u Novi Sad. I penalom koji je dao i provokacijom, koja je isprovocirala reakciju kod svih i direktno uticala na promasen penal.

Neka ti je sa srecom i sve najbolje u Italiji. Prelepa zemlja, prelep grad, prelepo ostrvo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Karlsson wrote: Fri Aug 05, 2022 6:24 pm Mihailo Ivanović novi je fudbaler Sampdorije. Vojvodine je prodala mladog napadača italijanskom klubu, a on je već prošao lekarske preglede i potpisao ugovor na pet godina.

Visina obeštećenja je naravno tajna. Isto kao i za Devetka. Nova uprava nastavila ''transparentnim'' putem prethodnih uprava, uprkos raznim obećanjima.
https://www.maxbetsport.rs/potvrdjeno-p ... ju-377211/
„Hasta la Victoria Siempre!“
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ja sam čuo da je i 30% od naredne prodaje ako bude obeštećenje 1m. A 10% ako bude 1.5 mill. Sad nisam siguran zbog ovih pola miliona bonusa koji procenat dobijamo.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Karlsson wrote: Fri Aug 05, 2022 6:24 pm Mihailo Ivanović novi je fudbaler Sampdorije. Vojvodine je prodala mladog napadača italijanskom klubu, a on je već prošao lekarske preglede i potpisao ugovor na pet godina.

Muljaju druze moj ko i svi.Ko zna sta je tu sve dogovoreno.Samo vreme moze da nam da odgovore, a i ne mora.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Deep Purple wrote: Fri Aug 05, 2022 7:54 pm Ja sam čuo da je i 30% od naredne prodaje ako bude obeštećenje 1m. A 10% ako bude 1.5 mill. Sad nisam siguran zbog ovih pola miliona bonusa koji procenat dobijamo.

Ako je ovo tačno ne vidim logiku u ovakvom rezonovanju.
Smanjujemo procente zbog 500k.

Zbog 500k sada mi se odričemo potecijalnih miliona u buducnosti. Ako bi ga italijani prodali za 10 miliona mi bi zbog ovih % izgubili 2 miliona. Da ne govorim ako se dečko pokaže kao dobar strelac i bude prodat za veće pare.

Nigde logike.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Na kraju nije mi toliko ni bitno da znam visinu obestecenja, koliko me interesuje kako ce te pare da se potrose i dal je klub opet zajeban na uštrb pojedinca
Karlsson

Post by Karlsson »

Tu informaciju da tražimo 1,5 miliona je Mocart pre nekoliko nedelja izbacio. Pitanje je da li Maxbet samo prepisao i ponovio cifru ili zaista imaju nekog insajdera. Sportklub piše da je tajna.
Ne verujem našim medijima. Sačekaću Italijane da objave ili Transfermarkt.
Karlsson

Post by Karlsson »

Nevernik II wrote: Fri Aug 05, 2022 8:17 pm
Ako je ovo tačno ne vidim logiku u ovakvom rezonovanju.
Smanjujemo procente zbog 500k.

Zbog 500k sada mi se odričemo potecijalnih miliona u buducnosti. Ako bi ga italijani prodali za 10 miliona mi bi zbog ovih % izgubili 2 miliona. Da ne govorim ako se dečko pokaže kao dobar strelac i bude prodat za veće pare.

Nigde logike.
Pitanje je za koliko će ga i da li će gauopšte prodati. Na forumu primećujem da nisu nešto oduševljeni dečkom. I ja sam čuo da je dečko limitiran kao talenat i da je Milošević mnogo veći potencijal.
Možda dečko bude novi Vlahović, a mođda bude i novi Mićin. Šta onda? I za Radoju smo obezbedili 30% od narednog transfera, pa je otišao iz Selte kao slobodan igrač, a dokazan je igrač Španiji. Ja bih ganjao procente samo za najveće talente tipa Milošević, Kabić, Majstorović i Bukinac. Za ostale 1-2 miliona puna kapa.
Karlsson

Post by Karlsson »

200 000 za pozajmicu, pa 800 000 za otkup. Ni 1,5 miliona, niti procenti.
https://www.calciomercato.it/2022/07/30 ... vojvodina/
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Zamisli da bude Vlahovic i prodaju ga za 70 miliona i mi umesto 21 dobijemo 7 jer su nam draži bili 500k na računu nego neki tamo potencijalni novci.

Ja sam uvek za veći procenat (kod klinaca) pogotovo ako za manji procenat dobijemo neke sitne novce tipa nekoliko stotina hiljada evra.
Ako od igrača bude nešto dobit je velika, ako ne bude gubitak nije toliko strašan.
Jeste rizično ali jebiga...he who dares wins 😁
Karlsson

Post by Karlsson »

Vlahović je od početka bio ogroman talenat i očekivanja za njega su bila ogromna. Da je to slučaj sa Ivanovićem ne bi ga mi tako lako pustili. Ozbiljne šanse da bude novi Vlahović ima Milošević i očigledno su u klubu sa njim dosta pažljiviji po pitanju prodaje.
Ne znam koji je naš klinac otišao tako rano u inostranstvo, a da je uspeo nešto da uradi u karijeri.
Otišao je Sergej sa 19 godina, ali je igrao za nas i na seniorskom nivou i videlo se da će od njega našto biti i već je sledeće sezone igrao standardno u Genku.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Срећно Ивановићу,штета што се ниси код нас афирмисао,надамо се да ћеш успети у Сампи.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Da li će neki igrač da postane ozbiljni fudbaler zavisi od milion faktora.
Mali milion propalih super talenata, sa druge strane gomila uspešnih likova iskopanih iz trećih francuskih liga.

Lepo je ako klub razmišlja na duže staze, lepo je što je klub izabrao nekoliko igrača u koje veruje ali isto tako klub treba da sklapa ugovore na osnovu kojih će dobit kluba biti najveća moguća.
Ukoliko su izabrali 10% umesto 30% Vojvodina je na gubitku. Čak i da bude neki ispod prosečni igrač, Italijani ga prodaju za 5 miliona. Opet je klub na gubitku.
Jedino smo dobro prošli ako igrač propadne. Onda smo u plusu 500k.
Razmišljanje uvek treba da bude pozitivno, ne da očekujemo propast igrača.

Znam da je ovo besmisleno jer nam klub vode naprednjaci i njihov mozak i moral funkcioniše na drugačiji način ali, kao, da se pravimo malo naivni i da bi verujemo da je i njima klub na prvom mestu.
Post Reply