Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2022/23
A ovi sto su tukli tvog Amara u dvomecu idu na Partizan
Gledao sam ih obe utakmice,tu su negde kvaliteta Veleza... e sad kako bi on prosao sa partizanom ne znam... al ne ocekujem ni tu bas lagan prolaz Partizana

Чука одлично отворила утакмицу, притиснула јако на самом почетку и шокирала са раним голом. Држала их је та еуфорија неко време, изгледали су као озбиљна европска екипа и онда на озбиљну индивидуалну глупост примили гол и психички пали. Држали су се још неко време, имао је тај трагичар и прилику у петерцу један на један са голманом, јесте имао играча на себи али је то могао да реши да је иоле озбиљнији играч. Други гол примају на лошу поставку, оставити онолико простора и играча самог да улети и да изузетно лаган гол се не ради никако. Све остало не вреди ни коментарисати.
Показала је Чука да ће бити озбиљан проблем ове сезоне, Deep је лепо рекао да су дефанзивно слабији али имају још времена да се појачају до краја овог рока. Фали наравно и енергије да се игра на таквом нивоу, макар једно полувреме, да не говоримо о неком дужем временском периоду игре. Кад би се игра приказана у првих 20 мин могла пренети и на домаћу лигу верујем да би и стадиони били знатно попуњенији.
Показала је Чука да ће бити озбиљан проблем ове сезоне, Deep је лепо рекао да су дефанзивно слабији али имају још времена да се појачају до краја овог рока. Фали наравно и енергије да се игра на таквом нивоу, макар једно полувреме, да не говоримо о неком дужем временском периоду игре. Кад би се игра приказана у првих 20 мин могла пренети и на домаћу лигу верујем да би и стадиони били знатно попуњенији.
Gledao sam opet obe utakmice. Ne znam zašto to radim sebi. Ponela me euforija oko SP i Voše.
Čukarički je u gostima Tventeu šutnuo 9 puta u okvir gola. Ej! Partizan tek 5 puta Aeku kod kuće.
Čuka 5 izmena, svi dobri, ovi 3 kao da nemaju klupu.
Prošli put se ovde negodovalo što sam rekao da će nam Čuka biti glavni konkurent za 2. mesto. Evo, ispravljam se, za 1. mesto.
Čukarički je u gostima Tventeu šutnuo 9 puta u okvir gola. Ej! Partizan tek 5 puta Aeku kod kuće.
Čuka 5 izmena, svi dobri, ovi 3 kao da nemaju klupu.
Prošli put se ovde negodovalo što sam rekao da će nam Čuka biti glavni konkurent za 2. mesto. Evo, ispravljam se, za 1. mesto.
Čuka je izašla spuštenog garda i pobila se sa Holanđanima. Da je onaj njihov Badamosi za zeru bolji realizator, moglo je biti mnogo uzbudljivije. Dečku treba 3-4 stopostotne prilike, da bi dao jedan gol. Ako to u prvenstvu popravi, krenuće da daje golove u talasima. Ipak, videlo se da Holanđani igraju sa 70-80% i posle svega viđenog, čak i da je Čuka realizovala svoje neke šanse, delovalo je da Tvente ipak ne može da izgubi u ukupnom rezultatu. 4:1 je definitivno prevelik rezultat na osnovu viđenog. Ostajem pri stavu da treba da nam bude fokus 4. Mesto i ostanak ispred Radničkog i TSCa, a sve preko toga posmatrati kao veliki plus.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Meni Cuka uopste ne izgleda lose. Za Tvente su slabi naravno, ali za nasu ligu su sasvim jaki.
Imaju dva dobra crnca bas kao i mi, prilicno smo izjednaceni sto se tice kvaliteta ekipe. Nasa prednost je trener.
Bice jako tesko u borbi sa Cukom za zeljenu poziciju, pogotovo sto mi jos ne znamo koji je domet ove ekipe, razbili smo samo Mladost i to je bilo dovoljno da poletimo u euforiju, cak i sanjamo titulu. Klasicno slaninarski
Imaju dva dobra crnca bas kao i mi, prilicno smo izjednaceni sto se tice kvaliteta ekipe. Nasa prednost je trener.
Bice jako tesko u borbi sa Cukom za zeljenu poziciju, pogotovo sto mi jos ne znamo koji je domet ove ekipe, razbili smo samo Mladost i to je bilo dovoljno da poletimo u euforiju, cak i sanjamo titulu. Klasicno slaninarski

Uprava napolje!
- Deep Purple
@Rabba Slažem se sa upisom to je i moj utisak.
@Istočno stajanje
Ne slažem se, jednostavno smo tu negde kvalitetom sa daleko različitijim stilom igre. Ranije sam dok sam imao vremena voleo da analiziram STS akcije ali trenutno nemam vremena za tim. Ako budem našao vremena probaću eto da prikažem naš meč protiv Spartaka i njihov kroz komparaciju načina na koji napadamo, branimo se i još neke taktičke finese. Naš stil igre ne bi stvorio ovoliki broj šansi Twente-u ali bi i oni stvorili daleko manje. Čukarički ima loš stil igre za evropske mečeve ovog tipa jer za ovaj način igre njima treba dosta veći kvalitet da bi dobijali ekipe ranga Twente-a. Pokušaću da to prikažem kroz nekoliko slajdova čim nađem vremena. Oni su ekipa kojoj vremenski mngo manje vremena treba da pređe iz defanzive u ofanzivu od nas i tu je razlika u nekoliko sekundi što je ozbiljna razlika u svetskim krugovima ali to je najviśe i do stila igre. Njihova odbrana greške veznog reda u ovakvom ritmu ne može da isprati a kad se igra direktan fudbal to dovodi do grešaka i pucanja odbrane. Njihov vezni red nije dovoljno atletski spreman da smanji te greške nakon gubitaka lopti u ofanzivnom delu ili na sredimi terena a defanzivni red je izuzetno spor za ovaj stil igrenjer ne mogu rupe dovoljno brzo da zatvore i to je Twente znao da iskoristi. Napadački fudbal praktikuju i oni i mi ali totalno drugačije vrste. Mi igramo više kružno sa većim brojem dodavanja i čekanja pukotine u igri protivnika dok Čukarički pokušava da za što kraće vreme bude na protivničkoj trećini, igraju direktnije. Lepše je to za oko neutralnim posmatračima ali ja sam uvek bio pobornik fudbala koji gaji Rastavac. Šta da radik odrastao sam uz Wengerball
@Istočno stajanje
Ne slažem se, jednostavno smo tu negde kvalitetom sa daleko različitijim stilom igre. Ranije sam dok sam imao vremena voleo da analiziram STS akcije ali trenutno nemam vremena za tim. Ako budem našao vremena probaću eto da prikažem naš meč protiv Spartaka i njihov kroz komparaciju načina na koji napadamo, branimo se i još neke taktičke finese. Naš stil igre ne bi stvorio ovoliki broj šansi Twente-u ali bi i oni stvorili daleko manje. Čukarički ima loš stil igre za evropske mečeve ovog tipa jer za ovaj način igre njima treba dosta veći kvalitet da bi dobijali ekipe ranga Twente-a. Pokušaću da to prikažem kroz nekoliko slajdova čim nađem vremena. Oni su ekipa kojoj vremenski mngo manje vremena treba da pređe iz defanzive u ofanzivu od nas i tu je razlika u nekoliko sekundi što je ozbiljna razlika u svetskim krugovima ali to je najviśe i do stila igre. Njihova odbrana greške veznog reda u ovakvom ritmu ne može da isprati a kad se igra direktan fudbal to dovodi do grešaka i pucanja odbrane. Njihov vezni red nije dovoljno atletski spreman da smanji te greške nakon gubitaka lopti u ofanzivnom delu ili na sredimi terena a defanzivni red je izuzetno spor za ovaj stil igrenjer ne mogu rupe dovoljno brzo da zatvore i to je Twente znao da iskoristi. Napadački fudbal praktikuju i oni i mi ali totalno drugačije vrste. Mi igramo više kružno sa većim brojem dodavanja i čekanja pukotine u igri protivnika dok Čukarički pokušava da za što kraće vreme bude na protivničkoj trećini, igraju direktnije. Lepše je to za oko neutralnim posmatračima ali ja sam uvek bio pobornik fudbala koji gaji Rastavac. Šta da radik odrastao sam uz Wengerball

-
@Deep purple
To sve sto si napisao je ok, samo razlika je u tome sto nacin na koji neka ekipa igra zavisi od trenera. Zato sam i napisao da je nasa prednost trener. Koliko je nas trener bolji od onih iz prethodne sezone to se vidi vec sada.
Za njihovog trenera nikad nisam cuo do sada, navodno je bio dugo na Kipru.
Svaka im cast na tome sto nisu pomerali svoje utakmice zbog evrope, za razliku od blizanaca. Tako da njihova utakmica protiv Spartaka i nasa ne mogu puno da se porede, oni su umorni i sa pola gasa rutinski dobili Suboticane.
To sve sto si napisao je ok, samo razlika je u tome sto nacin na koji neka ekipa igra zavisi od trenera. Zato sam i napisao da je nasa prednost trener. Koliko je nas trener bolji od onih iz prethodne sezone to se vidi vec sada.
Za njihovog trenera nikad nisam cuo do sada, navodno je bio dugo na Kipru.
Svaka im cast na tome sto nisu pomerali svoje utakmice zbog evrope, za razliku od blizanaca. Tako da njihova utakmica protiv Spartaka i nasa ne mogu puno da se porede, oni su umorni i sa pola gasa rutinski dobili Suboticane.
Uprava napolje!
- churguzijanac
Meni Čuka pokazala neozbiljnost u oba meca i dobro su jos prosli. Komotno su mogli 6 komada da prime.Udario im rani gol u glavu, ko nama onomad protiv austrijanaca.Umesto da zbiju redove i da igraju na kontru oni umislili da su u najmanju ruku Real.Jeste 1-0 im nije bilo dovoljno za prolaz, ali je bilo dovoljno da se twente malo vise otvori i da im otvori prostor za kontru.Tesko bi prosli svakako Twente, ali mogli su da namaknu bar bod i da ostave bolji utisak rezultatski.
Sektasi tonu li tonu.Evo izgleda da Sava menja hoklicu.Bolji je, ali mislim da nema vajde.Lose su odradilu prelazni rok i veliki broj igraca im je u padu forme.
Sektasi tonu li tonu.Evo izgleda da Sava menja hoklicu.Bolji je, ali mislim da nema vajde.Lose su odradilu prelazni rok i veliki broj igraca im je u padu forme.
Ne bih se složio sa loše odrađenim rokom. Na kraju su se izbahatili, al ni Savo nema kapaciteta da to posloži. Mene baš iznenadio nekvalitet Stolice, moram priznati. No, Stolicu su na našu žalost šutnuli, al zato sad mi čekamo neki mikrofon da isto bude šutnut.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
“Nikad više u Srpskom fudbalu”
Dve godine kasnije…
Dve godine kasnije…
- slanobarac
Ipak Petrić.
Ovi ne znaju gde udaraju i to treba iskoristiti. Ne samo mi već i Čuka i ostali.
Prilično neozbiljno i neorganizovano deluju.
Ovi ne znaju gde udaraju i to treba iskoristiti. Ne samo mi već i Čuka i ostali.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Njegov stručni štav odbio.slanobarac wrote: ↑Fri Aug 12, 2022 6:13 pm Ipak Petrić.
Koji raspad od kluba ovaj Radnički. Neće oni na kraju ni u plejof. Nikakve ambicije i planovi, prodaje se sve za šta stigne ponuda. Ne bih se iznenadio da je Tončev prodao i utakmice sa Maltežanima. Kao navijač Vojvodine sam zadovoljan što imamo rivala manje za prve tri pozicije, ali tužno je na šta je takav klub pao sa tim mafijašem. Kada se setim i onih silnih penala pre koju sezonu koji su svirani za njih, pa nabijali Pavkovu statistiku...
Sad kad Stolica preizme Nis