Slusaj, nije neverovatno da se desi...
Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2022/23
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Cukaricki u Evropi odavno ne gledam, posto znam da nikada nista nece uraditi. Mentaliteta NULA.
Steta za Hoklicu, svi smo se nadali da ce preziveti. Uzasan trener, na nasu veliku srecu i radost vodio groblje.
Treba sada dobro obratiti paznju na sudije na partizanovim tekmama, ocekujem ogroman vetar u ledja.
Steta za Hoklicu, svi smo se nadali da ce preziveti. Uzasan trener, na nasu veliku srecu i radost vodio groblje.
Treba sada dobro obratiti paznju na sudije na partizanovim tekmama, ocekujem ogroman vetar u ledja.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Petrić je po biografiji i gori od Stolice. Stolica je u najboljem slučaju plejof trener, a ovaj nije ni to. Niko ko ima neko ime ne želi ništa sa ovakvim partizanom.
TSC takođe odigrao nerešeno u Kruševcu.Rezultati ostalih klubova nam za sada idu na ruku.Naredne dve utakmice moramo dobiti,ako mislimo ostati tu gde jesmo.Mada nam i posle toga dva kola raspored ide na ruku,ali mišljenja sam da su ove dve mnogo bitnije i zbog mira u kući i na tabeli.
-
Rezultati će nam ići na ruku jedino ako Čuka izgubi koji bod i ako komšija iz Gacka uradi nešto.Taxista wrote: ↑Sat Aug 13, 2022 10:28 pm TSC takođe odigrao nerešeno u Kruševcu.Rezultati ostalih klubova nam za sada idu na ruku.Naredne dve utakmice moramo dobiti,ako mislimo ostati tu gde jesmo.Mada nam i posle toga dva kola raspored ide na ruku,ali mišljenja sam da su ove dve mnogo bitnije i zbog mira u kući i na tabeli.

Mada, kad bi bili bolji ne bi ni morali da pratimo šta rade ostali klubovi.
Gubitak bodova protiv Spartaka i Kolubare je sigurno nadoknadiv i oprostiv pobedom nad zvedom 
Nego da vas pitam,da li gledajuci nasu superligu primetite tehnicku potkovanost i nadmoc makedonskih igraca u odnosu na nase!?

Nego da vas pitam,da li gledajuci nasu superligu primetite tehnicku potkovanost i nadmoc makedonskih igraca u odnosu na nase!?

Ми јесмо лоше одиграли у Лазаревцу, али Партизан је тешки распад. Оно је тужно гледати, они немају снаге да ходају а камоли да трче. Очигледно имају проблем унутар клуба, јер играчки они уопште нису лоши.
Спартак води 2:1 против опасног Јавора.
ПС 2:2 у Суботици
Спартак води 2:1 против опасног Јавора.
ПС 2:2 у Суботици
- slanobarac
Meni je baš zabavan partizan. Samo neka tako i ostane.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Komentator smrad grobarski, nikakav profesionalizam. Kao da radi za Partizan TV ili da igraju protiv stranog kluba. 95% komentara je o partizanu, otvoreno žali zbog promašaja i slabe igre partizana, a o Mladosti u trećem licu. partizan je partizan, a Mladost je ''partizanov protivnik''. 

- churguzijanac
Misliš na Vladu Novevskog

Šalu na stranu, osim Mirčevskog ne znam nijednog drugog makedonca u ling longu.On igra u vezi tako da po vokaciji bi morao da bude tehnički potkovan.Ne vidim generalno neku posebnu razliku, ali pravo da ti kažem nisam nešto ni obraćao pažnju.
Danoski,Todorovki....
strasno mi je zao sto Partizan danas igra protiv GATovaca,bilo koji drugi klub superlige bi vec vodio 2:0
strasno mi je zao sto Partizan danas igra protiv GATovaca,bilo koji drugi klub superlige bi vec vodio 2:0

Гатовци полијте се бензином и спалите пацери распали!!!
Nisam ni mislio da ce biti drugacije.
Sad se vidi koliko zapravo znaci nas remi u Lazarevcu, bez obzira sto je tek start sezone.
Nisu ni malo slucajne kvote mozzarta na nas, takve kakve su.
Mnogo smo bili jaki na recima, a tek malo vise od proseka domace lige na delu.
Malo smo novih igraca doveli. Osim Nikolica i Malbasica, i delimicno dva stranca, tanko je to za prepirod tima koji je jedva izborio plejof. Golmana ne racunam, jer nam nije bio nesto kritican za igru i rezultate.
Sad se vidi koliko zapravo znaci nas remi u Lazarevcu, bez obzira sto je tek start sezone.
Nisu ni malo slucajne kvote mozzarta na nas, takve kakve su.
Mnogo smo bili jaki na recima, a tek malo vise od proseka domace lige na delu.
Malo smo novih igraca doveli. Osim Nikolica i Malbasica, i delimicno dva stranca, tanko je to za prepirod tima koji je jedva izborio plejof. Golmana ne racunam, jer nam nije bio nesto kritican za igru i rezultate.
Last edited by Turija on Sun Aug 14, 2022 9:46 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Vozdovac,Cuka... pomazu blizancima po potrebi,a GAT,Proleter... nikad nista za nas
A realno i treba da izgube posle one promasene sanse pre primljenog gola

-
Jesu uspeli da ga prime u zadnjoj sekundi?
Bolje da su izgubili 9:0 nego ovako. Dabogda ispali
Bolje da su izgubili 9:0 nego ovako. Dabogda ispali