7. kolo: VOJVODINA - Mladost 1:1 (0:0)
- Grof Žekula
- Administrator
7. kolo: VOJVODINA - Mladost 1:1 (0:0)
После, како НН каже, неуспеха против Колубаре, већ у суботу поправљамо ствари у мечу са Лучанцима!
Највеће појачање биће повратак Раставца на клупу и старт Малбашића на терену.
Без потцењивања, али и траћења времена као у Лазаревцу - од старта играти, не чекати да само прође први део утакмице!
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ:
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti ... -deci.html
О картама:
https://www.fkvojvodina.rs/prvi-tim/prodaja-ulaznica/
ФКВ - Младост (Л) 1:1 (0:0)
1:0 - Николић 55' (пенал)
1:1 - Бојовић 68'
Изваштај са утакмице - https://superliga.rs/sezone/2022-23/match/3472
Без потцењивања, али и траћења времена као у Лазаревцу - од старта играти, не чекати да само прође први део утакмице!
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ:
О картама:
ФКВ - Младост (Л) 1:1 (0:0)
1:0 - Николић 55' (пенал)
1:1 - Бојовић 68'
Изваштај са утакмице - https://superliga.rs/sezone/2022-23/match/3472
Re: 7. kolo: VOJVODINA - Mladost, subota 17.55h
Samo petarda (5 datih golova) ponovo moze da nas vrati u fokus medija i javnosti!!! Treba krenuti od prvog sekunda i ne zaustavljati se,povratiti poljuljano poverenje navijaca. E sad jedna zanimljivost,Mladost je u prvih 6 kola uvek prva primala gol,a posto mi uvek idemo uz onu stvar,ne bi me iznenadilo da Lucani povedu

- slanobarac
Ova i naredne tri su možda ključne utakmice. Potpuni uspeh tj. 12 bodova nam drži radnu temperaturu a sve ostalo vraća sećanje na našu staru dobru Vojvodinu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
A sta nam to fali da udjemo u mec kao Makabi sinoc!? Zvezdana prvih 15 minuta centar nije presla

I da ga naravno, metne Bojović kao naš bivši igrač.....Voja wrote: ↑Thu Aug 18, 2022 3:17 pm Samo petarda (5 datih golova) ponovo moze da nas vrati u fokus medija i javnosti!!! Treba krenuti od prvog sekunda i ne zaustavljati se,povratiti poljuljano poverenje navijaca. E sad jedna zanimljivost,Mladost je u prvih 6 kola uvek prva primala gol,a posto mi uvek idemo uz onu stvar,ne bi me iznenadilo da Lucani povedu

- Deep Purple
Ako se uzme u obzir šta je Topić izjavio ne bi me čudilo da postigne het-trikDragojlo wrote: ↑Thu Aug 18, 2022 4:04 pmI da ga naravno, metne Bojović kao naš bivši igrač.....Voja wrote: ↑Thu Aug 18, 2022 3:17 pm Samo petarda (5 datih golova) ponovo moze da nas vrati u fokus medija i javnosti!!! Treba krenuti od prvog sekunda i ne zaustavljati se,povratiti poljuljano poverenje navijaca. E sad jedna zanimljivost,Mladost je u prvih 6 kola uvek prva primala gol,a posto mi uvek idemo uz onu stvar,ne bi me iznenadilo da Lucani povedu![]()
- slanobarac
Da li to znači tri penala za Lučane?Deep Purple wrote: ↑Thu Aug 18, 2022 4:15 pmAko se uzme u obzir šta je Topić izjavio ne bi me čudilo da postigne het-trikDragojlo wrote: ↑Thu Aug 18, 2022 4:04 pmI da ga naravno, metne Bojović kao naš bivši igrač.....Voja wrote: ↑Thu Aug 18, 2022 3:17 pm Samo petarda (5 datih golova) ponovo moze da nas vrati u fokus medija i javnosti!!! Treba krenuti od prvog sekunda i ne zaustavljati se,povratiti poljuljano poverenje navijaca. E sad jedna zanimljivost,Mladost je u prvih 6 kola uvek prva primala gol,a posto mi uvek idemo uz onu stvar,ne bi me iznenadilo da Lucani povedu![]()
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Bilo bi lepo da što više ljudi dođe na utakmicu u subotu, pre svega da podržimo momke što je više moguće i da pomognemo porodici Glavić što je više moguće! U kojoj god postavi igrali, bio Rastavac na klupi ovaj vikend ili ne, pobedu ja ne dovodim u pitanje! Lučani su, po meni, glavni favorit za ispadanje, što treba iskoristiti za sigurnu pobedu od 2-3 gola razlike.
E sad da postavim neka pitanja naglas. Prvo, zašto je termin utakmice u 17:55 kad je u to vreme i dalje nepodnošljivo za šetnju, a kamoli za igranje fudbala?! Razmišlja li se o zdravlju aktera na terenu, pa i onih na tribinama?! Zašto su obavezni reflektori kad se izbegavaju večernji termini u sred avgusta?! Drugo, primetio sam određeni pesimizam ovde na forumu nakon kiksa u Lazarevcu, nije mi jasno samo zašto? Ne prozivam nikog, daleko od toga, samo sam stava da ne treba sad dići ruke od odlaska na utakmice kad je najvažnije i dok ne počne loše vreme. Ne očekujem posetu kao na utakmici protiv Spartaka, jer nije atraktivan rival toliko, ali što nas više dođe time ćemo pokazati blizanačkim botovima i ostalima da nas ne mogu uzdrmati jedno loše poluvreme i loše suđenje! Lep pozdrav svima, vidimo se u subotu! Napred Vošo!!!
E sad da postavim neka pitanja naglas. Prvo, zašto je termin utakmice u 17:55 kad je u to vreme i dalje nepodnošljivo za šetnju, a kamoli za igranje fudbala?! Razmišlja li se o zdravlju aktera na terenu, pa i onih na tribinama?! Zašto su obavezni reflektori kad se izbegavaju večernji termini u sred avgusta?! Drugo, primetio sam određeni pesimizam ovde na forumu nakon kiksa u Lazarevcu, nije mi jasno samo zašto? Ne prozivam nikog, daleko od toga, samo sam stava da ne treba sad dići ruke od odlaska na utakmice kad je najvažnije i dok ne počne loše vreme. Ne očekujem posetu kao na utakmici protiv Spartaka, jer nije atraktivan rival toliko, ali što nas više dođe time ćemo pokazati blizanačkim botovima i ostalima da nas ne mogu uzdrmati jedno loše poluvreme i loše suđenje! Lep pozdrav svima, vidimo se u subotu! Napred Vošo!!!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Ja bod u Lazarevcu nisam proglasio za kiks,meni odavno vec bodovi nista ne znace,ali sam se razocarao slabim pristupom i konstantno sporim mecevima... Mislim meni Evropa i igranje tamo nista ne znaci ako ne igramo dobar fudbal. Tj.pre bih prihvatio da igramo najlepsi i najatraktivniji fudbal u zemlji u budemo 5.nego da igramo kao Grci na Evropskom i budemo pobednici takmicenja.
Sto se publike i posete tice vec sam i pre pisao da ce bez obzira na rezultate brojnots drasticno da opada,i da smo pobedili u Lazarevcu ne bih protiv Lucana ocekivao vise od 3000 ljudi. Najiskrenije bih voleo da me demantuju i dodje i 7-8000,ali cisto sumnjam,nema to veze ni sa klubom ni sa igrama

Термин је заиста јадан али треба напоменути да је најављено захлађење за 10 степени у односу на данас и сутра па ето биће повољна временска прилика за посету на стадиону.
2 бода изгубљена у Лазаревцу неће бити велик уколико се у суботу овери улога фаворита а такође и у колу након овога.
Не треба очајавати, биће и пораза и нерешених у овој сезони, битно је да не губимо утакмице у којој смо већ вижени као победници, што нас је често коштало у прошлости.
S obzirom i na humanitarni karakter utakmice u kojoj treba svi shodno svojim mogucnostima da ucestvujemo, apelujem i na klub da se celokupan prihod od prodatih ulaznica, ukljucujuci i troskove gigstixa, uplati porodici Glavic. Ako je negde navedeno, unapred se izvinjavam, mozda mi je promaklo.Grof Žekula wrote: ↑Thu Aug 18, 2022 12:31 pm После, како НН каже, неуспеха против Колубаре, већ у суботу поправљамо ствари у мечу са Лучанцима!
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ:
О картама:
Od utakmice ocekujem reakciju svih igraca i strucnog staba i sigurnu i ubedljivu igru i pobedu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Nista drugo ne dolazi u obzir nego pobjeda (ubedljiva)!
- Srbendinho
Утакмица која се мора добити. Такве утакмице су по обичају најтеже.
Bravo za upravu kluba sto se odrekla prihoda od prodaje karata. Klubu je to sica, a porodici u ovakvom trenutku svaka pomoc je dobrodosla.
Nadam se da ce biti ok vreme, pa da se skupi veci broj ljudi.
Nadam se da ce biti ok vreme, pa da se skupi veci broj ljudi.
Gojko Kacar wrote:
https://www.fkvojvodina.rs/vosa-docekuj ... opotrebna/
Svakako treba pohvaliti bilo koji vid humanitarne pomoci i akcije u tom smislu su dobrodosle. Da li ce pomoci ili ne ne znam, ako nista nece odmoci!
Te unapred dobijene utakmice znaju da budu i nepredvidive, teske, mada ce se Mladost dobiti nekako sama od sebe. Oni su vec ozbiljan kandidat za nizi rang, ali nikoga ne treba potcenjivati...
Svakako treba pohvaliti bilo koji vid humanitarne pomoci i akcije u tom smislu su dobrodosle. Da li ce pomoci ili ne ne znam, ako nista nece odmoci!
Te unapred dobijene utakmice znaju da budu i nepredvidive, teske, mada ce se Mladost dobiti nekako sama od sebe. Oni su vec ozbiljan kandidat za nizi rang, ali nikoga ne treba potcenjivati...