Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Voja »

O dal je to srpski fudbal ostao bez jednog od najboljih igraca!? Ne zna Saudijska Arabija sta je dobila :wink: Dobila igraca koji je dao gol Lucanima (kao centarfor zvezde) i proglasen za igraca kola,samo ne bi li se Saudijsci lakse odlucili :)

edit: iako sam navijao za Pazarce nekako nisam video keca danas,al dodje... 4 pobede u nizu,to ni mi nismo uspeli vezati
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Fri Aug 19, 2022 4:51 pm Ma kako god... nek ljudi idu gde im se ide... neeego sve mi se nesto namece dvojka u Pazaru veceras,kao jedino (ne)logicno resenje :mrgreen:
Vojo, nesto te nece prognoza :wink:
A ,sto se tice Pavkova i veca fudbalska imena su isla u Arabiju :deal:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Војо и ја сам мислио да ће Пазар кикснути,кренуо хајп око њих,Напретку гори,ал ипак Гаћиновић зна да одради посао.Мислим да је прва текма Пазара са публиком против нас у Октобру,занимљиво.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Fri Aug 19, 2022 10:02 pm Vojo, nesto te nece prognoza :wink:
A ,sto se tice Pavkova i veca fudbalska imena su isla u Arabiju :deal:
Zna se da se moje prognoze zasnivaju na teorijama velikih brojeva :D A nikad nisam bio uspesan prognozer,priznajem...

ali mislim da sam mnogo cesce uspevao prepoznati prosecnog i iznadprosecnog igraca. I akcenat nije bio na losem fudbalu u Arabiji vec na velikom gubitku za srpski fudbal i domacu publiku :wink:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Voja

Mislim da je @Turija jedva dočekao da omaneš u prognozi :mrgreen:

Srećno Pavkovu, veliki je ovo gubitak za Srpski fudbal. Teško ćemo se oporaviti posle ovog odlaska.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Fri Aug 19, 2022 10:10 pm @Voja

Mislim da je @Turija jedva dočekao da omaneš u prognozi :mrgreen:
Nemoj tako,Turija je moj drugar i nikada mu nista nisam zamerio niti bih mogao. Kamo srece da svi u klubu vole Vosu bar 10% koliko i on
Deep Purple wrote: Fri Aug 19, 2022 10:10 pm Srećno Pavkovu, veliki je ovo gubitak za Srpski fudbal. Teško ćemo se oporaviti posle ovog odlaska.
Sad ni Klopu nece klecati kolena na zrebu :mrgreen:
Image
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Voja wrote: Fri Aug 19, 2022 9:26 pm

edit: iako sam navijao za Pazarce nekako nisam video keca danas,al dodje... 4 pobede u nizu,to ni mi nismo uspeli vezati
Jery debitovao Kur Kur!??
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Voja

Ma naravno znam da je zezanje u pitanju :cheers:

Jedva čekam redovna medijska izveštavanja iz Arabije…
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Dragojlo wrote: Fri Aug 19, 2022 10:20 pm
Voja wrote: Fri Aug 19, 2022 9:26 pm

Jery debitovao Kur Kur!??
Mislim da nije... al je bio na klupi... mozda ga cuvaju za nas ili zvedanu :mrgreen:
Image
Turija

Post by Turija »

Ja samo branim Pavkova, jer mogu zamisliti kako mu je tati, kad je morao poceti navijati za zvezdu zbog sina tamo, a ceo zivot navija za Vosu.
Pavkov je sasvim solidan centarfor, ako se uklapa u koncepciju igre ekipe i trenera da se napada centarsutevima sa boka. Dominira tada, uz odredjene greske. Nekoliko upotrebljivih centarsuteva i dace gol.
Neka mu je sa srecom u Arabiji :cheers:

PS
Vojo, da li nam Bojovica, kao nas bivsi, daje sutra gol? Sta mislis?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Fri Aug 19, 2022 10:25 pm Ja samo branim Pavkova, jer mogu zamisliti kako mu je tati, kad je morao poceti navijati za zvezdu zbog sina tamo, a ceo zivot navija za Vosu.
A kako je ocevima koji ne navijaju za Vojvodinu,a Turija insistira da Vosa ne prodaje njihove sinove pre nego sto ne odigraju vaznu rolu u Vosi!?
Turija wrote: Fri Aug 19, 2022 10:25 pm Pavkov je sasvim solidan centarfor, ako se uklapa u koncepciju igre ekipe i trenera da se napada centarsutevima sa boka. Dominira tada, uz odredjene greske. Nekoliko upotrebljivih centarsuteva i dace gol.
E bas tih nekoliko centarsuteva fudbalera Vose i Pavkovi pokusaji glavom su mi zauvek stvorili sliku o njemu (zali Boze takvih predispozicija)

Neeeego evo ti da vidis kako izgleda stadion i atmosfera kluba u koji ce Pavkov navodno da ode,a ako premotas na 2:58 videces kako izgleda i kad klasa igra na takvom terenu 8) :mrgreen:

Turija wrote: Fri Aug 19, 2022 10:25 pm PS
Vojo, da li nam Bojovica, kao nas bivsi, daje sutra gol? Sta mislis?
Iskreno ocekujem pobedu sa najmanje 5 datih golova,a da l ce biti 5:0 ili 5:1 (uz gol Jojica) nisam siguran
Image
Turija

Post by Turija »

@ Voja
Kako je ocevima koji ne navijaju za Vojvodinu, uopste, me ne zanima.
Pravo pitanje je za njih: zasto ste decu, onda, dovodili u Vosu?

Odvedite ih u vase blizance.
A, ne moze, nema uzvratne ljubavi.
E, pa onda o cemu pricamo? Morali bi da budu zahvalni Vosi sto im je primila decu.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ne zaboravi premotati na 2:58 :mrgreen:
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Fri Aug 19, 2022 11:06 pm Ne zaboravi premotati na 2:58 :mrgreen:
,,Hvala" Maricu i Lalatovicu :devil:
Svaka cast na strucnoj proceni da Meri nema pojma o fudbalu.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Fri Aug 19, 2022 11:20 pm Svaka cast na strucnoj proceni da Meri nema pojma o fudbalu.
Inace Merijevi sutra tacno u podne docekuju Kawasaki :mrgreen: i ako se ne varam ima prenos na Sport klubu,pa ako nekog zanima...

Nego dve stvari su mi u ovom momentu zanimljive,Devetak ni veceras bar na klupi Palerma,a i kasni mi Zeljko Pantic sa emisijom :mrgreen:

edit: evo Zeljka :mrgreen:
Image
Post Reply