Snažni Napadač Iz Begeča,
Majstor Iz Srbobrana
Odlični Vezista Iz Bačkog Jarka
... tim epitetima....
AAHAHAHAHAAA!!!!

I ja ovako mislim. Nema veze što je Stanković možda malo bolji trener od Stolice(ako je uopšte i bolji), kad imaju ogroman budžet za naše uslove + pomoć sudija ako zaškripi. Druge ekipe osim Partizana(koji ima sve ko i Zvezda samo u malo manjoj meri) imaju sve to obrnuto.vdn slaninar wrote: ↑Tue Aug 23, 2022 11:26 pm Цигани у нашој лиги никад неће имати овакво суђење,судија без грешке судио,школска употреба ВАРа.Не заносите се,цигани се шетају кроз нашу лигу.
Meni je isto bilo žao Srnića, baš sam komentarisao sa drugom. Nije on kriv. Momak je dao sve od sebe, on jednostavno nema ni snage ni brzine, a bogami ni kvalitet (za ovaj nivo takmičenja sada). Kriv je Stanković koji ga drži na terenu svih 95,100 koliko već minuta. I za ove ostale se slažem. Vadi onog Bukarija koji je jedini delovao da ima snage, a ostavlja Ivanića i Kataia. Umesto da uđe onaj norveški napadač, zaboravio sam kako se zove, koji je solidne brzine i kondicije Stanković uvodi tromog Pavkova koji je sporiji od Pešića čak i kad se ovaj izmori. Bez logike ikakve, amaterski trener.Voja wrote: ↑Tue Aug 23, 2022 11:30 pm Meni zao Srnica... veceras mu nema spavanja... i pre meca je kritikovan,a tek sad... Pavkov iskoristio ono sto ga "hoce gol",,, taman toliko... ali ljudi onoliku fizicku nemoc nikad nisam video,a svakakvih gluposti sam u zivotu gledao... onaj kaze moze jos 10 minuta,Katai i Ivanic bledi kao krpe,bez kapi krvi,Rodic ne zna sta ga snaslo,zadnju loptu kad mu dali u noge on se ponasao kao bombu da su mu dobacili,Milunovic takodje,nema snage da se izmakne kad Borjan pada na njega... jedno dete iz mase primeti kad je Pesic izlazio da nema snage da digne ruke mahne navijacima... Borjan im bio najagilniji napadac zadnjih 20 minuta... stekao sam utisak da ovi iz Makabija nece da napadaju u finisu vec cekaju produzetke... ovi bi popadali u stotom minutu... ne znam samo odakle im snage kad igraju protiv Kolubare 100 minuta!? I onom Zeljku Panticu se sve otvara![]()
Imali su snage jedno 30-40 minuta(većina ima nekih koji mogu i duže) , Rodić je u desetom minutu otprilike ostane bez snage. To je više ja mislim bilo do atmosfere, pune tribine uvek pomažu. Čim su primili prvi gol, odmah su se izduvali.
E da,koliko sam samo hvalospeva slusao o Bukariju i Kangwi,reko ajd da ih pogledam u ovom dvomecu... zaista se "torpeda"... inace vec dugo kruzi prica da je Mister fizicki napao Ohija u svlacionici i da od tada on nema minutazu,e sad koliko je istina to bolje zvezdasi znaju. A Terza vec uknjizio 100miliona eurica za dve seone unapredVojvodjanin123 wrote: ↑Tue Aug 23, 2022 11:37 pmMeni je isto bilo žao Srnića, baš sam komentarisao sa drugom. Nije on kriv. Momak je dao sve od sebe, on jednostavno nema ni snage ni brzine, a bogami ni kvalitet (za ovaj nivo takmičenja sada). Kriv je Stanković koji ga drži na terenu svih 95,100 koliko već minuta. I za ove ostale se slažem. Vadi onog Bukarija koji je jedini delovao da ima snage, a ostavlja Ivanića i Kataia. Umesto da uđe onaj norveški napadač, zaboravio sam kako se zove, koji je solidne brzine i kondicije Stanković uvodi tromog Pavkova koji je sporiji od Pešića čak i kad se ovaj izmori. Bez logike ikakve, amaterski trener.Voja wrote: ↑Tue Aug 23, 2022 11:30 pm Meni zao Srnica... veceras mu nema spavanja... i pre meca je kritikovan,a tek sad... Pavkov iskoristio ono sto ga "hoce gol",,, taman toliko... ali ljudi onoliku fizicku nemoc nikad nisam video,a svakakvih gluposti sam u zivotu gledao... onaj kaze moze jos 10 minuta,Katai i Ivanic bledi kao krpe,bez kapi krvi,Rodic ne zna sta ga snaslo,zadnju loptu kad mu dali u noge on se ponasao kao bombu da su mu dobacili,Milunovic takodje,nema snage da se izmakne kad Borjan pada na njega... jedno dete iz mase primeti kad je Pesic izlazio da nema snage da digne ruke mahne navijacima... Borjan im bio najagilniji napadac zadnjih 20 minuta... stekao sam utisak da ovi iz Makabija nece da napadaju u finisu vec cekaju produzetke... ovi bi popadali u stotom minutu... ne znam samo odakle im snage kad igraju protiv Kolubare 100 minuta!? I onom Zeljku Panticu se sve otvara![]()
To za Stankovića me ne bi čudilo. Uvek daje neke neodmerene izjave i često nasrće na sudije na Evropskim utakmicama (nisam ih previše gledao u domaćoj ligi pa ne znam dal je i tu to slučaj mada tu je verovatno zadovoljan suđenjemVoja wrote: ↑Tue Aug 23, 2022 11:44 pmE da,koliko sam samo hvalospeva slusao o Bukariju i Kangwi,reko ajd da ih pogledam u ovom dvomecu... zaista se "torpeda"... inace vec dugo kruzi prica da je Mister fizicki napao Ohija u svlacionici i da od tada on nema minutazu,e sad koliko je istina to bolje zvezdasi znaju. A Terza vec uknjizio 100miliona eurica za dve seone unapredVojvodjanin123 wrote: ↑Tue Aug 23, 2022 11:37 pmMeni je isto bilo žao Srnića, baš sam komentarisao sa drugom. Nije on kriv. Momak je dao sve od sebe, on jednostavno nema ni snage ni brzine, a bogami ni kvalitet (za ovaj nivo takmičenja sada). Kriv je Stanković koji ga drži na terenu svih 95,100 koliko već minuta. I za ove ostale se slažem. Vadi onog Bukarija koji je jedini delovao da ima snage, a ostavlja Ivanića i Kataia. Umesto da uđe onaj norveški napadač, zaboravio sam kako se zove, koji je solidne brzine i kondicije Stanković uvodi tromog Pavkova koji je sporiji od Pešića čak i kad se ovaj izmori. Bez logike ikakve, amaterski trener.Voja wrote: ↑Tue Aug 23, 2022 11:30 pm Meni zao Srnica... veceras mu nema spavanja... i pre meca je kritikovan,a tek sad... Pavkov iskoristio ono sto ga "hoce gol",,, taman toliko... ali ljudi onoliku fizicku nemoc nikad nisam video,a svakakvih gluposti sam u zivotu gledao... onaj kaze moze jos 10 minuta,Katai i Ivanic bledi kao krpe,bez kapi krvi,Rodic ne zna sta ga snaslo,zadnju loptu kad mu dali u noge on se ponasao kao bombu da su mu dobacili,Milunovic takodje,nema snage da se izmakne kad Borjan pada na njega... jedno dete iz mase primeti kad je Pesic izlazio da nema snage da digne ruke mahne navijacima... Borjan im bio najagilniji napadac zadnjih 20 minuta... stekao sam utisak da ovi iz Makabija nece da napadaju u finisu vec cekaju produzetke... ovi bi popadali u stotom minutu... ne znam samo odakle im snage kad igraju protiv Kolubare 100 minuta!? I onom Zeljku Panticu se sve otvara![]()
![]()