Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dragojlo

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Dragojlo »

Aahaaahhh, na Mozzartovom sajtu u tugaljivom izveštaju sa ove "tragedije",( gde su danima najavljivali kako će Marakana progutati protivnika), u istom tekstu su spomenuti
Snažni Napadač Iz Begeča,
Majstor Iz Srbobrana
Odlični Vezista Iz Bačkog Jarka
... tim epitetima....
AAHAHAHAHAAA!!!! :greenbutt:
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

vdn slaninar wrote: Tue Aug 23, 2022 11:26 pm Цигани у нашој лиги никад неће имати овакво суђење,судија без грешке судио,школска употреба ВАРа.Не заносите се,цигани се шетају кроз нашу лигу.
I ja ovako mislim. Nema veze što je Stanković možda malo bolji trener od Stolice(ako je uopšte i bolji), kad imaju ogroman budžet za naše uslove + pomoć sudija ako zaškripi. Druge ekipe osim Partizana(koji ima sve ko i Zvezda samo u malo manjoj meri) imaju sve to obrnuto.
Krle

Post by Krle »

Upravo tako. Mi pričamo kao da učestvujemo u regularnom takmičenju. Ovde ti sistemski pokažu do koje pozicije smeš da ideš.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Meni je takodje fascinantno koliko je ljudi u Srbiji navijalo protiv zvezde :!:

A vec se posle prvog meca u izjavi Mistera dalo naslutiti da se uplasio - "sta god da se desi u revansu,igrace se fudbal i posle toga"
Last edited by Voja on Tue Aug 23, 2022 11:35 pm, edited 2 times in total.
Image
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Naravno da mi je drago kad ih neko ovako dobije, faul Ivanića, autogol Pavkova. Karma.
Malo me brine to dok su imali snage, dominirali su terenom. Dali su dva, a mogli su još dva. Mi ni u kontri nismo bili tako brzi.
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Voja wrote: Tue Aug 23, 2022 11:30 pm Meni zao Srnica... veceras mu nema spavanja... i pre meca je kritikovan,a tek sad... Pavkov iskoristio ono sto ga "hoce gol",,, taman toliko... ali ljudi onoliku fizicku nemoc nikad nisam video,a svakakvih gluposti sam u zivotu gledao... onaj kaze moze jos 10 minuta,Katai i Ivanic bledi kao krpe,bez kapi krvi,Rodic ne zna sta ga snaslo,zadnju loptu kad mu dali u noge on se ponasao kao bombu da su mu dobacili,Milunovic takodje,nema snage da se izmakne kad Borjan pada na njega... jedno dete iz mase primeti kad je Pesic izlazio da nema snage da digne ruke mahne navijacima... Borjan im bio najagilniji napadac zadnjih 20 minuta... stekao sam utisak da ovi iz Makabija nece da napadaju u finisu vec cekaju produzetke... ovi bi popadali u stotom minutu... ne znam samo odakle im snage kad igraju protiv Kolubare 100 minuta!? I onom Zeljku Panticu se sve otvara :mrgreen:
Meni je isto bilo žao Srnića, baš sam komentarisao sa drugom. Nije on kriv. Momak je dao sve od sebe, on jednostavno nema ni snage ni brzine, a bogami ni kvalitet (za ovaj nivo takmičenja sada). Kriv je Stanković koji ga drži na terenu svih 95,100 koliko već minuta. I za ove ostale se slažem. Vadi onog Bukarija koji je jedini delovao da ima snage, a ostavlja Ivanića i Kataia. Umesto da uđe onaj norveški napadač, zaboravio sam kako se zove, koji je solidne brzine i kondicije Stanković uvodi tromog Pavkova koji je sporiji od Pešića čak i kad se ovaj izmori. Bez logike ikakve, amaterski trener.
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

MiSmoFKV! wrote: Tue Aug 23, 2022 11:34 pm Naravno da mi je drago kad ih neko ovako dobije, faul Ivanića, autogol Pavkova. Karma.
Malo me brine to dok su imali snage, dominirali su terenom. Dali su dva, a mogli su još dva. Mi ni u kontri nismo bili tako brzi.
Imali su snage jedno 30-40 minuta(većina ima nekih koji mogu i duže) , Rodić je u desetom minutu otprilike ostane bez snage. To je više ja mislim bilo do atmosfere, pune tribine uvek pomažu. Čim su primili prvi gol, odmah su se izduvali.

Jedino me ovi stranci malo plaše. Fizički su dominantni i dosta spremni. Bukari je veoma nezgodan kad dobije dobru loptu.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Vojvodjanin123 wrote: Tue Aug 23, 2022 11:37 pm
Voja wrote: Tue Aug 23, 2022 11:30 pm Meni zao Srnica... veceras mu nema spavanja... i pre meca je kritikovan,a tek sad... Pavkov iskoristio ono sto ga "hoce gol",,, taman toliko... ali ljudi onoliku fizicku nemoc nikad nisam video,a svakakvih gluposti sam u zivotu gledao... onaj kaze moze jos 10 minuta,Katai i Ivanic bledi kao krpe,bez kapi krvi,Rodic ne zna sta ga snaslo,zadnju loptu kad mu dali u noge on se ponasao kao bombu da su mu dobacili,Milunovic takodje,nema snage da se izmakne kad Borjan pada na njega... jedno dete iz mase primeti kad je Pesic izlazio da nema snage da digne ruke mahne navijacima... Borjan im bio najagilniji napadac zadnjih 20 minuta... stekao sam utisak da ovi iz Makabija nece da napadaju u finisu vec cekaju produzetke... ovi bi popadali u stotom minutu... ne znam samo odakle im snage kad igraju protiv Kolubare 100 minuta!? I onom Zeljku Panticu se sve otvara :mrgreen:
Meni je isto bilo žao Srnića, baš sam komentarisao sa drugom. Nije on kriv. Momak je dao sve od sebe, on jednostavno nema ni snage ni brzine, a bogami ni kvalitet (za ovaj nivo takmičenja sada). Kriv je Stanković koji ga drži na terenu svih 95,100 koliko već minuta. I za ove ostale se slažem. Vadi onog Bukarija koji je jedini delovao da ima snage, a ostavlja Ivanića i Kataia. Umesto da uđe onaj norveški napadač, zaboravio sam kako se zove, koji je solidne brzine i kondicije Stanković uvodi tromog Pavkova koji je sporiji od Pešića čak i kad se ovaj izmori. Bez logike ikakve, amaterski trener.
E da,koliko sam samo hvalospeva slusao o Bukariju i Kangwi,reko ajd da ih pogledam u ovom dvomecu... zaista se "torpeda"... inace vec dugo kruzi prica da je Mister fizicki napao Ohija u svlacionici i da od tada on nema minutazu,e sad koliko je istina to bolje zvezdasi znaju. A Terza vec uknjizio 100miliona eurica za dve seone unapred :mrgreen:
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Iskreno mnogo mi je drago. Možda i ne bi bilo da ne znam kakva su :shit: i zvezda kao klub i ljudi u njoj i njihovi navijači.
Da su imali iole prosečnog trenera verovatno bi i prošli. Stanković nije nikakav trener i nema nikakvo iskustvo, samo ga je usralo da dođe u klub kada su prepuni para.
Sad će tek da bivaju gurani u domaćem prvenstvu za to prvo mesto, jer su mnogo para pukli ovog leta na pojačanja i to treba nadomestiti.
ssnigd

Post by ssnigd »

Naravno da su cigani liga za sebe. Naravno da ce se prosetati, sa ili bez pomoci sudija.

Ovo je najlepsa pobeda srpskog fudbala. Ovako nesto videti je predivno.

SISAJ zvezdano :!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Merijevi u subotu izgube kuci 4:1 on usao drugo poluvreme nista,Covicevi daju mislim 4 gola on nista,Ivanovic igrao minut,Devetak ni u 18,Sergej ocajan,mi sa Lucanima 1:1.... sto kaze Gacinovic sve sam lepo i posteno radio,znao sam da mora negde sreca da mi se vrati... evo je veceras :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Voja wrote: Tue Aug 23, 2022 11:44 pm
Vojvodjanin123 wrote: Tue Aug 23, 2022 11:37 pm
E da,koliko sam samo hvalospeva slusao o Bukariju i Kangwi,reko ajd da ih pogledam u ovom dvomecu... zaista se "torpeda"... inace vec dugo kruzi prica da je Mister fizicki napao Ohija u svlacionici i da od tada on nema minutazu,e sad koliko je istina to bolje zvezdasi znaju. A Terza vec uknjizio 100miliona eurica za dve seone unapred :mrgreen:
To za Stankovića me ne bi čudilo. Uvek daje neke neodmerene izjave i često nasrće na sudije na Evropskim utakmicama (nisam ih previše gledao u domaćoj ligi pa ne znam dal je i tu to slučaj mada tu je verovatno zadovoljan suđenjem :mrgreen:). Znam da je dobio na jednom od prvih evropskih mečeva crveni karton.
Bio je dobar igrač, ali nije za svakoga trenerski posao. Nije dovoljno stručan, a i u ovim nefudbalskim stvarima se nije baš pokazao za sad.

Koji god da je razlog, što ga ne prodaju? Opet neka menadžerska kombinacija ili tako nešto? Nije da me je briga za njih, ali ipak troše državni novac :D
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ma trener bez ikakve harizme. Stanojević koga očima ne mogu da vidim je klasa za “mistera”
@Voja to sam i ja čuo za Ohija.

@Rabba
Ma znam da neče dozvoliti i prošetaće se ligom ali se nadam da će kiksnuti tu i tamo negde a i imaju retko antipatičnu ekipu.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Slusam analizu Pantica i lik kaze da je Pavkov uveden samo iz sujeverja,sa cim se apsolutno slazem
Image
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Ма дивота гледати начин на који су изгубили,то ће да их боли јако.Ето сад нек плачу,па нек им Вучко поклони још 20-30 милиона,још више се силите по нашој лиги,уништавајте све клубове,отимајте играче,нек вам навлаче судије,играјте склањалице,ал дође правда,дођу рачуни да се плате.Наравно да их мрзи пола Србије и наравно да се сви радују њиховим неуспесима,режимски клуб најгоре врсте.
Post Reply