Brate, Borjan vas je spasao od bruke. Niste napravili nijednu 100% šansu. Jalovi posed lopte i šutevi snagom deteta u obdaništu. Bez Ivanića ste upola slabiji, a i misli su vam bile usmerene ka Monaku. Realno, igrač utakmice je bio Borjan.
Pazar ako danas pobedi preuzima 1 mesto.
A Erakovica ce zvezda upropastiti prave beka od stopera i od sasvim ok stopera prave prosecnog beka ali ok njihov problem
A sto se te utakmice tice TSC je jako lepo odigrao 1pv zasluzio je da vodi mnogo lepse i zrelije sanse zvezda je dala gol ni iz cega e 2 pv je druga prica tu su se previse povukli ali opet nije zvezda imala neke sanse bar ne neke posebno izradjene tako da po meni remi je realan cak da je TSC isao malo hrabrije u 2 pv mislim da je mogao da ide na pobedu previse su se povukli ali ok njihovo pravo
Bez Ivanica i Kataija zvezda nema napad. Mislim da Katai ne moze vise da izdrzi ritam i da je sve blizi klupi?
Drze ih jos Dragovic, Erakovic i Borjan. Borjan je dobar golman, iako ga ne podnosim kao licnost. Erakovica stavljaju na beka, samo zato sto je brz, a nemaju dobrog levog beka i kvare momku karijeru. Erakovic mi deluje kulturno, jedan je od retkih uz Ivanica.
Trener Milojevic mentalitetom ne pripada miljeu zvezde i nece moci dugo opstati na klupi. Njima i njihovim navijacima pripadaju tipovi poput Terzica, Borjana, Gobeljica, Kange, Stankovica...a, kulturan i fin covek nema sta da trazi tamo i ne moze duze o(p)stati.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Lalatovic u superligi mi je kao onaj tip lika sto visi u igraonici svaki dan da igra kantere, i samo fura jednu tablu i jedno mesto gde se steka. Tu je namazan i nena**ebiv, ali cim se promeni tabla, lik veze nema.
Nikad nece nista uraditi van ovog taloga, i taj kup sto je uzeo s nama ce mu biti vrhunac karijere.
Dobro, smanjena je prednost sa virtuelnih 8 poena na svega 4 poena, u prethodnih nedelju dana.
Moze se do titule, nemaju pojma ni jedni ni drugi.
Jedini su matori i prezasiceni, a drugi nemaju kvalitet jednostavno za nesto vise.
Otvaraju se mogucnosti razne, da se ode u LS direktno.
Videcemo da li ce Pazar da nastavi sa pobedama i da preuzme lidersku poziciju ( sa nekoliko utakmica vise, ali lider je lider ), i da li ce za vikend moci da pruzi otpor.
Vozdovac me prijatno iznenadio, igraju ljudi otvoren fudbal, kao i TSC. Pa i Cukaricki, pa i taj Radnicki je igrao otvoren fudbal. Mislim da liga nije bas toliko losa kao sto neki pricaju. Ima naravno i slabijih timova, ali generalno liga je bolja nego sto se misli.
nase utakmice su generalno gledano ove sezone gledljive pogotovo spram prosle sezone i dalje nas muci to 1pv gde nam je gol razlika 2/2 a skor bi bio da se racuna samo 1pv 2 5 2 dok 2 pv recimo da se racuna samo imali bi 7 2 0 uz gol razliku 14 / 3
Vozdovac dobro radi, vec nekoliko sezona. Imaju dosta klinaca i prodaju ih za dobre pare. Prodali su Cirkovica prosle nedelje, za 500k u Krila Sovjetov, doveli su za ga dzabe u januaru, znaci prihod od 500k za par meseci, time ne mogu ni najjace firme u Srbije da se pohvale.
Evo sada, doveli su Niksu Vujanovica iz Rudar Pljevlje, niko nije branio drugim klubovima da ga dovedu, ali nisu imali skauting. Pre toga su solidan kesh uzeli za Vujanovica koji je otisao u MLS.
Malo ih je sjebao odlazak Linte, lutali su sa Jandricem, ali izgleda da su potrefili sa Puacom, mada su imali srece protiv Kolubare i Mladosti jer su bili slabiji tim, a uzeli su 6 poena , iako po igri to nisu zasluzili. Dobili su Radnik i nabacili selfkonfidens i sada igraju dosta bolje i poletnije.
Ipak sam odlucio da danas navijam za pobedu Kragujevcana,jer mislim da ako pobedi Novi Pazar nece im tesko pasti poraz od zvezde tj.ravnodusno bi igrali,a ovako ako izbube ovde,pa i od zvezde pocinje ulazak u buru (onda ce vise gristi protiv zvezdane). Ajmo Ubiparipe