Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

Au kako bi nam na ove suze blizanaca lepo legao neki potpis danas
Image
Marko93

Post by Marko93 »

I zbog plakanja komentatora na areni onakav verbalni orgazam kad igraci partizana krenu u napad majko sveta
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Знао сам да ће на крају да :shit: мотку.

@Voja тражио си па сад гледај :mrgreen:
Last edited by Uvek sa tobom on Fri Sep 09, 2022 4:23 pm, edited 1 time in total.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Krle

Post by Krle »

Nadam se da nije kraj. Ovaj mi ne uliva baš poverenje, sudeći po kretanju karijere. Ali, nadam se da u klubu znaju šta rade. Sad nek se otvore za devetku.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
N13

Post by N13 »

Ne secam se kako je igrao u partizanu, ali ga pamtim dobro u Radu. Ako se ne varam, ima solidnu visinu i secan se jedne utakmice protiv nas gde je prakticno svaku loptu skinuo, nasi napadaci nisu mogli bas nista.
Prilicno me je nervirao tu utakmicu i tada sam pomislio kako bi bilo dobro da imamo takvog stopera.

E sad, od tada je proslo 8-9 godina, pojma nemam u kakvoj je formi. Pokazace vreme, ne treba unapred nista suditi.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

N13 wrote: Fri Sep 09, 2022 4:24 pm Ne secam se kako je igrao u partizanu, ali ga pamtim dobro u Radu. Ako se ne varam, ima solidnu visinu i secan se jedne utakmice protiv nas gde je prakticno svaku loptu skinuo, nasi napadaci nisu mogli bas nista.
Prilicno me je nervirao tu utakmicu i tada sam pomislio kako bi bilo dobro da imamo takvog stopera.

E sad, od tada je proslo 8-9 godina, pojma nemam u kakvoj je formi. Pokazace vreme, ne treba unapred nista suditi.
Visok, jak, solidno pokretan, dobar tehničar (igra nogom), bomba u nozi, jako dobar šut ( ne znači puno za štopera) ali sve ovo pada jer je “copina” u glavi. Da nije napravio bi mnogo bolju karijeru jer kvaliteta ima. Mnogo je značio kod Save jer igra kvalitetno nogom.
Karlsson

Post by Karlsson »

Pa dobro. Nije Šatara, ali je očigledno projektovan da bude četvrti štoper. Ne verujem da će odigrati više od 4-5 utakmica do kraja sezone. Verovatno je doveden za manju platu nego što je Stevanović imao, pa klub gleda tu da uštedi.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Fri Sep 09, 2022 4:33 pm Pa dobro. Nije Šatara, ali je očigledno projektovan da bude četvrti štoper. Ne verujem da će odigrati više od 4-5 utakmica do kraja sezone. Verovatno je doveden za manju platu nego što je Stevanović imao, pa klub gleda tu da uštedi.
Biće treći štoper, vrv je plan da menja Jeličića a da mu ne uzima mesto i tu je u slučju povreda i ostalog.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ja se pre plašim da je plan da bude igrač startne postave. A ne pamtim ga kao nekog posebno dobrog ni ranije, sad sigurno nije postao bolji.
Io odio Belgrado
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Uvek sa tobom wrote: Fri Sep 09, 2022 4:11 pm @Voja тражио си па сад гледај :mrgreen:
Sta sam bre trazio? :mrgreen:
Ja kada bih dovodio igrace to bi bio spektakl na terenu,igraci sa kojima bi se navijaci poistovecivali,voleli ih,i da ne kazem kakav bi se fudbal igrao :mrgreen: 8)
Image
Marko93

Post by Marko93 »

Znaci on odlucuje na Banovom Brdu
slanobarac

Post by slanobarac »

Vitas sigurno nije onaj štoper što smo ga čekali u prošli "petak ili najkasnije ponedeljak". Ako smo ga dovodili, kao što kažete, da sedi na klupi onda je to loš potez uprave. Treba nam iskusni štoper za startnu postavu a ne za klupu. Pre bih pružio šansu Jelenkoviću(umesto Jeličića) nego Vitasu. Ovako u nekoj vremenskoj iznudici bojim se da povlačimo nerezonske poteze.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Marko93

Post by Marko93 »

A izgleda ce i Milos Jojic ima li jos neki partizanovac ?
😁😁

Izvor ftbl ako lazes ja lazu i oni
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Jaaaaaaaoj, pre dva meseca smo stupili u kontakte sa njim ali nije bilo realno tada… Vojo :cheers:
Post Reply