Transferi
Re: Transferi
I zbog plakanja komentatora na areni onakav verbalni orgazam kad igraci partizana krenu u napad majko sveta
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Uvek sa tobom
Знао сам да ће на крају да
мотку.
@Voja тражио си па сад гледај

@Voja тражио си па сад гледај

Last edited by Uvek sa tobom on Fri Sep 09, 2022 4:23 pm, edited 1 time in total.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Nadam se da nije kraj. Ovaj mi ne uliva baš poverenje, sudeći po kretanju karijere. Ali, nadam se da u klubu znaju šta rade. Sad nek se otvore za devetku.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Ne secam se kako je igrao u partizanu, ali ga pamtim dobro u Radu. Ako se ne varam, ima solidnu visinu i secan se jedne utakmice protiv nas gde je prakticno svaku loptu skinuo, nasi napadaci nisu mogli bas nista.
Prilicno me je nervirao tu utakmicu i tada sam pomislio kako bi bilo dobro da imamo takvog stopera.
E sad, od tada je proslo 8-9 godina, pojma nemam u kakvoj je formi. Pokazace vreme, ne treba unapred nista suditi.
Prilicno me je nervirao tu utakmicu i tada sam pomislio kako bi bilo dobro da imamo takvog stopera.
E sad, od tada je proslo 8-9 godina, pojma nemam u kakvoj je formi. Pokazace vreme, ne treba unapred nista suditi.
- Deep Purple
Visok, jak, solidno pokretan, dobar tehničar (igra nogom), bomba u nozi, jako dobar šut ( ne znači puno za štopera) ali sve ovo pada jer je “copina” u glavi. Da nije napravio bi mnogo bolju karijeru jer kvaliteta ima. Mnogo je značio kod Save jer igra kvalitetno nogom.N13 wrote: ↑Fri Sep 09, 2022 4:24 pm Ne secam se kako je igrao u partizanu, ali ga pamtim dobro u Radu. Ako se ne varam, ima solidnu visinu i secan se jedne utakmice protiv nas gde je prakticno svaku loptu skinuo, nasi napadaci nisu mogli bas nista.
Pa dobro. Nije Šatara, ali je očigledno projektovan da bude četvrti štoper. Ne verujem da će odigrati više od 4-5 utakmica do kraja sezone. Verovatno je doveden za manju platu nego što je Stevanović imao, pa klub gleda tu da uštedi.
- Deep Purple
Biće treći štoper, vrv je plan da menja Jeličića a da mu ne uzima mesto i tu je u slučju povreda i ostalog.
- Red Marquis
- Moderator
Ja se pre plašim da je plan da bude igrač startne postave. A ne pamtim ga kao nekog posebno dobrog ni ranije, sad sigurno nije postao bolji.
Io odio Belgrado
Sta sam bre trazio?

Ja kada bih dovodio igrace to bi bio spektakl na terenu,igraci sa kojima bi se navijaci poistovecivali,voleli ih,i da ne kazem kakav bi se fudbal igrao

Znaci on odlucuje na Banovom Brdu
- slanobarac
Vitas sigurno nije onaj štoper što smo ga čekali u prošli "petak ili najkasnije ponedeljak". Ako smo ga dovodili, kao što kažete, da sedi na klupi onda je to loš potez uprave. Treba nam iskusni štoper za startnu postavu a ne za klupu. Pre bih pružio šansu Jelenkoviću(umesto Jeličića) nego Vitasu. Ovako u nekoj vremenskoj iznudici bojim se da povlačimo nerezonske poteze.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
A izgleda ce i Milos Jojic ima li jos neki partizanovac ?

Izvor ftbl ako lazes ja lazu i oni
Izvor ftbl ako lazes ja lazu i oni
- Deep Purple
Jaaaaaaaoj, pre dva meseca smo stupili u kontakte sa njim ali nije bilo realno tada… Vojo