Transferi
Re: Transferi
Nemaju kvalitet za Vojvodinu i to je to. Bitno je da se rastanemo ljudski i poželimo sreću jedni drugima.
Nešković je debitovao za prvi tim sa 16 godina, još za vreme Lalatovićevog prvog mandata i od onda jako slab napredak.
Mada opet sigurno nije lošiji od Zukića već štaviše, ali eto.
Nešković je debitovao za prvi tim sa 16 godina, još za vreme Lalatovićevog prvog mandata i od onda jako slab napredak.
Mada opet sigurno nije lošiji od Zukića već štaviše, ali eto.
- Red Marquis
- Moderator
Ako je iko dobio šansu to je Nešković. Jednostavno, nije ništa pokazao, stagnira jako dugo...
Io odio Belgrado
- Uvek sa tobom
Све најбоље Миња у наставку каријере, једноставно ти се изгледа није дало да покажеш све у црвено белом дресу, а имао си шансе. Покажи се у Вождовцу и пали преко. Мињу сам готивио одувек, јер има талента, а плус га знам као великог навијача Воше, зато свако добро. 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
-
Kako je po onoj magli u dresu Indije vrteo na Marakani igrače Zvezde, dao je i gol tada...Medjutim nakon toga više nije ponovio ni približno dobru partiju kao tu, pogotovo u dresu Voše sam očekivao od njega više..jbg
A da li ste videli koga potpisao Matic u Jedinstvu iz Uba? Ako taj decko napravi karijeru,onda smo stvaaarno...

Za Novevskog ne znam baš mnogo a Minja je zaista dobar dečko i par puta smo zajedno gledali utakmice sa zapada i zaista je navijač Voše. Voleo bih baš zato da se konačno afirmisao u našem dresu ali očigledno trenutno ne ide. Profesionalizam je često surov pa su prirodni i ovakvi rastanci. Možda im se putevi nekada ponovo ukrste s Vošom a do tada mnogo sreće obojici.
- slanobarac
- Uvek sa tobom
Млади репрезентативац Гане и капитен, како не знам.
https://www.maxbetsport.rs/kakav-posao- ... to-384879/
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Zanimljiv potpis svakako. Ili će biti potpuno pobačaj ili će im se veoma isplatiti.
Ima tamo svakakvih zanimljivih igrača.
https://www.transfermarkt.com/franck-et ... ler/952411
Ima tamo svakakvih zanimljivih igrača.
https://www.transfermarkt.com/franck-et ... ler/952411
Trenutno nemam vremena da pisem,u pitanju je fudbaler kog sam ovde predlagao da ga maznemo Sturmu,ako se secate,a pouzdano znam da je taj predlog prosledjen Marku zajedno sa predlogom i onog tajnog centarfora. E sad dal ima veze sa forumom sto je igrac zavrsio u Ubu,ne znam

Evo ga,pojacanje Uba... Sturm bacio oko na njega,doveo ga,dao mu tri probne utakmice,ovaj na svakoj postigao gol,a koliko sam razumeo trebali su ga da potpisu na zimu... i predlagao sam ovde da ga maznemoVoja wrote: ↑Fri Aug 19, 2022 5:23 pm Moram nesto da napisem sto ,mozda sad i nije tema,ali me zanima misljenje vas koji bi hteli da pogledate.![]()
Tumarajuci tako NETom,naletim na interesovanje jednog evropskog fudbalskog kluba koji je otprilike 3x skuplji od naseg za ovog igraca.
https://www.transfermarkt.com/zubairu-i ... ler/846333
Nekako mi ovo na snimcima deluje kao amaterizam,al opet,klub kome je igrac zanimljiv daleko je od amaterskog i verujem sa ozbiljnom skauting sluzbom.
Eto nam idealna prilika da maznemo igraca koji bi mozda mogao biti dobar i profitabilan![]()

Sto se tice Neskovica... moj mozda i najveci promasaj u proceni igraca,od kako pratim fudbal. Ocekivao sam zmaja od igraca,a ne da igra za zmajeve

- slanobarac
Koliko je samo ovde spomenutih igraca zavrsavalo u drugim klubovima,mada mozda je za Zubeira tako i bolje,nego da je dosao ovde... da pokusa da prodje PROBU

- churguzijanac
Ma prepisali 100%, nema greške.
Jedni prepisuju, a našima se gura pod nos i opet ne vredi.Tako ti je to batice moj.Nulti respekt za nečiji trud i vreme.
EDIT: priče o potencijalnim pojačanjima treba ostaviti za privatno ćaskanje a ovde samo gotove transfere komentarisati i to je to.
Jedni prepisuju, a našima se gura pod nos i opet ne vredi.Tako ti je to batice moj.Nulti respekt za nečiji trud i vreme.
EDIT: priče o potencijalnim pojačanjima treba ostaviti za privatno ćaskanje a ovde samo gotove transfere komentarisati i to je to.
Da... kao sto smo uradili sa onim centarforom,i jedina ce razlika biti sto njega necemo gledati u Srbiji,vec u nekoj drugoj zemljichurguzijanac wrote: ↑Tue Sep 13, 2022 9:34 pm EDIT: priče o potencijalnim pojačanjima treba ostaviti za privatno ćaskanje a ovde samo gotove transfere komentarisati i to je to.