1. Mamadou Traore 14

2. Veljko Simić 13
3. Nemanja Nikolić 7
4. Stefan Đorđević 6
5. Yves Baraye 6
6. Nikola Čumić 3
7. Aleksandar Busnić 3
8. Lazar Carević 3
9. Mirko Topić 2
10. Uroš Kabić 2
11. Filip Malbašić 1
Da se slozim sa Vojom i da pohvalim gol Baraja, kao i igru Jelicica veceras.
Slažem se. Polovina osvojenih bodova ide na račun Traorea. Bio je solidan i Jeličić. Ali Simić od one ponude iz Rusije i neodlaska u istu je neprepoznatljiv.
U principu to je to, mada ja ipak 3 boda dajem Careviću za odbranu 1na1 i onaj dribling što je prodao u drugom poluvremenu. Traore je imao jedan kiks kada je kao zadnji igrac nicim izazvan krenuo da petlja i izgubio loptu. To mu se desava iz meca u mec. Nadam se da ce prestati.
E vidis,i ja sam sve stavljao na vagu,imao je i Carevic dva kiksa u 5 sekundi,kad je bio kratak na centarsutevima i protivniku stvorio vecu sansu nego Traore,i to je ono sto je presudilo. Inace,Traore je skinuo i 2-3 udarca za koje ostaje otvoreno pitanje da l bi Carevic uspeo da ih odbrani,tako da eto to su argumenti koji su odlucili1892 wrote: ↑Mon Sep 19, 2022 8:11 am U principu to je to, mada ja ipak 3 boda dajem Careviću za odbranu 1na1 i onaj dribling što je prodao u drugom poluvremenu. Traore je imao jedan kiks kada je kao zadnji igrac nicim izazvan krenuo da petlja i izgubio loptu. To mu se desava iz meca u mec. Nadam se da ce prestati.