12. kolo: VOJVODINA - Javor 2:0 (1:0)

slanobarac

Re: 12. kolo: VOJVODINA - Javor, nedelja u 17h

Post by slanobarac »

Ako Javor ubrzo ne postigne novi autogol biće čupavo do kraja. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
fare

Post by fare »

Milosavljevića napolje Baraya unutra.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Juju, mi veze nemamo.

Ala drže loptu ne puštaju je.Kad treba da dodaju ne dodaju, kad treba da sutnu dodaju, kad treba da dodaju oni šutnu.
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

churguzijanac wrote: Sun Sep 18, 2022 6:21 pm Juju, mi veze nemamo.

Ala drže loptu ne puštaju je.Kad treba da dodaju ne dodaju, kad treba da sutnu dodaju, kad treba da dodaju oni šutnu.
Управо то сам хтео, фудбал не играмо. А шта играју не знам. Неку нову игру измишљају
fare

Post by fare »

Ovo ne liči na fudbal.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

fare wrote: Sun Sep 18, 2022 6:34 pm Ovo ne liči na fudbal.
Ono kad odeš ugoste i vratis se gladan.Srecom bilo alkohola al glad ostaje.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ogroman RESPECT za decicu koja su svim srcem navijala :thankyou: :thankyou: :thankyou:
Image
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Bolje nego protiv Čukaričkog, ali mora to još bolje, brže. U nekoliko navrata nesigurnost u odbrani, ali Traore je zver i spasao nas je svaki put kad je bilo gusto. Evo i zašto sam branio Baraja o rekao da treba da igra. Greši dosta i često solira, ali to rade i ostali igrači u navali, a Baraj je na skoro svakom meču napravio bar jedan potez koji nas je doveo do gola ili najozbiljnije šanse na tom meču. Jednostavno, čovek je igrač poteza, neće možda biti najbolji igrač na svakom meču ali može uvek da individualno "izmisli" nešto i reši meč.

Napomenuo bih i da je kod prvog gola konačno jedan dobar korner bio, verovatno bi Simić dao gol da nije protivnik sam sebi dao gol. Treba više takvih lopti nakon prekida, ako ubaciš dobru loptu u opasne zone postoji velika šansa da se nešto desi.

Sve u svemu, treba još napretka, ali svakako je pozitivno što smo nakon lošeg meča i rezultata sa Čukaričkim došli do tri boda.
slanobarac

Post by slanobarac »

Koliko večeras treba smeniti trenera. Ovo nije fudbal. Nema boljitka i to je njegov maksimum. Za 2 nedelje pauze možda se i prenemo sa novim trenerom.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Vojvodjanin123 wrote: Sun Sep 18, 2022 7:03 pm Bolje nego protiv Čukaričkog, ali mora to još bolje, brže.
Kada bi se tako fudbal posmatrao mozes reci da je i zvezda bila bolja veceras nego protiv Trabzona :D
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Imali smo baš dosta sreće. Da je Javor izvukao bod ne bi bilo nepravedno.
N13

Post by N13 »

Pobedili smo 2:0, a ja pojma nemam kome bih dao bodove u sekciji za igraca sezone. To sve govori o tome kako smo igrali.

Jos jedna bitna stvar, koja nam je problem gotovo u svakom utakmici ove sezone. Kretanje bez lopte je katastrofalno. Cak ni prosle sezone nije bilo toliko uzasno. 7-8 puta je danas Veljko Simic povukao kontru, igraci oko njega se setkaju, ne prilaze, ne utrcavaju, ama bas nista. I naravno, on izgubi loptu i ispadne najveci krivac za upropasten napad. I tu je trenerova najveca greska. Pa jos u petlicima se na treninzima radi kretanje bez lopta, utrcavanje, prilazenje.
Ovo je neverovanto.

Nismo mi toliko individualno losi, koliko se lose krecemo, pa ispadamo tragikomicni.

Pamtimo 3 boda sa ove utakmice, i nista vise.
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Voja wrote: Sun Sep 18, 2022 7:08 pm
Vojvodjanin123 wrote: Sun Sep 18, 2022 7:03 pm Bolje nego protiv Čukaričkog, ali mora to još bolje, brže.
Kada bi se tako fudbal posmatrao mozes reci da je i zvezda bila bolja veceras nego protiv Trabzona :D
:mrgreen:
Karlsson wrote: Sun Sep 18, 2022 7:11 pm Imali smo baš dosta sreće. Da je Javor izvukao bod ne bi bilo nepravedno.
Imali smo Traorea, a ne sreće :wink:
Šalu na stranu slažem se.

Ali kakva je Traore igračina, oduševio me je danas opet. Čini mi se da je možda i najbrži štoper u ligi. Sjajan i u skoku, a sa vremena na vreme pošalje i dobru dugu loptu. Ubedljivo najveće pojačanje ove sezone, a mnogi (ne toliko naši navijači, više navijači blizanaca) su bili kritični kad je dolazio.
Milan

Post by Milan »

Kilavo i danas, nema sta. Dobra stvar je sto je Baraj poceo sa klupe - mora znati da mu nije garantovano mesto u startnih 11.

Opet cu ponoviti da trenera ne smemo dirati. Neki su lepo obrazlozili kako nam takvi rezovi nikad nisu dobro doneli, a nismo nikad ni pokusali da nekom damo dugorocno sansu. Sad mi pade na pamet Arteta. Pa prosle sezone su navijaci hteli da mu odrube glavu, bio predmet sprdnje, Arsenal ocajno igrao… Uprava stala iza njega i pogledajte ih ove sezone…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Problem je sistem igre na kojem Rastavac najvise insistira, a njega nema na vidiku.
Nije mi jasno zasto i u cemu ( kome) je problem?
Srecom, osvojili smo zadovoljavajuci broj bodova sa ovako dezorijentisanom igrom.

Danas dobra igra stopera, kreacija NN i snalazenje Baraja pred golom Javora. Da ga nije vesto dao, velike muke bi imali da sacuvamo vodjstvo, kao i da Carevic nije skinuo nekoliko lopti.
Mucimo se, i to jako, i dalje.

Dve dobre akcije Kabica za tih 5 minuta. Ranije sam, vec, pisao da je Kabic mnogo bolji kad udje sa klupe, pred kraj meca, nego kad pocne utakmicu.

Najvaznije je da smo veceras pobedili, ali velike brige ostaju i dalje.
Hajde da vidimo sta ce doneti pauza? Hoce li biti, najzad, boljitka u igri?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked