Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Voja »

Izgleda super,ali realna situacija je (bar sto se foruma tice) da mi forumasi to ne mozemo izneti bez pomoci kluba i recimo jednog meca organizacono posvecenog OFKi kao sto je pre par nedelja bio posvecen preminulom navijacu.Jedino tako moze da se uradi nesto konkretno.Moj predlog je da se prvo klub zamoli za akciju,pa ako prihvate,onda da objave i takav javni poziv za sve druge. Plasim se da bi akcija samo foruma zavrsila kao i uvek... ugasila bi se pre nego OFK. A ideja je svakako fenomenalna,smekerska i humana pre svega.
Image
N13

Post by N13 »

Odlicno izgleda i zvuci :lala:

Ne treba mi tu nista da ucinimo, na nama je da se ovo javno saopsti... ostalo je na sharovanju, medijima i klubu.

@Deep, jedna gramaticka ispravka samo
Deep Purple wrote: Tue Sep 20, 2022 8:47 am Potencijalnim gašenjem Ofk Beograda izgubili bi mnogo više nego što mnogi misle u ovom trenutku. Njihova istorija je neprocenjiva za istoriju ove igre na našim prostorima. Makar na jedan dan budimo svi Romantičari. Pozivamo i sve ostale klubove da pomognu.
Potencijalnim gašenjem Ofk Beograda izgubili bismo.
Da bude sve po Vuku :)
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Voja
Ne želim da čekam klub, kontaktiraću Poledicu i još neke ljude koji bi mogli to da prošire i verovatno ću danas objaviti.

@N13 Hvala na ispravci, žurba na poslu pa se neke greške ne primete :cheers:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Подржавам ово, али свакако сам и за неку конкретну акцију за следећу утакмицу код куће, а надам се и да ће клуб имати слуха да помогне.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Uvek sa tobom wrote: Tue Sep 20, 2022 10:08 am Подржавам ово, али свакако сам и за неку конкретну акцију за следећу утакмицу код куће, а надам се и да ће клуб имати слуха да помогне.
Dodaću u tekstu to kao ideju.
Karlsson

Post by Karlsson »

Ljudi sve je to lepo i pohvalno, ali situacija u OFK-i je daleko od popravljive. Stadion izgleda kao da su bombe po njemu padale i jeste za rušenje koliko već sutra. U klubu su i posle Terzića ostali njegovi poltroni, lopovi, lupeži... pitanje je koliko bi para i stigle do klupske kase. Kada je pokojni Ilija Petković prozvao Terzića pre nekoliko godina za situaciju u OFK-u odmah su iskočili neki pajaci iz kluba da se medijski sukobe sa njim.
Ako grad Beograd i bivi igrači poput Kolarova, Baneta, Rajkovića... ne pronalaze za shodno da pomognu klubu donacijama ili akcijama ne znam šta mi tu možemo. Očigledno nikome nije stalo do kluba i u glavama mnogih od je već bivši.
Milan

Post by Milan »

Naravno da bilo kakva naša akcija ne bi doprinela konkretnom boljitku, ali bar nećemo ćutati i praviti se da se ništa ne dešava...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Image
Duplof

Post by Duplof »

Podrška za ideju! Što neko reče, mi sami teško da možemo bilo šta učiniti, ali možda bismo ovim privukli još neke klubove i navijače da pomognu OFK-i.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Iskopao sam i ovako neke stvari

EDIT: MaxBet će podeliti takođe akciju. Dopreo sam do njih.

Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Objavljeno. Nadamo se da će glas stići do našeg kluba. I da će konačno imati sluha za nas navijače.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nemanja Nikolić je lajkovao i podelio objavu. Isto je učinio i Mirko Poledica.
Milan

Post by Milan »

Prijateljska utakmica je odlična ideja u ovoj pauzi i da je klub maksimalno ispromoviše.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Karlsson

Post by Karlsson »

Svaka čast Deep na ideji i na njenom odjeku. Najmanje će tu pomoći stići do samog OFK Beograda, ali odličan marketinški potez za Vojvodinu.
Post Reply