5. kolo: VOJVODINA - c.z. 0:2 (0:0)

FirmaLJ

Re: 16. kolo: VOJVODINA - c.z. (četvrtak, 18.55h)

Post by FirmaLJ »

Po Simicevoj izjavi se da naslutiti da smo već skinuli gaće...
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

FirmaLJ wrote: Wed Oct 19, 2022 1:30 pm Po Simicevoj izjavi se da naslutiti da smo već skinuli gaće...
Pomislih isto... doduse imao je izjavu punu elana i motiva pred crne, pa smo videli svasta. Mozda nas iznenade.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

FirmaLJ wrote: Wed Oct 19, 2022 1:30 pm Po Simicevoj izjavi se da naslutiti da smo već skinuli gaće...
Ranjena zvezda...uvek to jebeno strahopoštovanje prema gamadi. Mislim, ovako misle i drugi igrači oni koji nisu cigan ko on. Mediji su im svima isprali glave.
Nego, kako to da mi nismo ranjeni? Jedan x dovoljan da smo posle brdo šamara kao u usponu?
Io odio Belgrado
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Судије на утакмици:
Gl.sudija: Milanović Miloš
1. pomoćnik: Šutulović Milan
2. pomoćnik: Vojnić Stefan
4. sudija: Delibašić Marko
Delegat: Glođović Vlado
Kontrolor: Đokić Nenad
AR: Jovanović Srđan
AVAR: Đuričić Marko
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Maki

Post by Maki »

Veljko Simić: „Posle nešto turbulentnijeg perioda, uzeli smo bod u Novom Pazaru i doprineo je da ponovo uspostavimo pobedničku atmosferu u ekipi“.
Trener ih ubedio da kada uzmeš bod to je pobeda u nizu.

Veljko Simić „Beograđani su evropska ekipa, ali i mi branimo boje velikog kluba“
Kakvi bre Beograđani, mi ih imamo 5 u ekipi, a oni samo Erakovića.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

За меч са Пазаром сам рекао како мечеве са овима слабо пратим али...

Видим да људи пишу како ће нам они напунити трибине, као да се ми ништа не питамо. То могу да ураде само ако ми дигнемо руке од исте. Јебеш резултат и игру, треба отићи на стадион и заузети место онима који би да гледају стуб српства и певају како је ово њихов град.

На нама је да дођемо на стадион, на играчима да играју како могу или колико смеју. Ако се они брукају на терену не морамо и ми на трибинама.

Карађорђе је наш дом а не њихова јавна кућа!
Duplof

Post by Duplof »

CRD FCV wrote: Wed Oct 19, 2022 4:06 pm За меч са Пазаром сам рекао како мечеве са овима слабо пратим али...

Видим да људи пишу како ће нам они напунити трибине, као да се ми ништа не питамо. То могу да ураде само ако ми дигнемо руке од исте. Јебеш резултат и игру, треба отићи на стадион и заузети место онима који би да гледају стуб српства и певају како је ово њихов град.

На нама је да дођемо на стадион, на играчима да играју како могу или колико смеју. Ако се они брукају на терену не морамо и ми на трибинама.

Lepo rečeno! Danas sam otišao da zamenim kartu, ljudi konstantno dolaze a i spisak je poduži ako sam dobro video. Koliko god bili u lošoj formi i loše igrali, davno nisam bio ovoliki optimista pred utakimicu sa ciganima :D Ili je to trenutan osećaj samo, ko zna šta nas sve čeka do početka utakmice sutra :)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Duplof wrote: Wed Oct 19, 2022 4:41 pm davno nisam bio ovoliki optimista pred utakimicu sa ciganima :D
Ma mi smo uvek optimisti... do 4.-5.minuta utakmice :D
Image
Cane

Post by Cane »

CRD FCV wrote: Wed Oct 19, 2022 4:06 pm За меч са Пазаром сам рекао како мечеве са овима слабо пратим али...

Bravo! Sve je rečeno. Ovo je jedini ispravan pristup i morao bi biti osnova svega za svakog navijača FKV, bez obzira kako trenutno igramo, koji smo na tabeli, dopada li nam se trener, uprava, ekonom kluba ili bilo ko drugi. Da smo takvi svi i da nas to uvek krasi sve bi bilo drugačije. Zato treba raditi na tome stalno i uvek iznova, a ne da svako malo čitamo ovde neke tugovanke, defetizam i plačipi...ranje. Zamisli, navijam za svoj klub, pišem na forumu i onda eto imam neki "opravdan" razlog da ne dolazim na utakmice. Izvinjavam se svima takvima ali to ne mogu razumeti i po meni to nije normalno ako si navijač. Neka izgubimo i s petardom, ja ću opet doći na stadion i ovaj i svaki sledeći put.
Milan

Post by Milan »

Sa tim se i ja slažem. Jedan sam od večitih kritičara (to smatram kao osnovni preduslov napretka), ali ne prestajem da dolazim na stadion već decenijama. E sad, poslednjih 5-6 sezona su mi izuzetak domaće utakmice protiv blizanaca, ali isključivo zbog brige za sopstveno zdravlje i želju za o(p)stankom na slobodi... :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nema ništa, ne nadajte se mnogo. Ima da nas napune ko Rumun nadničar kolica malterom :mrgreen:
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Ako već nisu kadri na terenu da zabeleže neki uspeh,daj bar mi na tribinama da uradimo što je do nas,a to je da dođemo svi koji možemo.
ssnigd

Post by ssnigd »

Ocekivati da pravimo prekretnicu sezone protiv cigana je cista utopija razmisljanja. Zaista bih voleo da nadjem gram optimizma u ovoj utakmici i divim se ljudima, koji imaju takav stav.
Decenijama vec opste poznata stvar. Mi protiv cigana i grobara NIKADA ne izlazimo iz krize. Mi uvek TONEMO dublje.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... zna/433858

Jedina stvar koja može da nas “raduje” je ta što igramo jako loše i na šest bodova smo od Čukaričkog.

Mislim da možemo kvalitetno da se pobijemo sa ciganima samo ako uđemo sa željom i htenjem.

Ako dobijemo cigane na šest bodova smo i od TSC-a. A tri od Čukaričkog (imaćemo meč više od njih). Znam našli smo gde i kad da se čupamo ali ako si izgubio tri veće utakmice u sezoni negde moraš i da se vadiš ako želiš priključak sa vrhom. Doveli su sami sebe u takvi situaciju sada nek se čupaju.

Pride TSC i Čukarički igraju sad.

EDIT: Miloš Milojević: “ U Novom Sadu se osećamo kao kod kuće”
Pa ako igračima ova izjava ovog smrdljivka nije motiv više onda ne znam stvarno. Završite mu otkaz danas.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Кад би данас играчи изашли са жељом и мотивом који имамо ми овде на форуму после свега, неби им ништа замерио.

9 година их нисмо добили, у каналу смо, а ми и даље причамо о победи, треба им дати свима да прочитају овај топик пре утакмице, кад већ тренер не може да их мотивише.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Locked