3 Carević
2 Čumić
1 Nikolić samo sam se dvoumio između U i N ali ipak N asistencija kod gola ii još dosta lepih pasova da imamo krštenog centarfora videli bi koliko vredi NN.
Carevic 3 boda - mislim da ne treba nikakav komentar
Cumic 2 boda - danas mi on jedini po trcanju licio na profesionalnog fudbalera
NN 1 bod - eto cisto sto ga bilo malo cesce u kadru nego Urosa
Voja wrote: ↑Mon Oct 24, 2022 10:29 pm
1. Carevic
2 NN
3. UN
To je bila kicma vecerasnje Vosine pobede.
Cast Cumicu i hvala za gol, ali mu fali kontinuitet igre i bolja kondiciona sprema. Strahovito bljesne i onda ga dugo nema nigde.
Koliko je vazan Cumicev gol veceras, isto toliko je i Malbasicev na asistenciju UN, pa ne verujem da ce neko dati bod Malbasicu.
Edit:
evo, vidim dao je @Sasa1969. Pogresio sam, kao i u poluvremenu sto bih ga zamenio zbog lose igre u prvom delu utakmice.
Medjutim, realno i Cumic je zasluzio bod(ove), ali ja sam se opredelio za navedenu trojku, gledajuci u celini utakmicu i licni steceni utisak.
Last edited by Turija on Mon Oct 24, 2022 11:00 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Carevic - 3 boda - sacuvao Rastavcu trenersko mesto
Cumic - 2 boda - nespreman za vise od 20min, ali za tih 20min bude najbolji na terenu
U. Nikolic - 1 bod - jedini vezni igrac sa kakvom takvom tehnikom i smislom za igru
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.