Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Voja »

Voja wrote: Thu Oct 27, 2022 11:13 pm
NorthTribune wrote: Thu Oct 27, 2022 11:10 pm Primetno je da u Voju neretko udje duh Željka Pantića :mrgreen: Može to malo objektivnije :mrgreen:
Rekao bih da ste izabrali idealan scenario za mene... na stazi ste koja ce mozda najvise da boli... X u Turskoj i kec u Monaku :mrgreen:
Eto,promasim i ja nekad... bez iksa u Turskoj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Turija wrote: Thu Nov 03, 2022 8:41 pm Odlicna taktika i poziciona igra Monaka u prvom poluvremenu.
Razbili su koncepciju i organizaciju igre zvezdi.
Rodic i Katai dobiju vise kartona u jednom evropskom mecu nego u Srbiji za celu sezonu.
Image
Turija

Post by Turija »

Voleo bih kad bi slicnu igru, kao sto je Monako demonstrirao, video u Vosi.
Puno trcanja, jaki u duel igri, dobro rasporedjeni i kolektivno povezani igraci, uz pravog i snaznog centarfora u skoku i realizaciji sansi. Sigurne veznjake na sredini terena i ostale igrace, koji se ne boje lopte u posedu, prijemu i predaji.
Imao je Monako jedan period pada igre u drugom poluvremenu, kada su malo posustali i opustili se. Odmah i doveli visoku prednost u opasnost, ali su se borbeno povratili, pa kasnije uveli i nove igrace za jaci presing, sto je rezultiralo jos jednim golom.

Sad ce neko reci koliki je njihov budzet ( kao ovi komentatori sa arene, ali taj budzet nikad ne spominju u prenosima domace lige, kad igraju blizanci protiv nasih ostalih timova).
Jeste vazan budzet, medjutim, moze Vosa, bar na nivou nase lige, da izgleda fudbalski i sa sadasnjim budzetom, kada bi selekcija i skauting bili kako treba. Naravno i treneri.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Jos partizan da bude prvi i da smrdljiva arenasport dvostruko tuguje i jadikuje nad ciganima.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Dragojlo

Post by Dragojlo »

@Turija
Problem je što mi i pored eventualno najbolje i najtečnije igre, nemamo Kevina Folanda u napadu, nego Takija, Najinteligentnijeg fudbalera u Ligi.... :roll:
Turija

Post by Turija »

Napisao sam ovde, kada je Milos Milojevic dosao u zvezdu, da je precenjen trener (isto kao i Rastavac, za koga nisam to napisao, ali sada se to vec moze reci).
Navijaci zvezde su se vec okomili na Milojevica, kao najveceg krivca ( iako nije jedini), a mi delimicno na Rastavca, jer smo verovali da je dobar trener za Vosu. Medjutim, kako vreme odmice, misljenje o Rastavcu, kao dobrom treneru, pada sve nize i nize. Vrlo je uopsteno ponavljajuci u izjavama i nekonkretan na terenu. Nazalost.

Edit
Cestitam Petricu na rezultatima i ponasanju. Covek cuti i radi posteno svoj posao. Stalno ,,na zemlji", vrlo realan i bez euforije klupskog i licnog hvalisanja.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanina

Post by slanina »

Jel prate ovi iz naše uprave ili skauti neke igrače iz super lige?Po meni ovaj Majdevac iz Novog Pazara pravi centarfor pojam za većinu ovih naših,zna glavom zna nogom evo dao dva gola javoru ... :mafia:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
zukenp

Post by zukenp »

Dalje ruke :) . Bore se ko lavovi ,tu ne možeš da im zameris čak i da izgubimo .Vidljiva je razlika u načinu igre sada i dok je bio Gaćinović .Cakar hoće više loptu da drži ,i lijepo to izgleda samo se onda teže stvaraju šanse ,barem u odnosu na ranije kad smo igrali brzu tranziciju .A Majdevac ..ne znam kako zapade nama ,imali smo veliku sreću .Rubezic ,njega ne znam kako Čuka nije zadržala u više navrata .Kod njega je bio vidan kvalitet i prvi put dok je igrao za nas na pozajmici ..
Dragojlo

Post by Dragojlo »

@zukenp
Gde vam je Kur Kur u zadnje vreme!? Niste ga se valjda već rešili!? :(
Duplof

Post by Duplof »

Hvala Napretku što je odigrao X sa Čukom :D
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
zukenp

Post by zukenp »

Dragojlo wrote: Fri Nov 04, 2022 9:56 pm @zukenp
Gde vam je Kur Kur u zadnje vreme!? Niste ga se valjda već rešili!? :(
Ja sam mislio da ga niko drugi nije zapazio sem nas :) .Ne znam dal je tu ,nisam dugo bio na treninge jer su sve ranije pa ne mogu zbog posla .Mogli su mu barem jednom dat šansu ,brz je kao i većina tamnoputih ,možda bi mu se posrećilo :) .
Turija

Post by Turija »

Gledam Radnicki Kg- Radnik.
Uhh, jako tezak zadatak za Jelenu Cvetkovic u vezi penala. Bas joj se ,,namestilo", ali mislim da su konacne odluke ispravne.
Mislim da su oba puta Kragujevcani namerno isli na kontakt, a mogli su ga izbeci.
A kod gola Tomica, da li prethodio faul??? ( bilo bi previse da je ponistila i gol?).
Mnogo teske i izazovne ove situacije za Jelenu na premijeri u jednoj ,,krs" utakmici.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Kamo srece da je u nasem fudbalu vise meceva kao sto je bio ovaj veceras u Topoli
Image
1892

Post by 1892 »

Voja wrote: Sun Nov 06, 2022 10:30 pm Kamo srece da je u nasem fudbalu vise meceva kao sto je bio ovaj veceras u Topoli
Odličan ambijent, stadiončić skockan. Vrlo dobra utakmica, TSC dao sličan gol Spartakovom, do duše, iz mnogo lepše akcije.
Come on you Reds!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

1892 wrote: Sun Nov 06, 2022 10:35 pm
Voja wrote: Sun Nov 06, 2022 10:30 pm Kamo srece da je u nasem fudbalu vise meceva kao sto je bio ovaj veceras u Topoli
Odličan ambijent, stadiončić skockan. Vrlo dobra utakmica, TSC dao sličan gol Spartakovom, do duše, iz mnogo lepše akcije.
Moj batko Mircevski jos jednom Milan Belic Style :cheers:
Image
fare

Post by fare »

Kada ćemo mi odigrati ovakav derbi kao partizan i tsc u Topoli e to je pravi derbi a ne ovo naše trćenje po terenu ne bi me čudilo da tsc završi sezonu na 2 mestu.
Post Reply