Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanina

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by slanina »

fare wrote: Sun Nov 06, 2022 11:16 pm Kada ćemo mi odigrati ovakav derbi kao partizan i tsc u Topoli e to je pravi derbi a ne ovo naše trćenje po terenu ne bi me čudilo da tsc završi sezonu na 2 mestu.
Slažem se ljudi ginu za tamo neki TSC,i ne daju na sebe teraju ove grobare u k***c,e to je ono što nama fali već godinama da nemaš resoekt prema ovim blizancima čim budem video da tako igraju onda ćemo i i pobeđivati.Nepojmljivo mi je da je tamo nekom Micevskom ili Antoniću više stalo do TSC nego ovim našim vedetama do Voše,bel li ga možda nisam u pravu ali ovako kako naši igraju sa njimaneće pobediti još 10 godina...
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Hoće li prepošteni Pantić reći večeras da nije sviran penal za Tsc u dvadesetom minutu? I Kaj ne?
I opet Jovanović u VAR sobi. Naš najbolji sudija, teško nama sa njim.
Tsc je zaslužio makar bod.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

NorthTribune wrote: Mon Nov 07, 2022 12:11 am Hoće li prepošteni Pantić reći večeras da nije sviran penal za Tsc u dvadesetom minutu? I Kaj ne?
ne znam na koju tacno situaciju mislis? Ali onaj start nad Urosevicem u prvom poluvremenu nije ni sviran kao faul,a za isti Lucanac danas dobio crveni karton :mrgreen: (start na loptu,prvi dolazi do lopte i onda se noga odbija od iste i po inerciji odskoci gde ona hoce,i TSC i Lucanska je odskocila u nogu protivnika,ali bez bilo kakve namere) jedno nije ni prekrsaj,drugo je crveni karton.Nesto slicno kao onaj Simicev crveni
Image
Turija

Post by Turija »

Poceo sam da gledam taj mec, video prvi gol TSC ( pao je kao da je Vosina odbrana u pitanju) i morao sam da prekinem.
TSC je vrlo zategnuta ekipa, igraju borbeno, moderno i brzo.
Da li je to zasluga trenera, Uprave, motiva fizicki spremnih igraca, dobro selektiranih ukopmonovanih, znaju oni bliski TSC.

Najverovatnije je sve to zajedno, vecim ili manjim delom svih faktora, napravljen je harmonican odnos, pa TSC igra lepo i ne benda blizance na terenu ( mozda i zaslugom Orbana?), mada jos uvek ne stize do pobede u derbijima.
Nedostaje im jos malo ekstra kvalitetnih igraca za pobedu protiv blizanaca i uspesno ucesce u Evropi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

NorthTribune wrote: Mon Nov 07, 2022 12:11 am Hoće li prepošteni Pantić reći večeras da nije sviran penal za Tsc u dvadesetom minutu? I Kaj ne?
Vratio sam i pogledao snimak danas... ni ja ne bih svirao penal... to sto ste vi navikli da vam sude takve penale pa imate druge kriterijume to je druga stvar. Igrac okrenut od gola ledjima,u maksimalnom raskoraku gubi loptu,pre kontakta,u sporoj akciji koja po svojoj inerciji ne priziva da se sudi prekrasaj... potpuno ispravna odluka sudije. Ajd sad mi objasni dosudjeni penal za Javor protiv Partizana,kako si ga ti objektivno video. I reci mi da l smo mi protiv vas recimo zasluzili bod!? Ili Radnicki iz Nisa? Jbt koliko ste slicni vi navijaci zvezde i navijaci partizana,svaka pogreska u vasu korist ima da se precuti samo tako,a ako je u korist drugog blizanca udri na sva zvona. ALI U SUSTINI STE ISTI I SASVIM JE NEBITNO ZA KOGA NAVIJATE!!!
Image
Turija

Post by Turija »

I sta je rekao Pantic?
Ja ne mogu, kao Voja, da gledam ni Vosu ponovo, a tek ne neke druge utakmice.

Liga se svodi na prepucavanje blizanaca sa sudjenjem i ponekad ukljuce svoje satelite u pricu, kada treba veca podrska.
Za druge klubove, kada se ostete sudjenjem, nikog nije briga. Cak ne smeju to ni da pomene. Takmicenje nema smisla i sportskog postenja ( mozda samo jos Cukaricki ima fer sudjenje i malo vise od toga?).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
zukenp

Post by zukenp »

Al pazite ovo saopštenje zvezde danas ...jel ovo Čović preso u FK?Sve i da jeste penal (mogao je da bude dosudjen,isto kao što i nije),odakle obraz da pričaju o tome !? Ono za Bjekovića im je uspelo ,hoće i ostale svoje da postave ,iako su svi njihovi ,ne znam šta je problem ! Jedino ako hoće samo za njih da se sudi ,ne i za partizan pored njih ..
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Ali, čoveče!! Jedan FK izdaje saopštenje u kojem se protestuje što nekom drugom FK-u (koji se ni sam ne buni zbog toga), na nekoj drugoj utakmici, nije sviran eventualni penal, ma breeee! :rage: :rage:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

zukenp wrote: Mon Nov 07, 2022 6:15 pm Jedino ako hoće samo za njih da se sudi ,ne i za partizan pored njih ..
Pa upravo je to i poenta ovog rata saopštenjima... Umesto "partizan" staviš "zvezdu" i dobiješ stav one druge strane.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Mon Nov 07, 2022 6:13 pm I sta je rekao Pantic?
Ja ne mogu, kao Voja, da gledam ni Vosu ponovo, a tek ne neke druge utakmice.
Ma Pantica ne gledam da bih slusao kukanja navijaca patizana kako su pokradeni od zvezde,nego ga volim pogledati jer gotovo u svakoj emisiji otkrije nesto sto muljatori rade,a ne mozes nigde drugo to da cujes i onda steknes realniju sliku o situaciji. A sto se tice ponavljanja,nije to ponovno gledanje,vec je to ukupno 5 minuta,premotavanje i gledanje samo jedne situacije,jednostavno volim da sam u materiji,i nikad mi nije problem da ako sam preskocio nesto,vratim se i pogledam.Pa izmedju ostalog i dam svoj sud.... e sad zvezdasi navode jos jedan penal :mrgreen: Ako je to situacija kad je cini mi se Antonic udaren prilikom kornera rukom u vrat,jos u prenosu sam prokomentarisao da bih ja to sudio :)
Image
menager

Post by menager »

Da bi se igrao dobar fudbal , prvo mora da se obezbede travnati tepih, TSC ima perfektnu podlogu, onakva utakmci se ne bi mogla igrati na Cukinoj njivi, NIKADA , recimo.
Nek prvo svi srede terene, pa onda mozemo da pricamo o fudbalu. Plus sto je sam objekat fudbalski veoma moderan, mali, ali vizuelni utisak je kao da se igra u Bundesligi.

Nas fudbal nije toliko los, koliko je KATASTROFALNO upkovan, nesto kao kad ti neko servira super veceru, ali uzasno serviranu i poslozenu na tanjiru.

Ove sezone imamo dosta timova koji su sasvim solidni, Novi Pazar je najvece osvezenje, TSC, Cukaricki, pa i Radnicki Nis i Radnicki KG, iako igraju sa dva razlicita stila, oboje su znali protiv BG timova igraju na max nivou. Ovde bih dodao i Vozdovac, koji ima neku svoju pricu sa klincima, ali su jos uvek naivni i treba im i par iskusnih kvalitetnih , da bi to licilo na pretedenta za Evro vize.
Liga treba da ima 12 ili 14 ekipa, pa u play offu da se igra dvokruzno nakon 26 kola, jos 10. Kao na Kipru, ili Liga 12 sa 33 kola.
Kada bi se igralo 4x sa Cukarickim i TSCom, to bi bilo ipak kvalitetnija liga i fudbal. Kao recimo Hrvati, liga 10, 4x sa Osijekom, Rijekom, Hajdukom itd itd.
ssnigd

Post by ssnigd »

Ova liga sa ovim njivama mora da se igra sa max 10 klubova. Eventualno, ako uznapredujemo u kvalitetu, organizaciji, marketingu, da se onda dignemo na 12.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Što više vreme prolazi, to sve više deluje da bi ova liga morala liniju da podvuče ispod maksimalno 8 klubova... Tek onda dići na 10, za jedno 5 godina, pa onda posle još 5 razmotriti podizanje na 12...
menager wrote: Tue Nov 08, 2022 6:42 pm Nas fudbal nije toliko los, koliko je KATASTROFALNO upkovan, nesto kao kad ti neko servira super veceru, ali uzasno serviranu i poslozenu na tanjiru.
Prijatelju, ovo je pre kao da ti neko servira pomije u kofi a priča ti da ti je servirao super večeru. Naš fudbal nije loš. Užasan je.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Duplof

Post by Duplof »

Zanimljiva diskusija se može povesti na temu kog kvaliteta nam je liga zapravo. Ovo 11. mesto nije realno, evropski fudbal je u velikom padu, a osim TOP 5 liga, portugalske i holandske, nijedna druga, osim na sezonu-dve, ne može ponuditi 2-3 takmičarake ekipe koje bi bile solidan takmac u LE, da ne pričamo o LŠ. Pogledajte gde su Grci, ni Olimpijakos više nije kao što je ranije bio, jer je vlasnik kupio još jedan klub u Engleskoj (ako se neko seti o kome se radi, bio bih zahvalan da me neko dopuni), Rusi pod sankcijama, Švajcarci više nemaju toliko stabilan Bazel kao ranije, u ukrajinske klubove ne dolaze više toliko kvalitetnih stranaca, pre svega Brazilaca, u Belgiji se najkvalitetniji klubovi smenjuju na svake 3-4 sezone (Anderleht, pa Genk, pa Briž, možda je sledeći Rojal Union) itd. Naši klubovi, ali budimo realni, to su blizanci, uzeli su bodove tako što su uz silne napore (i beskonačne budžete) dovodili strance (crni su nešto bolje birali, ali nisu mogli da dođu do nečeg važnijeg jer je njihov komšija osvajao titule, a samim tim i mesto u kv. za LŠ) i pravili kakve-takve rezultate, ali su igrali Evropu. Opet, ne bi bila takva situacija da nije napravljena LK, kao i da ostale zemlje nisu toliko pale, što su blizanci iskoristili i doneli neke bodove, na čemu im se, šta god mi mislili o njima, ipak mora odati barem poštovanje neko. Ipak, da li je naša liga 11. po kvalitetu u Evropi, mislim da nije ni u TOP 16... Da se prenese kvalitet od pre 10-15 godina (sve zavisi za koji klub) danas, mislim da bi naši klubovi možda i mogli otići dalje malo, a pre svega mislim da bi Voša od pre 10ak godina ovu današnju ligu prešla kao plitak potok i igrala Evropu. Opet, ovo je samo moje mišljenje i razmišljanje naglas... Izvinjavam se zbog dužine objave.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Liga može da bude od 12 klubova i da se igra trokruzno.
Prve četiri ekipe igraju Evropska takmičenja, peti, sesti, sedmi i osmi igraju baraz za to peto mesto.
12 ekipa ispada, dok 11 ekipa ide u baraz sa drugoplasiranom ekipom iz PLS. Prva runda 5-8 i 6-7 pa pobednici u finalnom duelu. Prednost domaćeg terena ima klub koji je zauzeo bolju poziciju na kraju prvenstva.
Tako će svako imati priliku da igra za nešto i liga će biti daleko zanimljivija za gledanje. Bez nekih prilika za nameštanje i slične zakulisne radnje.
Post Reply