Kup Srbije 2022/2023
-
Re: 1/16 finala Kupa Srbije: Grafičar - VOJVODINA 1:1 (0:3 penali)
Odlična prilika da se odvozamo do Palića,odemo na klopu na Majkin Salaš i produžimo na utakmicu da dobru klopu začinimo pobedom naše Voše.Lepo gostovanje,prilika za lep provod i pobedu naše Voše.SLANINARI sad se pokažite.
Pomešao si dve stvari:
1.Ovo je tema za kup, a ne utakmicu sa Spartakom.
2. Na klopu se ide kod Abrahama.

1.Ovo je tema za kup, a ne utakmicu sa Spartakom.
2. Na klopu se ide kod Abrahama.

POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Znam.Bio sam u euforiji što smo se organizovali za put.Može i kod Abrahama,samo da pobedimo!
- Uvek sa tobom
Шта је са конференцијом после Графичара, зна ли се шта је изјавио наш Тренер?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ne vidim poentu pisanja na internetu(forumu koji čitaju svi živi) gde ćeš ići u tuđem gradu sa ekipom.... smanji to piskaranje,dovoljno je da smo saznali da ćeš otići na utakmicu.čeda_maraš wrote: ↑Thu Nov 03, 2022 6:21 pm Odlična prilika da se odvozamo do Palića,odemo na klopu na Majkin Salaš i produžimo na utakmicu da dobru klopu začinimo pobedom naše Voše.Lepo gostovanje,prilika za lep provod i pobedu naše Voše.SLANINARI sad se pokažite.

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT, 09.11.2022.
Mora se pobediti Gat i treci put ove sezone, jer mesto u prvenstvu, koje vodi u Evropu, lagano izmice.
Izmacice se i Kup, ako se na zimu valjano ne uradi prelazni rok na kvalitetnom pokrivanju glavnih pozicija, bez kojih se ne mogu ocekivati dobra igra ekipe i rezultati koji vode Vosu u Evropu.
Ponovo nam treba 4-5 igraca, ali igraca, sto je opet manje nego 10, kakvi su se dovodili svakog prelaznog roka. Pa cak i 2-3 odlicna, na najkriticnijim mestima ( organizator igre, golgeter i jedan pravi bek za igru napred- nazad), bilo bi zadovoljavajuce, jer u polusezoni je tesko kupiti dobrog igraca.
Izmacice se i Kup, ako se na zimu valjano ne uradi prelazni rok na kvalitetnom pokrivanju glavnih pozicija, bez kojih se ne mogu ocekivati dobra igra ekipe i rezultati koji vode Vosu u Evropu.
Ponovo nam treba 4-5 igraca, ali igraca, sto je opet manje nego 10, kakvi su se dovodili svakog prelaznog roka. Pa cak i 2-3 odlicna, na najkriticnijim mestima ( organizator igre, golgeter i jedan pravi bek za igru napred- nazad), bilo bi zadovoljavajuce, jer u polusezoni je tesko kupiti dobrog igraca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Red Marquis
- Moderator
Prema flashscore.com u sredu od 18.30
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Programska šema Arene 2 kaže takođe 18:30
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT, sreda 18.30
Ima i ko me vise nervira i od NN.
Nazalost, nas bivsi dobar igrac Malbasic. Promasi vece zicere od NN. Bolje da je propustio loptu Cumicu, vec bi poveli 1:0.
Edit
Ali zato je sad 1:0 za Gat.
Nazalost, nas bivsi dobar igrac Malbasic. Promasi vece zicere od NN. Bolje da je propustio loptu Cumicu, vec bi poveli 1:0.
Edit
Ali zato je sad 1:0 za Gat.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Sve bih oprostio treneru da je odmah izveo Malbašića i opalio mu šamarčinu, ovako smo izgleda na kraju saradnje, ali sa nenadoknadivom štetom.
Zar kup nije namesten da ga osvojimo???
Jebali majku svoje sudija jedva čekaju da sviraju penale protiv nas.
- slanobarac
Kad bih birao između Trenera i Malbašića uvek bi izabrao Malbašića. Svi znamo njegove kvalitete a Trenerove nismo videli. Naprotiv.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!