Kup Srbije 2022/2023
Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT, sreda 18.30
Ovaj krastavac nije normalan njega treba na stručnom posmatranje debilu što promeni Čumića?
Kakva setnja po terenu Vosinih rekreativaca.
Ovde igra sta ko hoce i koliko hoce, a fudbalskog nista nema. Nedopustivo sramotno za trenera i upravu Vojvodine.
Ovde igra sta ko hoce i koliko hoce, a fudbalskog nista nema. Nedopustivo sramotno za trenera i upravu Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ovo se mora spasiti, ajmo Voša!
- Deep Purple
Ovo je trebala da bude ruka i lopta za Gat. Pre faula je lopta pogodila Simića u ruku. Faul je bio ali pre toga je trebala da bude svirana ruka.
Апсолутно. Срамота је овако победитиDeep Purple wrote: ↑Wed Nov 09, 2022 9:19 pm Ovo je trebala da bude ruka i lopta za Gat. Pre faula je lopta pogodila Simića u ruku. Faul je bio ali pre toga je trebala da bude svirana ruka.
+1CRD FCV wrote: ↑Wed Nov 09, 2022 9:22 pmАпсолутно. Срамота је овако победитиDeep Purple wrote: ↑Wed Nov 09, 2022 9:19 pm Ovo je trebala da bude ruka i lopta za Gat. Pre faula je lopta pogodila Simića u ruku. Faul je bio ali pre toga je trebala da bude svirana ruka.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Auuu, dva puta u 10 dana, bukvalno pobegli grobaru s' lopate! 

-
Momirovicu lopove.
Sve je tačno al penal njima bi svirao samo blizancima,inače ja bi ovde više od pola ekipe škartirao ovo je bruka u rangu prošle sezone bolenje one stvari ...
Uprkos pobedi i prolazu dalje ovo je jad i beda kako smo nezasluženo izgubili 2 boda u Subotici tako smo ne zasluženo prošli ovde dalje. Pre drugog gola Simić igrao rukom i kod 0:1 Gatu. poništen čist gol ne znam jel ima var u kupu? Za Zimu se dobro pojačati a ovde se sa dosta igrača pozdraviti.
- naseljekolumbija
"Захвалити" се целој одбрани, Милосављевићу,Топићу, Малбашићу, Вељку Симићу.
Doveli smo 10 igrača, od toga 7 od 30 godina. To je čitav tim, koliko još treba da dovodemo? Utakmicu su večeras počela samo 2 igrača iz naše škole, a treći je genijalnim potezom okrenuo utakmicu.
Krajnji rezultat polusezone je da imamo tim nemotivisanih penzionera, a klince smo razjurili ili prikucali za klupu.
Krajnji rezultat polusezone je da imamo tim nemotivisanih penzionera, a klince smo razjurili ili prikucali za klupu.
Ne mogu nista da komentarisem. Iskomentarisao sam sve u prethodnim postovima.
Samo da se vise niko ne zali na srecu. U pitanju je ono sto niko nece da prizna.
U timu imamo samo nekoliko igraca za Vojvodinu i trenera bez uticaja na igru i igrace.
Samo da se vise niko ne zali na srecu. U pitanju je ono sto niko nece da prizna.
U timu imamo samo nekoliko igraca za Vojvodinu i trenera bez uticaja na igru i igrace.
- Red Marquis
- Moderator
Rutinski.
Ovi su toliko "ginuli" ali nismo se ni mi dali tako lako. Jadnost na sve strane.
Ovi su toliko "ginuli" ali nismo se ni mi dali tako lako. Jadnost na sve strane.
Io odio Belgrado
- churguzijanac
Jebiga, mi dovodimo igrače kad im vreme prodje.