Kup Srbije 2022/2023
Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT, sreda 18.30
Opet nisam pogledao utakmicu, ali da se ovako mučimo i, prema rečima vas forumaša, izgledamo kriminalno... Sramota!!! To sam napisao jednom, napisaću i sad džabe nam Evropa ako ćemo tamo biti kanta i igrati kao poslednja dva meseca!!! 

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Kakvo mučenje mozga... Uroš, Nemanja, Zukić i Simić su imali tačno po jedan dobar potez za celo njihovo bivanje na terenu... Baraj ni toliko... Milosavljević standardno najgori, Arsenijević kao Bambi u tom za njega prevelikom dresu. Fascinantno je da je većinu utakmice izgledao kao dete koje su uzeli sa tribina i stavili u dres, al je zato imao dva ubedljivo najbolja centaršuta na utakmici. Jedini koji su mi danas opravdali minute su Vitas i donekle Traore.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- churguzijanac
Traore je žešća kiksara i to na svakoj utakmici.
- Uvek sa tobom
Замало да отерају и оно мало људи што је дошло да их гледа... Рука код нашег другог гола нема шта,а сад јел био пенал за њих? Нисам могао са трибине да видим баш најбоље. Без Уроша Николића немамо игру...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
-
Mislim da sa našim igračima moramo krenuti od početka.Lepo,prvo da nauče prijem,pa pas,pa centaršut itd.Strašno je videti kakvu borbu naši vode sa loptom kada je prime.A tek centaršutevi.Svaki iza gola ili se centrira napamet,kada nikog ni nema u kaznenom prostoru.Dupli pas je misaona imenica.Penal za Gat nije bio.Lopta pogadja ruku igrača koja mu je na grudima.Kad smo igrali lepo,prosipali smo bodove i krale su nas sudije,a sad nikakva igra i ne znam kako pobedjujemo.
Ne bih se iznenadio da nam je obećan ulazak u Evropu kroz kup, da osvojimo kup, a u ligi da završimo i u plejautu.
Možda i preterujem, ali sumnjive su mi ove dve utakmice do sada. Sve se nešto vadimo u poslednjim minutama, sumnjivi penali igrača Grafičara, kod drugog gola danas golman odbranom kao da je asistirao Nikoliću za gol.
Opet kažem možda i preterujem.
Možda i preterujem, ali sumnjive su mi ove dve utakmice do sada. Sve se nešto vadimo u poslednjim minutama, sumnjivi penali igrača Grafičara, kod drugog gola danas golman odbranom kao da je asistirao Nikoliću za gol.
Opet kažem možda i preterujem.
Imao je i Baraj dobar potez na početku kada je izdržao duele sa protivnicima i istrčao većinu terena sa loptom, pa namestio Malbašiću šansu 1 na 1.Rabba wrote: ↑Wed Nov 09, 2022 10:07 pm Kakvo mučenje mozga... Uroš, Nemanja, Zukić i Simić su imali tačno po jedan dobar potez za celo njihovo bivanje na terenu... Baraj ni toliko... Milosavljević standardno najgori, Arsenijević kao Bambi u tom za njega prevelikom dresu. Fascinantno je da je većinu utakmice izgledao kao dete koje su uzeli sa tribina i stavili u dres, al je zato imao dva ubedljivo najbolja centaršuta na utakmici. Jedini koji su mi danas opravdali minute su Vitas i donekle Traore.
Eto, butasport nikad ne spominje Vošu u svojim vestima, i sad su objavili sporan detalj sa utakmice. Kakvo licemerje... Ako slučajno čitaju ovo, neka se bave samo beogradskim klubovima i ne gledaju nas iz "unutrašnjosti"! Verovatno će sad početi hajka i ostalih beogradskih smećarskih portala, da ne bude kako se guraju blizanci samo. Gde su bili početkom sezone i što nisu komentarisali suđenje na štetu Voše, kao i drugih klubova? Obraz=đon.
I da, ovo je kriminalna odluka sudije što je pustio gol, da budemo pošteni, ali smo bili svedoci svakakvih krađa na našim terenima da je ovo ništa...
I da, ovo je kriminalna odluka sudije što je pustio gol, da budemo pošteni, ali smo bili svedoci svakakvih krađa na našim terenima da je ovo ništa...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Au.... dobar vecer
Pitanje: zakasnih na utakmicu i prenos,vredi li sad sesti i pogledati ceo mec?

Ne znam?
Takvih nasih utakmica si se nagledao XY puta ( ili odustajao od gledanja).
Vredan je samo prolaz u sledece kolo kupa, ako se pojacamo na zimu.Ako ne, onda ni to nista ne vredi, jer cemo biti kanta za napucavanje u Evropi, kako je napisao @Duplof.
Mozes videti jedino nesto novo: zainteresovanog i borbenog Baraja, gotovo sve vreme. Po meni, solidna njegova partija veceras.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ma gledacu,pravicu se da ne znam rezultat,ustvari sa nama se nikad ne zna,mozda u snimku budemo ubojitiji
Pa sutra pisem utiske 

Vise puta vredi videti 

Obrati paznju na sjajan prijem lopte i veliku kreativnost ,kad stoper vrati loptu golmanu sa 45 metara ovaj doda drugom stoperu a on ispuca 50 metara fascinantno
Obrati paznju na sjajan prijem lopte i veliku kreativnost ,kad stoper vrati loptu golmanu sa 45 metara ovaj doda drugom stoperu a on ispuca 50 metara fascinantno
Sramotne situacije danas na stadionu, a prva je Uros Nikolic koji se zagreva (tacnije stoji) pored terena i dobacuje Rastavcu uz nadrkanu gestikulaciju da ga ubaci u igru. Nebitno da li je trebalo da ga ubaci ili ne, ali ovo je bilo u rangu desavanja na seoskim livadama i trebalo bi ga ozbiljno sankcionisati. Ovo lepo oslikava i autoritet naseg trenera.
Druga sramotna situacija je ponovno trcanje Ace Vlaskalica iza gola od deteta do deteta i naredbi da sakriju lopte nakon naseg gola za 2:1. Aco, JEBEM TI SVE ZIVO! To idi radi nazad kod Dzombe u Kuli ili na nekom drugom pasnjaku. A nije mu prvi put. Eeeeej, jedna velika Vojvodina sklanja lopte na svom stadionu protiv Mladosti sa Satelita. Povraca mi se…
Da pomenem i sramotno navlacenje sudija za nas tokom veceg dela utakmice. Jebes takve pobede…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Što neko već napisa pametno pre mene povraća mi se na sve ovo ako smo na ovo spali tuga. 

Zukiceva peta. Vlaskalic i sklanjanje lopte. Sudija koji je navlacio za nas. Bedna igra vecine igraca. Bekovi izgubljeni u vremenu i prostoru. Rastavac preziveo. Opet. Vosina deca jedan blagi uzas.
Ima da nas neki novi Lask razvali, ali ovoga puta sa sedmicom.
Kakvo vracanje u realnost. Niti ozbiljnog kluba, igre, omladinske skole, pismenih i tehnickih potkovanih igraca.
Edit: Mladost Gat, nadam se sto skorijem ispadanju iz ove i ovako jadne lige.
Ima da nas neki novi Lask razvali, ali ovoga puta sa sedmicom.
Kakvo vracanje u realnost. Niti ozbiljnog kluba, igre, omladinske skole, pismenih i tehnickih potkovanih igraca.
Edit: Mladost Gat, nadam se sto skorijem ispadanju iz ove i ovako jadne lige.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.