NorthTribune wrote: ↑Tue Nov 15, 2022 7:00 pm
Slažem se da Pazar ima najveći potencijal. Bio sam na raznim gostovanjima, ali samo u Pazaru se osećalo da smo gosti.
Iako mislim da se previše bavite vansportskim aktivnostima, po tom pitanju moram da vas pohvalim i izdvojim.
Nisam ti nigde odgovarao na postove. Dosta toga si pisao sto i sa cim se slazem... ali ovde si sam dao primer ironije.
Pohvaljujes i izdvajas Pazar jer tamo partizan i zvezda nisu gosti, ljudi navijaju za svoj grad. Slazem se, imaju pohvale i od mene.
Sa druge strane, ti si iz Novog Sada, a navijas za zvezdu? Evo ne razumem... smatras da je dobar i hvalis lokal patriotizam, a sam udaras kontru?
Ok, uhvatio si me u raskoraku Šalu na stranu, ja do pre par godina nisam imao nikakvih veza sa Novim Sadom, tako da i nemam neku moralnu obavezu da navijam za Vojvodinu..Svakako po mom nekom shvatanju, to za koga ti navijaš nema veze sa geografijom..Kako ti srce samo odabere, Jbg...
NorthTribune wrote: ↑Tue Nov 15, 2022 7:00 pm
Slažem se da Pazar ima najveći potencijal. Bio sam na raznim gostovanjima, ali samo u Pazaru se osećalo da smo gosti.
Iako mislim da se previše bavite vansportskim aktivnostima, po tom pitanju moram da vas pohvalim i izdvojim.
Nisam ti nigde odgovarao na postove. Dosta toga si pisao sto i sa cim se slazem... ali ovde si sam dao primer ironije.
Pohvaljujes i izdvajas Pazar jer tamo partizan i zvezda nisu gosti, ljudi navijaju za svoj grad. Slazem se, imaju pohvale i od mene.
Sa druge strane, ti si iz Novog Sada, a navijas za zvezdu? Evo ne razumem... smatras da je dobar i hvalis lokal patriotizam, a sam udaras kontru?
Ok, uhvatio si me u raskoraku Šalu na stranu, ja do pre par godina nisam imao nikakvih veza sa Novim Sadom, tako da i nemam neku moralnu obavezu da navijam za Vojvodinu..Svakako po mom nekom shvatanju, to za koga ti navijaš nema veze sa geografijom..Kako ti srce samo odabere, Jbg...
Daj bre decko, samobanuj se. Nemoj da se blamiras vise. Tvoje pisanje ide u toliki nizak nivo inteligencije, da to prosto boli.
Poenta i jeste i uvek i bice, support your local football club. Uvek ce biti procenat ljudi koji ce zgotiviti klub iz drugog grada, ali procenat do dva, a ne 99%.
Poserem vam se u klub i brata blizanca.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Deep Purple wrote: ↑Wed Jan 25, 2023 9:17 pm
Eh kada bi naši imali muda da uđu žustro i sa presingom u meč i da idu jako u svaki duel… Pa nek i izgube…
Kao što si napisao, pobeda nije obavezna, ali ona će (možda) doći kao nagrada ukoliko se izađe hrabro na teren. I to ne važi samo za utakmice protiv blizanaca, već protiv svih!
Jaoooj nemojte u novi krug nerealnih nadanja da ulazite. Mi u ovom trenutku ne predstavljamo ekipu koja je spremna da se suprostavi prosečnom postsovjetskom timu a ne zvezdi. Da parafraziram reči patrijarha Pavla : "Budimo realni makar bili i slaninari".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rekao je to zbog Tokija i Barija a ne zbog sodome i golore.
Mislim bilo bi lepo da je zbog toga što su oni stavili u naslov ali nije.
Doslo na naplatu to sto o Tokiju i Bariju slusamo ,,svake mesnje" (hleba). Pa, naplatio to i Ludogorec juce.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Utakmica koju zvezda organizuje u čast Siniše. Sve mi se čini da nema šanse da ''Sinišina Zvezda'' izgubi tako značajan meč na kojem će prisustvovati i porodica.
Karlsson wrote: ↑Sun Jan 29, 2023 12:27 am
Sve mi se čini da nema šanse da ''Sinišina Zvezda'' izgubi tako značajan meč na kojem će prisustvovati i porodica.
Karlsson wrote: ↑Sun Jan 29, 2023 12:27 am
Utakmica koju zvezda organizuje u čast Siniše. Sve mi se čini da nema šanse da ''Sinišina Zvezda'' izgubi tako značajan meč na kojem će prisustvovati i porodica.
Kvalitet je u pitanju a ne dolazak Sinišine porodice.....