Super Liga - sezona 2024/25
- Red Marquis
- Moderator
Re: Super Liga - sezona 2022/23
Pošto inače mi smo kao problem zvezdi, pa nas treba sputavati. Nismo 10 godina ni prdnuli protiv njih. Jedan od najlakših, ako ne i najlakši protivnik celog Pingponglinglonga.
Io odio Belgrado
Možda nam se klubovi zbratime na ovoj utakmici i ozvaniče ljubavnu vezu… 

POŠTO OBRAZ ???!!!
Bez lažnih emocija i patetike, samo činjenice. O pokojnicima samo istina. Samo Vojvodina!
- slanobarac
Saopšti nam tu istinu, molim te.
Ili si mlad i nisi se ni rodio kad smo s njim uzeli svoju drugu titulu ili si stari član i javljaš sa drugog naloga.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Uvek sa tobom
Ја би играо, ако се скупимо

Шалу на страну, после оваквог прелазног рока и припрема нико није оптимиста што се наставка тиче, а сви знају каква нам је ово прилика за Европу и све што то доноси, чак сам био већи оптимиста пре припрема, данас нам је мислим једино Тренер оптимиста.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Nešto mi ni on ne puca od optimizma, bar po izjavama... 

POŠTO OBRAZ ???!!!
Mislim da od ove polusezone možemo očekivati sve i svašta. Realno gledano, možemo biti i 3. na kraju i uzeti kup a možemo i igrati u plej-autu. Velik je to dizbalans za ekipu koja cilja grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.

Pre bismo se mi skontali i igrali srčanije, al' ajde sad... Ja se prijavljujem za desnog beka!

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Deep Purple
Otvorite temu za meč sa 

Jeste, da izmracimo pre vremena, pa da nam igraci skinu gace. A bas svi mislimo da cemo ih razbiti tamo

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- slanobarac
Predaja nije opcija, tako nekako?!

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Luka Stojanović se vratio u Čuku, dobar igrač
- Forza Voša
Da znaš da ti ideja uopšte nije loša. Takvim potezom bi se em upoznali em možda i oživeli forum pošto sam siguran da svako od Vas ima barem po jednog drugara koji je bio na forumu a više nije tu te bi ga po tom pitanju mogli malo iscimati. Ako ništa drugo na tom okuplanju bi mogli skupiti lovu potrebnu za hosting, napraviti brainstorm po raznoraznim pitanjima koja su sitna a nama znače (zapad i istok za utakmice sa blizancima, promocija, privlacenje ljudi na utakmice, ...), ...Uvek sa tobom wrote: ↑Mon Jan 30, 2023 5:41 pmЈа би играо, ако се скупимо
Шалу на страну, после оваквог прелазног рока и припрема нико није оптимиста што се наставка тиче, а сви знају каква нам је ово прилика за Европу и све што то доноси, чак сам био већи оптимиста пре припрема, данас нам је мислим једино Тренер оптимиста.
„Hasta la Victoria Siempre!“
+1Forza Voša wrote: ↑Tue Jan 31, 2023 1:47 pmDa znaš da ti ideja uopšte nije loša. Takvim potezom bi se em upoznali em možda i oživeli forum pošto sam siguran da svako od Vas ima barem po jednog drugara koji je bio na forumu a više nije tu te bi ga po tom pitanju mogli malo iscimati. Ako ništa drugo na tom okuplanju bi mogli skupiti lovu potrebnu za hosting, napraviti brainstorm po raznoraznim pitanjima koja su sitna a nama znače (zapad i istok za utakmice sa blizancima, promocija, privlacenje ljudi na utakmice, ...), ...Uvek sa tobom wrote: ↑Mon Jan 30, 2023 5:41 pmЈа би играо, ако се скупимо

Samo mislim da ce veci odziv biti ako okupljanje bude u nekom pabu, na neko pivo... nego za fudbal

Inace vecina ozbiljnijih foruma, online community-a imaju poseban topic 'Okupljanje forumasa'. Kod nas toga nema.
Verujem da jeste razlog sto nas nema bas mnogo i sto smo dosta razbacani geografski (bilo bi zanimljivo videti koliko forumasa zivi u NS, koliko u ostatku Srbije a koliko u inostranstvu).
- Deep Purple
@N13
Mislim da je broj samo izgovor i petoro ljudi da se skupi opet je to neki skup. Kad sam bio mlađi otišao sam tako u Pab sa nekim momcima da gledamo Arsenal čak smo i turnir u fudbalu odigrali.
Mislim da bi bilo idealno da se napravi neki dogovor za neku utakmicu i onda bude skup na istoku ili zapadu pa posle ako ljudi imaju vremena može i u Pab da se ode na pivo.
Mislim da je broj samo izgovor i petoro ljudi da se skupi opet je to neki skup. Kad sam bio mlađi otišao sam tako u Pab sa nekim momcima da gledamo Arsenal čak smo i turnir u fudbalu odigrali.
Mislim da bi bilo idealno da se napravi neki dogovor za neku utakmicu i onda bude skup na istoku ili zapadu pa posle ako ljudi imaju vremena može i u Pab da se ode na pivo.