Voja wrote: ↑Mon Feb 06, 2023 6:20 pm
Za ovo smo prvenstveno svi mi koji cutimo krivi. Verujem da se nikad niko nije usprotivio,poslao neki email ili se javno ukljucio u program i rekao sve sto misli.
I to je tačno 100%, zaboravih to da napišem. Zašo klubovi poput Voše, Pazara i kragujevačkog Radničkog ćute na sve to? Namerno pominjem ove klubove, jer defakto imaju najveću podršku na tribinama nakon blizanaca, a u svojim gradovima su glavni. Zašto ćutimo dok nas gaze, blate, skrnave i prepravljaju
našu istoriju?!
Namerno sam izostavio TSC i Čukarički. Ovim prvima to nije tako važno, jer ne grade popularnost van svog okruženja, pa ne žele da se zameraju. Ovi drugi sve i da hoće da budu popularni to nikad neće biti. Ko njih dolazi da gleda? Trenutno treći najjači klub u prestonici ima među najlošijim posetama u ligi. Čak im i odgovara ovo, jer se time degradiraju klubovi koji su im rivali.
rykerfcv wrote: ↑Mon Feb 06, 2023 6:40 pm
Svako vredjanje po nacionalnoj osnovi treba da se najstrozije kaznjava (ali jbg tako je kako je u ovoj drzavi).
Tačno, ona fraza "pravda važi za sve" u našem društvu ne pije vodu, nego ide selektivno. No, da ne započinjemo te teme, imalo bi se tu šta reći...
Krle wrote: ↑Mon Feb 06, 2023 8:51 pm
Mene zvali iz MTSa da pređem kod njih. Kad sam rekao da neću, a gospoža me pita zašto. Ja rekoh, zato što ste sponzori i zvezde i partizana. S druge strane samo se čuje, jao gospodine, pa ovo nam niko nije nikad rekao, nemojte tako. Bio je to dobar dan.
Neka, i treba im reći, mada su ti što zovu najmanje krivi za to. Ako i mene budu zvali, znam šta ću im kasti