Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
zukenp

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by zukenp »

Meni je ono ličilo na" samo što nije udario onog 4.sudiju " :) .Kad imaš uslovnu ,posle se lakše odlučuju za te kazne .Meni je Lalat iz nekog razloga drag nemam pojma što {osim što je mahnit} ,dobro bi se uklopio kod nas ovamo :) .Sad neće moći sa klupe da vodi Niš kod nas ,Al se plašim da ne dodje na tribine (ili lozu ,koja je samo malo iznad ) i onda se nešto nemilo desi :) .Najbolja solucija da ode tamo preko puta na istok koji je još zatvoren pa nek radi sta hoće ..
zukenp

Post by zukenp »

Ovaj Čukarički mnogo više sreće ima nego pameti ,ne mislim samo na ovaj trenutno meč ..
Karlsson

Post by Karlsson »

zukenp wrote: Fri Feb 10, 2023 8:28 pm Ovaj Čukarički mnogo više sreće ima nego pameti ,ne mislim samo na ovaj trenutno meč ..
Urekao ih. :lol:
zukenp

Post by zukenp »

Ako sam :) .Nisu zaslužili .Za moj ukus imaju 3 igraca ,Ivanović ,Lučić i Badamosi ..
1892

Post by 1892 »

Karlsson wrote: Fri Feb 10, 2023 8:32 pm
zukenp wrote: Fri Feb 10, 2023 8:28 pm Ovaj Čukarički mnogo više sreće ima nego pameti ,ne mislim samo na ovaj trenutno meč ..
Urekao ih. :lol:
Sjajna partija Radničkog. Ovaj tim sa Evandrom i Osimenom za siromašne deluje odlično.
Čuka nek se vadi protiv cigana. Ne znam kad mi igramo s njima ali bilo bi dobro što pre. Definitivno nisu u formi. Lučić jedini nešto igra.
Come on you Reds!
zukenp

Post by zukenp »

Ma više sreće nego pameti ...
slanobarac

Post by slanobarac »

Utakmica se igra dok sudija ne svira kraj.....
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Apsolutno podrzavam ovog coveka jer se iz aviona videlo da mu smestaju. A poslusajte koja nagrada usledila sudiji koji ga je iskljucio :mrgreen:
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Voja wrote: Fri Feb 10, 2023 9:38 pm

Apsolutno podrzavam ovog coveka jer se iz aviona videlo da mu smestaju. A poslusajte koja nagrada usledila sudiji koji ga je iskljucio :mrgreen:
Čuven Lalatović uvod sa ''Ništa'', pa onda priča narednih 25 minuta. :mrgreen:
Nego zar nije govorio da mu je velika želja da nas vodi u Evropi, a sada kaže da od prvih pet klubova najviše bi voleo Novi Pazar da vodi u Evropi? I to kao trener Radničkog iz Niša?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Karlsson wrote: Fri Feb 10, 2023 9:50 pm Nego zar nije govorio da mu je velika želja da nas vodi u Evropi, a sada kaže da od prvih pet klubova najviše bi voleo Novi Pazar da vodi u Evropi? I to kao trener Radničkog iz Niša?
Sad cemo svi da pisemo istoriju o Lalatu,da sirimo pricu. Sustina je da sam jos u toku prenosa (arena je zumirala aut liniju i desavanja,moglo se citati sa usana) prokomentarisao liku pored mene da je providno,da ga namestaju i to apsoolutno nema veze sa tim ko je i kakav je Lalatovic. I da je bio zvezdin trener isto bih stao u njegovu odbranu,jer smatram da takvim stvarima ne sme biti mesta u nasem sportu i da se na sve nacine moramo boriti protiv toga.A ako cemo sad samo pogledati naslove (a ne i ovu konferenciju recimo) i ako cemo reci pa da Lalat je kriv jer je takav i takav,nikad mi u sportu ni korak napred napraviti necemo
Image
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Никад нама није био проблем Чукарички,већ наша игра.Раднички је данас играо фудбал и могли су однети сва три бода.Ми да смо имали 70-80% успешних додавања против цигана,лагано би их добили.Чука има своје квалитете пре свега у Доцићу,Рогану и Ивановићу,искусним и квалитетним фудбалерима,ал опет наш ниво од пре десетак година је за њих свемир.Нису они превазишли нас,него смо ми пропали.
ssnigd

Post by ssnigd »

Ovo mnogo vise ima veze sa sukobom Toncev - FSS. A Lalat im je tu dosao kao desetka na keca, sto bi rekli.
Lalat neka nauci da ne naseda na sve to i pusti Sarca i Bratica da ulecu u svadje. Ali, jbg teska je to prica u toj glavi.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanobarac wrote: Sat Feb 11, 2023 3:39 pm Uz dobro lobiranje i pritisak ovo Vidić dobija lagano.
Sto kaze Petric,zar za Nemanju treba lobirati!?
Ako se lobira kao sto VAR lobirao za crveni karton na krovu onda je pobeda sigurna. :)
Iskreno nikad nisam bio opcinjen Vidicem,iako je imao karijeru za respect nikada nisam pogledao nijedan njegov mec u dresu MU niti sam bilo koji mec pogledao jer eto "igra Vidic",uopste pojma nemam kakav je decko privatno,al mi nije jasno sto mu sve ovo treba!?
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Sat Feb 11, 2023 3:46 pm
slanobarac wrote: Sat Feb 11, 2023 3:39 pm Uz dobro lobiranje i pritisak ovo Vidić dobija lagano.
Ako se lobira kao sto VAR lobirao za crveni karton na krovu onda je pobeda sigurna. :)
Iskreno nikad nisam bio opcinjen Vidicem,iako je imao karijeru za respect nikada nisam pogledao nijedan njegov mec u dresu MU niti sam bilo koji mec pogledao jer eto "igra Vidic",uopste pojma nemam kakav je decko privatno,al mi nije jasno sto mu sve ovo treba!?
Ja zbog toga nisam pogledao ni minut te utakmice, ali nisam bolje prosao ( rezultatom) ni na ovoj drugoj u Topoli.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Sat Feb 11, 2023 3:52 pm
Voja wrote: Sat Feb 11, 2023 3:46 pm
Ja zbog toga nisam pogledao ni minut te utakmice, ali nisam bolje prosao ( rezultatom) ni na ovoj drugoj u Topoli.
Ma ne gledam ni ja ni jednu,cuvam se za spektakl :D Al je zvezdana bila neizbezna za vreme rucka,tako da sam ispratio taj penal.Inace Vozd se godinama sklanja,ustvari ne samo on vec i Cuka zvezdani tako da je tu ishod bio poznat jos pre 10 godina.
Koliko ce Srpska liga biti bolja,kvalitetnija i lepsa,kad blizanci nestanu sa scene
Image
Post Reply