A kaži mi zar samo bitange i lopovi treba da vode srpski fudbal?
Zar ne može jedan vrhunski fudbaler sa perfektnom karijerom bez mrlje u karijeri? (onaj penal u jar se ne važi

A kaži mi zar samo bitange i lopovi treba da vode srpski fudbal?
Al pojedinac je samo kap u moru,nemocan da bilo sta ucini,i jedino je realno da se utopi u ovom mulju i sam postane deo istog. Da tu sad dodje 100 novih ljudi,pa pokusaju da uspostave novi sistem,u skladu sa vremenom u kom zivimo,da unesu poverenje u psotenje i regularnost srpskog fudbala naravno da bih prvi podrzao bez obzira ko je na celu saveza,al realno od bilo kakve transformacije nema nista.slanobarac wrote: ↑Sat Feb 11, 2023 4:32 pmA kaži mi zar samo bitange i lopovi treba da vode srpski fudbal?
Zar ne može jedan vrhunski fudbaler sa perfektnom karijerom bez mrlje u karijeri? (onaj penal u jar se ne važi)
Ma znam sta pricas,i moj glas od svih mogucih kandidata ide Nemanji... eto prilike za novo jedinstvo navijaca i klubaslanobarac wrote: ↑Sat Feb 11, 2023 4:49 pm E jbg. Pa ako ne pokušaš nećeš ni uspeti. Neće niko to da nam uradi sem nas samih.
Ja to tako vidim ne samo u ovoj situaciji već uopšteno.
Ал које омаловажавање противника, каже за прва два гола након грешке партизанових играча, баш ме занима за друга два шта је рекао нисам испратио до краја.
Slicnog sam misljenja, jako cudna igra partizana. I to samo dan kasnije nakon sto je Petric javno podrzao Vidica. Ne zelim da verujem u teorije zavere, ali ako sad Petric dobije otkaz, mislim da se onda zna ko preuzima fss.Turija wrote: ↑Sun Feb 12, 2023 11:38 am Svaka cast Gatovcima na pobedi i igri, ali meni igra partizana deluje kao da su igraci bojkotovali Petrica?
Bez energije, sa 2 katastrofalne greske kod primljena prva 2 gola. Bukvalno poklonjene lopte protivnickim igracima u svojih 16m.Hajde i to se desava, ali kasnije jalova igra i nezalaganje svih igraca je meni sportski neshvatljivo, tj da ih vodjstvo protivnika nije nateralo na borbenost. Da nisu stvorili ozbiljnu sansu, niti bili opasni pred golom Mladosti.