Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by slanobarac »

Voja wrote: Sat Feb 11, 2023 3:46 pm Iskreno nikad nisam bio opcinjen Vidicem,iako je imao karijeru za respect nikada nisam pogledao nijedan njegov mec u dresu MU niti sam bilo koji mec pogledao jer eto "igra Vidic",uopste pojma nemam kakav je decko privatno,al mi nije jasno sto mu sve ovo treba!?
A kaži mi zar samo bitange i lopovi treba da vode srpski fudbal?
Zar ne može jedan vrhunski fudbaler sa perfektnom karijerom bez mrlje u karijeri? (onaj penal u jar se ne važi :mrgreen:)
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanobarac wrote: Sat Feb 11, 2023 4:32 pm
Voja wrote: Sat Feb 11, 2023 3:46 pm Iskreno nikad nisam bio opcinjen Vidicem,iako je imao karijeru za respect nikada nisam pogledao nijedan njegov mec u dresu MU niti sam bilo koji mec pogledao jer eto "igra Vidic",uopste pojma nemam kakav je decko privatno,al mi nije jasno sto mu sve ovo treba!?
A kaži mi zar samo bitange i lopovi treba da vode srpski fudbal?
Zar ne može jedan vrhunski fudbaler sa perfektnom karijerom bez mrlje u karijeri? (onaj penal u jar se ne važi :mrgreen:)
Al pojedinac je samo kap u moru,nemocan da bilo sta ucini,i jedino je realno da se utopi u ovom mulju i sam postane deo istog. Da tu sad dodje 100 novih ljudi,pa pokusaju da uspostave novi sistem,u skladu sa vremenom u kom zivimo,da unesu poverenje u psotenje i regularnost srpskog fudbala naravno da bih prvi podrzao bez obzira ko je na celu saveza,al realno od bilo kakve transformacije nema nista.

Mislim da Rade ovde fantasticno opisuje celu situaciju
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

E jbg. Pa ako ne pokušaš nećeš ni uspeti. Neće niko to da nam uradi sem nas samih.
Ja to tako vidim ne samo u ovoj situaciji već uopšteno.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanobarac wrote: Sat Feb 11, 2023 4:49 pm E jbg. Pa ako ne pokušaš nećeš ni uspeti. Neće niko to da nam uradi sem nas samih.
Ja to tako vidim ne samo u ovoj situaciji već uopšteno.
Ma znam sta pricas,i moj glas od svih mogucih kandidata ide Nemanji... eto prilike za novo jedinstvo navijaca i kluba :mrgreen:
Image
Turija

Post by Turija »

Gatovci izuzetno borbeni i vrlo neugodni za partizane.
Da li ce izdrzati do kraja u tom ritmu, videcemo. Za sada vrlo dobro i opasno izgledaju na terenu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Partizanovi igraci buse trenera, jer je javno podrzavo Vidica :mrgreen:
Turija

Post by Turija »

Ovo kao jesenas partizan protiv Vose, ali obrnuto.
Gatovci, sada, uopste, nisu losa ekipa. Dobro su se pojacali. I prvu utakmicu su nesrecno izgubili. Sad im se vraca.
Taj Mituljikic izvikan igrac. Upropastio dve zicer kontre.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Duplof

Post by Duplof »

Ne volim da se naslađujem tuđoj nesreći, ali kad čujem kuknjavu komentatora Arene dok komentariše utakmicu u Humskoj, pa to je melem za uši :D
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Lep fudbal na JNA,kamo srece da su ovakvi rezultati cesci.Ostaje samo zal sto prvo GAT nije nakantao crne,pa da tek onda mi gostovali crvenima... pobedili bi 100%
Image
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Zašto mi ne možemo ovako kao Gatovci večeras!?
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Naši sugrađani izmaltretirali Franjine...Danas se lepše živi u Srbiji!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Duplof wrote: Sat Feb 11, 2023 10:01 pm Ne volim da se naslađujem tuđoj nesreći, ali kad čujem kuknjavu komentatora Arene dok komentariše utakmicu u Humskoj, pa to je melem za uši :D
Ал које омаловажавање противника, каже за прва два гола након грешке партизанових играча, баш ме занима за друга два шта је рекао нисам испратио до краја.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Karlsson

Post by Karlsson »

Odgledao sam pregled utakmice i odbrana partizana je zaista delovala kao da je iz Prve lige ili nižih takmičenja.
Prva dva gola su mi jako sumnjiva. Igrači Partizana su bukvalno u svom šesnaestercu asistirali igračima Mladosti, iako su imali i vreme i prostor da bolje intervenišu i izbace loptu.
Turija

Post by Turija »

Svaka cast Gatovcima na pobedi i igri, ali meni igra partizana deluje kao da su igraci bojkotovali Petrica?
Bez energije, sa 2 katastrofalne greske kod primljena prva 2 gola. Bukvalno poklonjene lopte protivnickim igracima u svojih 16m.Hajde i to se desava, ali kasnije jalova igra i nezalaganje svih igraca je meni sportski neshvatljivo, tj da ih vodjstvo protivnika nije nateralo na borbenost. Da nisu stvorili ozbiljnu sansu, niti bili opasni pred golom Mladosti.
N13

Post by N13 »

Turija wrote: Sun Feb 12, 2023 11:38 am Svaka cast Gatovcima na pobedi i igri, ali meni igra partizana deluje kao da su igraci bojkotovali Petrica?
Bez energije, sa 2 katastrofalne greske kod primljena prva 2 gola. Bukvalno poklonjene lopte protivnickim igracima u svojih 16m.Hajde i to se desava, ali kasnije jalova igra i nezalaganje svih igraca je meni sportski neshvatljivo, tj da ih vodjstvo protivnika nije nateralo na borbenost. Da nisu stvorili ozbiljnu sansu, niti bili opasni pred golom Mladosti.
Slicnog sam misljenja, jako cudna igra partizana. I to samo dan kasnije nakon sto je Petric javno podrzao Vidica. Ne zelim da verujem u teorije zavere, ali ako sad Petric dobije otkaz, mislim da se onda zna ko preuzima fss.
Dokle sve ovo ide...

Ali ajde, pokusacu (za sada) da verujem da su gatovci jednostavno demolirali partizan... vreme ce pokazati sta je tacno.
Post Reply