Zanimljiv mec svakako,duela dva brata,a Radniku gori pod nogama. Mada koliko sam nacuo izgleda i nisu nesto u ljubavi kad je "saradnja" u pitanjuslanobarac wrote: ↑Sat Feb 18, 2023 1:38 pm Lalatović pomilovan tako da danas očekujemo veliku borbu naša dva bivša trenera. Očekujem velikih 0:0.![]()
Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2022/23

- Neizlecivi
Da li je realno da smo opet stavljeni da protiv Radnika igramo u petak od 16h???
Da li bilo ko iz uprave ima jezik i usta da kaze nesto?! Pa mi cemo 20 utakmica igrati radnim danima!!!
Da li bilo ko iz uprave ima jezik i usta da kaze nesto?! Pa mi cemo 20 utakmica igrati radnim danima!!!
@Vojo
Ipak, bratskih 0:0.
Ipak, bratskih 0:0.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
pa kao sto rekoh,Radniku gori,a ne dobi 3 boda. A da postoji saradnja moglo je opusteno iz keca u dvojku,ako me kapiras

Jako sam neprijatno iznenadjen arogancijom trenera Napretka, Dusana Djordjevica, u razgovoru sa novinarkom Arene - Vujcic ( mislim da sam dobro zapamtio prezime?), posle jos jednog poraza u nizu tima koji predvodi.
Do sada sam imao utisak da je Dusan Djordjevic - covek gospodin trener.
Zasto novinarka ne bi imala pravo da ga pita da li oseca moralnu odgovornost, posle toliko mnogo poraza i neefikasnosti njegove ekipe koju trenira?
Isto pitanje, sigurno, postavljaju i navijaci Napretka, samo nemaju mikrofon u etru.
A, otkud i njemu pravo da zenu licno vredja i ocenjuje njeno razumevanje u fudbal? Na osnovu cega on zasniva to misljenje?
Da, ta trenerska mantra, da se niko ne razume u fudbal, osim trenera, kao da je u pitanju kvantna fizika, a ne jedna od najprostijih igara, gde se sve jasno vidi na terenu. I dobri potezi i losi i rezultat toga.
Do sada sam imao utisak da je Dusan Djordjevic - covek gospodin trener.
Zasto novinarka ne bi imala pravo da ga pita da li oseca moralnu odgovornost, posle toliko mnogo poraza i neefikasnosti njegove ekipe koju trenira?
Isto pitanje, sigurno, postavljaju i navijaci Napretka, samo nemaju mikrofon u etru.
A, otkud i njemu pravo da zenu licno vredja i ocenjuje njeno razumevanje u fudbal? Na osnovu cega on zasniva to misljenje?
Da, ta trenerska mantra, da se niko ne razume u fudbal, osim trenera, kao da je u pitanju kvantna fizika, a ne jedna od najprostijih igara, gde se sve jasno vidi na terenu. I dobri potezi i losi i rezultat toga.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Problem što nisu navikli od novinara takva pitanja .Znači ovde na kraju meča navikli smo da novinar postavi pitanje u smislu vaši utisci o meču ,bez ikakvog ličnog osvrta novinara na dešavanja .I onda nekako logično da dobijemo ovakve odgovore .Svaka čast novinarki ,koja nije želela tako lako da ga pusti ,postavila mu još 3 pitanja
. Fali toga češće ,ali nam se sportski novinari ponašaju kao oni plaćenici na konferencijama partije na vlasti .
Inače ,ne svidja mi se kako igramo sa novim trenerom uopšte .Mnogo oprezan i defanzivan ,dolaziće to na naplatu još nekolko puta ,kao što je prošli meč .Takodje ne mogu pola prvog poluvremena da pofatam formaciju i pozicije igrača ,to mi se ranije nije dešavalo
...

Inače ,ne svidja mi se kako igramo sa novim trenerom uopšte .Mnogo oprezan i defanzivan ,dolaziće to na naplatu još nekolko puta ,kao što je prošli meč .Takodje ne mogu pola prvog poluvremena da pofatam formaciju i pozicije igrača ,to mi se ranije nije dešavalo

Treneri obavljaju javni posao i jako su dobro placeni. Sad bi jos da ih niko ne pita za uocene greske i lose rezultate. Da dobro rade, bili bi dobri i rezultati. Djordjevic treba da se izvini toj zeni.
Naravno, mnogo lepo je kada te hvale, ali to treba i zasluziti.
Na argumentovanu kritiku, arogantni su i podcenjuju svakog ko nije iz njihove branse. A, to samo znaci, da nista nece menjati ( dok njih ne promene). Moralno, jadno je to.
Medjutim, posto se isti treneri vrte u krug, nemaju konkurenciju i da se uporede sa drugima. Zato i ne mogu da sednu na trenersku klupu neke ozbiljne lige.
Naravno, mnogo lepo je kada te hvale, ali to treba i zasluziti.
Na argumentovanu kritiku, arogantni su i podcenjuju svakog ko nije iz njihove branse. A, to samo znaci, da nista nece menjati ( dok njih ne promene). Moralno, jadno je to.
Medjutim, posto se isti treneri vrte u krug, nemaju konkurenciju i da se uporede sa drugima. Zato i ne mogu da sednu na trenersku klupu neke ozbiljne lige.
iskreno od svih meceva u ovom kolu,gledao sam samo nas... na odvikavanju sam od srpskog fudbala,tako da nisam video sta se desilo,al premotacu sutra,bas da vidim. I gledacu GAT i TSC jer ocekujem dobar i atraktivan fudbal. Inace danas sam malo prateci neke sheme
dosao do zakljucka da Napredak za par kola pobedjuje u Kragujevcu... ne kazem da sam u pravu,al cemo ispratiti,ima jos dosta do tog meca,svasta se moze izdesavati,al po kombinatorikama u mojoj ludoj glavi dvojka realna,al u mnogome zavisi i od vecitog derbija,ako pobedi Partizan nekako sam jos sigurniji u dvojku Napretka u Kragujevcu 

Још из оног времена када си из Лалатове конференције за новинаре предвиђао резултате његове екипе не сумњам у твој њух за погађање исхода са наших травнстих теренаVoja wrote: ↑Sat Feb 18, 2023 11:16 pm iskreno od svih meceva u ovom kolu,gledao sam samo nas... na odvikavanju sam od srpskog fudbala,tako da nisam video sta se desilo,al premotacu sutra,bas da vidim. I gledacu GAT i TSC jer ocekujem dobar i atraktivan fudbal. Inace danas sam malo prateci neke shemedosao do zakljucka da Napredak za par kola pobedjuje u Kragujevcu... ne kazem da sam u pravu,al cemo ispratiti,ima jos dosta do tog meca,svasta se moze izdesavati,al po kombinatorikama u mojoj ludoj glavi dvojka realna,al u mnogome zavisi i od vecitog derbija,ako pobedi Partizan nekako sam jos sigurniji u dvojku Napretka u Kragujevcu
![]()
- slanobarac
Ako GAT ne pobedi TSC, i ne pomogne komšijama, želim im srećan put u drugu ligu. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Odakle Gatovcima pare da dovedu toliko kvlitetnih igrača?
- Neizlecivi
Odakle im pare da udju u superligu? 

- slanobarac
Postoji li još neko kome nije do kraja jasno kako je (na mestu na kojem se odlučuje o svemu u ovoj zemlji) projektovan izgled tabele. To famozno treće mesto koje sigurno vodi u Evropu je predviđeno i obećano ovim našim domaćim Orbanovcima i sve se radi kako bi se to i desilo. U tom svetlu treba posmatrati sve ono k(VAR)no što se radilo nama u Lučanima u petak, kao i ovo s penalom i crvenim kartonom danas na Karađorđu. Te stvari su u direktnoj vezi.
- slanobarac
Auuu Cane, pa nećemo sad malo-malo pa da kukamo?
Mnogo više je do nas samo treba biti realan. Došla mnogo ambiciozna uprava, dovela ambicioznog trenera, napalila navijače i mislimo gotova stvar. Gubimo bodove od mnogo slabijih protivnika a od onih boljih(po plasmanu) štrpuli 1 bod. Nema reči o nekoj zaveri protiv nas.
Mnogo više je do nas samo treba biti realan. Došla mnogo ambiciozna uprava, dovela ambicioznog trenera, napalila navijače i mislimo gotova stvar. Gubimo bodove od mnogo slabijih protivnika a od onih boljih(po plasmanu) štrpuli 1 bod. Nema reči o nekoj zaveri protiv nas.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!