Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
CRD FCV

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by CRD FCV »

Напредак - Раднички Ниш Четвртак у пола 3
Вождовац - Лучани два сата касније.
Каквих термина има наши су ударни.

А следеће коло сви у Среду а олош у петак, мора за њих посебан третман јер ми постојимо да би они играли.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ja ovo u jednom dahu odgledah :mrgreen:

Image
zukenp

Post by zukenp »

Hajde sve ,ali da smo društvo bez kriminala ,da nam cvetaju ruže ,da prkosimo velikim silama ....Ko da Vučić progovori iz njega :) . A zna i on ko je kriv što se Džajić kandidovao ,nije glup ..samo ne smije protiv vlasti ..
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mislim da je ipak rekao mnoge stvari,od toga kako se u zvezdi radi (poturanje sastava sa menadzerskim igracima),kako se zvezda odnosi prema igracima (ostavili me ko go**o),vrlo jasno se moze razumeti ko je i zasto kandidovao Dzaju,i sve nase trenere je opisao bas onako kakvi i jesu... zanimljiva je i prica o mecu Vojvodine i Vozdovca :mrgreen:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Zanimljiva izmena igraca pred sam mec,zanimljiv penal i zanimljiv crveni karton,zanimljiv "bojkot" utakmice od strane Lalata i vise nego zanimljiva izjava po zavrsetku meca u Krusevcu :mrgreen:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Thu Feb 23, 2023 6:37 pm Zanimljiva izmena igraca pred sam mec,zanimljiv penal i zanimljiv crveni karton,zanimljiv "bojkot" utakmice od strane Lalata i vise nego zanimljiva izjava po zavrsetku meca u Krusevcu :mrgreen:
Jel možeš da objasniš malo detaljnije za nas koji nismo gledali?
Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Thu Feb 23, 2023 8:51 pm
Voja wrote: Thu Feb 23, 2023 6:37 pm Zanimljiva izmena igraca pred sam mec,zanimljiv penal i zanimljiv crveni karton,zanimljiv "bojkot" utakmice od strane Lalata i vise nego zanimljiva izjava po zavrsetku meca u Krusevcu :mrgreen:
I ja sam jedan od takvih, a i ne mogu sat i vise vremena da posvetim razgovoru, da bih cuo nesto o zvezdi i domacem fudbalu sto bi me iznenadilo. Previse je vremena, za malo potvrde nasih sumnji.
Izvuci iz razgovora, ako mozes, sto bi nam bilo zanimljivo cuti, npr to o utakmici Vose i Vozdovca.
Hvala!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Hvala ti bože što nisam navijač partizana.... :D
Toliko....
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Čudan meč u Kruševcu..Igrah X2 dodje 1...Tako je to kad slepo verujem bratu Lalatu..
slanobarac

Post by slanobarac »

NorthTribune wrote: Thu Feb 23, 2023 9:54 pm Čudan meč u Kruševcu..Igrah X2 dodje 1...Tako je to kad slepo verujem bratu Lalatu..
Jeste li vi topla braća? :greenbutt:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Thu Feb 23, 2023 9:44 pm
Deep Purple wrote: Thu Feb 23, 2023 8:51 pm
I ja sam jedan od takvih, a i ne mogu sat i vise vremena da posvetim razgovoru, da bih cuo nesto o zvezdi i domacem fudbalu sto bi me iznenadilo. Previse je vremena, za malo potvrde nasih sumnji.
Izvuci iz razgovora, ako mozes, sto bi nam bilo zanimljivo cuti, npr to o utakmici Vose i Vozdovca.
Hvala!
Pa koliko sam primetio Stojanovic je bio u protokolu,cak je i komentator tek u 15.minutu ukapirao da nema Stojanovica vec da je tu Andric. U prenosu mi nije bilo jasno zasto je sudio penal,i evo sad sam pogledao i na youtubu gde se sve lepo vidi... dal je to opasna igra (kako je drugacije mogao odreagovati Andric?),dal je to za penal,da l je to za crveni... posle meca Lalat je novinarki dao ovu izjavu (kopiram je sa komentara na youtubu,al vrlo moguce da je bas od reci to reci to rekao) "Nisam želeo danas da vodim meč na svoj način. To su neki moji razlozi, koje znaju ljudi iz kluba. Jednostavno, kad neke stvari znam unapred, ja i ne želim da vodim utakmicu na način kako bih je inače vodio".

A Turija ti mislis na onaj intervju... e pa jbg,nisam ja ovde sekretarica,nadjem vam,pre toga preslusam (znaci ne postavljam,a da nisam preslusao pre toga),pa ako smatram da ima lepih i zanimljiv stvari postavim vam,e sad jos i da vam prepricavam,zaista ne mogu. Koga zanima poslusace,koga ne nece i to je to :cheers:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Hvala @Voja na objašnjenju.

Šta znam opasna igra je bila, slično se svira i u Engleskoj ali ako se vodimo ovom kriterijumima Veljku Simiću bi na konto ovako sviranih penala samo ove sezone trebala da se sviraju 4-5. On često ulazi u ovakve situacije i nikad se ne signaliziraju.

Sad na stranu nas ali ja stojim da postoji nekoliko ekipa u ligi koje imaju katastrofalno suđenje a među kojima smo Radnički i mi.

Nekad voliš da izneseš neku svoju procenu oko nekih utakmica, po nekim mojim brojevima mislim da Tsc gubi kod kuće od Spartaka.

Oni ove sezone nijednom u četiri odigrane utakmice u nizu nisu izgubili dva meča, mora i to jednom da se desi. Najmanji broj osvojenih bodova u krugu od četiri utakmice im je pet bodova. Znam da nema logike u ovoj mojoj teoriji ali mi nešto govori da može Spartak da iznenadi a i gori im pod nogama. :wink:
N13

Post by N13 »

Sto se tice Lalatovicevog intervjua, standardno.

O Dzajicu sve najbolje, ali podrzava iskljucivo Vidica.
On je trener koji je imao rezultat gde god je radio.
Srbija je danas jako mocna i uredjena zemlja, ubedljivo najjaca na Balkanu (nije direktno spomenuo Vucka, za divno cudo)
O zvezdi i navijacima zvezde sve najbolje, o Terzicu razocarenje.
O Vojvodini sve najbolje, nahvalio i Zbiljica. Rekao da je jedan od 3 fudbalska radnika u nasoj ligi koji rade odlican posao za svoj klub (pored njega jos Toncev i Matijasevic). To mi je bilo zanimljivo, buduci da znam da je Zbiljic rekao da dok god je on u klubu, Lalatovic sigurno nece biti trener Vojvodine. Izgleda da je to jednostrana ljubav :D
U zvezdi menadzeri kroje tim. Zato je i otisao iz zvezde, jer mu je neko dosao i doneo spisak 5-6 igraca koji moraju poceti sledecu utakmicu. On sve te igrace poslao na tribine, pa su ga oterali iz zvezde i nikad ga iz kluba vise nikad nije zvao.
Razocaran u zvezdu jer nije podrzala Vidica, i da mu je neverovatno da ljudi iz partizana to cine, a zvezde ne cine.
Zanimljivost sa utakmice Vojvodina Vozdovac je iz perioda kada je Zbiljic bio prvi put u klubu i odredio premije za tu utakmicu ako pobede po 300 evra svakom igracu i trenerima (ta utakmica je Vojvodinu vodila na drugo mesto). Gubili smo 1-0 na poluvremenu, i jedan igrac (nije hteo da ga imenuje) u svlacionici na poluvremenu odma uzima telefon i verovatno igra kladionicu. Lalat popizdeo uzeo mu telefon iz ruku i svom snagom razlupao od zid. I rekao nesto u fazonu kako se ne trude jer misle da je 300 evra malo, pa im odrzao lekciju kako bi neki ljudi dali sve za tih 300 evra, kako njihovi roditelji verovatno rade ceo mesec da tih 300 evra, itd, itd... i na kraju preokrenuli na 3-1, i Lalatovic od svoje premije kupio tom igracu novi telefon :D

To je manje vise to. Ne znam jesam sta zaboravio, ali jako je pozitivno pricao o Vojvodini i Novom Sadu. Rekao je da je sada Novosadjanin, kupio je kucu u Lipovom Gaju, promenio prebivaliste i sada mu je NS kuca :D
I ponovio ono po stoti put... ono sto mu je zvezda bila tokom igracke karijere, to mu je sada Vojvodina.
Turija

Post by Turija »

@N13, Hvala puno :cheers:

PS
Kako si napisao, sve standardno i ocekivano od Lalatovica.
Zato i nisam imao volje da slusam citav sat razgovor. Stara prica, na siroko i na dugacko.
Ne znam sa cime je Voja bio tako odusevljen???
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
zukenp

Post by zukenp »

Verov time što je podržao Vidića i što je pominjao Vojvodinu samo u pozitivnom kontekstu :) . Manje više sve je N13 napisao ,nema potrebe da gleda video ko dosad nije :) .Bode u oči kako se ufulava {ipak}navijačima zvezde ,stalnim pominjanjem i kao da se pravda nekom na taj način što podržava Vidića umesto Džajića .Naravno bode u oči i kako se uvlači partiji na vlasti (direktno ili indirektno )kao da ima jaku želju da postane selektor :) . Ali dobro ,meni je simpatičan lik ,ipak drugačiji od većine trenera ..
Post Reply