Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dragojlo

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Dragojlo »

Sjajno za Partizan, taman će 1.aprila imati idealnog rivala za izlazak iz krize i overu drugog mesta.... :frown:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Dragojlo wrote: Thu Mar 09, 2023 1:40 pm Sjajno za Partizan, taman će 1.aprila imati idealnog rivala za izlazak iz krize i overu drugog mesta.... :frown:
Dok je Duljaj na klupi nema izlazka iz krize :mrgreen:
ssnigd

Post by ssnigd »

churguzijanac wrote: Thu Mar 09, 2023 4:55 pm
Dragojlo wrote: Thu Mar 09, 2023 1:40 pm Sjajno za Partizan, taman će 1.aprila imati idealnog rivala za izlazak iz krize i overu drugog mesta.... :frown:
Dok je Duljaj na klupi nema izlazka iz krize :mrgreen:
Jos uvek nisam preboleo Iliju Stolicu sto su otpustili. To im nikada necu oprostiti.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
zukenp

Post by zukenp »

Nece oni stvarno ni izaci iz krize do kraja .Naravno ,pocece nesto cesce da pobedjuju ,ali po meni ovde sve zavisi od tsc,hocel oni nastaviti da vecinu meceva dobijaju do kraja.Ako bude tako ,eto nama nenadanog ucesnika kvalifikacija za ligu sampiona .Mozda to bude samo pocetak razbijanja tradicije da se znaju prva dva mesta .. :D
Turija

Post by Turija »

zukenp wrote: Thu Mar 09, 2023 6:18 pm Nece oni stvarno ni izaci iz krize do kraja .Naravno ,pocece nesto cesce da pobedjuju ,ali po meni ovde sve zavisi od tsc,hocel oni nastaviti da vecinu meceva dobijaju do kraja.Ako bude tako ,eto nama nenadanog ucesnika kvalifikacija za ligu sampiona .Mozda to bude samo pocetak razbijanja tradicije da se znaju prva dva mesta .. :D
Da, dobro bi bilo da ode TSC umesto njih i da se pocne sa izlaskom iz klisea od 90ih.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija

Post by Turija »

Srecno Lalatovicu na klupi Gata, kao treneru i novom stanovniku Novog Sada.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Turija wrote: Fri Mar 10, 2023 8:31 am Srecno Lalatovicu na klupi Gata, kao treneru i novom stanovniku Novog Sada.
Verovatno ispadaju ali tu je RFK. Biće posla. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Deep Purple wrote: Tue Mar 07, 2023 9:39 pm
NorthTribune wrote: Tue Mar 07, 2023 9:19 pm Jebaše nam majku...TSC ako na kraju ne bude drugoplasiran, biće to velika nepravda.
Ti brate ne možeš nekog da ne isprovociraš čak i kad pohvališ nekog drugog. Baš neki težak kompleks imaš od brata vam :)

Mislim brate živiš u NS, na forumu Vojvodine kao navijač zvezde peckaš partizan, sad sam sve video :mrgreen:
Ne peckam ih brate, nego komentarišem realno...pogledaj njihove utakmice npr protiv Kolubara i Radničkog i uporedi ih sa predstavama TSC-a...Ne zaslužuju drugu mesto ali će ga uzeti, zbog imena i zbog mira u kući 😀😬
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

NorthTribune wrote: Fri Mar 10, 2023 12:14 pm Ne peckam ih brate, nego komentarišem realno...pogledaj njihove utakmice npr protiv Kolubara i Radničkog i uporedi ih sa predstavama TSC-a...Ne zaslužuju drugu mesto ali će ga uzeti, zbog imena i zbog mira u kući 😀😬
A pogledaj vase meceve u nasoj ligi te silne nizove,pobede (otimacine+sklanjalice),taj fer plej (broj kartona),tu cistu igru (broj sudjenih penala protiv vas) i uporedi sve to sa vasim igrama (protiv prosecnih timova) u Evropi. Definitivno se namece,ako komentarisemo realno da zasluzujete to prvo mesto i da niste drugi samo zbog imena i mira u kuci :mrgreen:
Image
Nevernik II

Post by Nevernik II »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... aka/445562

Trenutno nam fali jedno desetak bodova.
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Voja wrote: Fri Mar 10, 2023 12:39 pm
NorthTribune wrote: Fri Mar 10, 2023 12:14 pm Ne peckam ih brate, nego komentarišem realno...pogledaj njihove utakmice npr protiv Kolubara i Radničkog i uporedi ih sa predstavama TSC-a...Ne zaslužuju drugu mesto ali će ga uzeti, zbog imena i zbog mira u kući 😀😬
A pogledaj vase meceve u nasoj ligi te silne nizove,pobede (otimacine+sklanjalice),taj fer plej (broj kartona),tu cistu igru (broj sudjenih penala protiv vas) i uporedi sve to sa vasim igrama (protiv prosecnih timova) u Evropi. Definitivno se namece,ako komentarisemo realno da zasluzujete to prvo mesto i da niste drugi samo zbog imena i mira u kuci :mrgreen:
Zvezda izgleda u domaćoj ligi može pobediti ili otimačinom ili sklanjalicom...Manje gledaj Ž.P. brate, počeo si da razmišljaš kao on :greenbutt: nije zdravo matori :D
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

NorthTribune wrote: Fri Mar 10, 2023 3:20 pm Manje gledaj Ž.P. brate, počeo si da razmišljaš kao on :greenbutt: nije zdravo matori :D
Ja Z.P. slusam (sto ne znaci da se slazem sa njegovim misljenjem),a zvezdine meceve GLEDAM i komentarisem ono sto vidim svojim ocima,a ne sto bih trebao DA CUJEM od Areninih komentatora. I tu se onda vrlo lako dodje do istine. Najveca je tuga sto sam cesto u drustvu ljudi koji SLUSAJU komentatore,i onda kada svojim ocima vide da nema prekrsaja,a komentator kaze "da,opravdana odluka" oni to prihvataju kao nesto sto se desilo.
Image
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Što se tiče sudijskog kriterijuma, sigurno da su prema Zvezdi naklonjenije sudije nego prema 99% ostatka lige...A što se tiče nastupa u Evropi, nikako se ne slažem da Zvezda nije imala dobre nastupe u tom periodu...Ova sezona je bila najveće razočarenje, pa je opet uzeto 6 bodova u LE...
Sem onih teških poraza od ultra jakih ekipa, sve ostalo je bilo kako treba..opet kažem sem ove sezone...
Sparta P, Krasnodar, Keln, Bate,, Liverpul,Oly, Ludogorec,Arsenalx2, Cskax2, Napoli, Salzburgx2, Yang Boysx2, Honfehajm, Milanx2....Nisu to bile sve pobede ali su bile kvalitetno odigrane utakmice..
N13

Post by N13 »

NorthTribune wrote: Fri Mar 10, 2023 3:20 pm Zvezda izgleda u domaćoj ligi može pobediti ili otimačinom ili sklanjalicom...Manje gledaj Ž.P. brate, počeo si da razmišljaš kao on :greenbutt: nije zdravo matori :D
Druze, nemojmo mesati stvari.

Cinjenica jeste da zvezda poslednjih 10ak godina ima najjaci tim u ligi, to ovde niko ne spori.
Ali isto tako je cinjenica odakle zvezdi takav tim? Preko noci? Godinu dana pre toga ste igracima razbijali kola i stavljali sampone, jer su se zalili da sampona nema u klubu. A rajko bio u mraku, struje nije bilo.
Samo par godina kasnije imate taj luksuz da dovodite igrace za preko milion evra, igrace koji imaju godisnju platu 500+ hiljada evra, a koji i ne igraju.
Imate taj luksuz da mozete baciti para koliko hocete na nekog stranca, pa ako se pokaze, super, ako se ne pokaze, nikom nista, kupicete sledeceg, a onaj ce presedeti sezonu. I tako svake sezone u krug. Iz domace lige kupite igrace koji vam ne trebaju, samo da biste slabili druge timove? Pa vas jedan igrac na klupi ima platu kao svi igraci u timovima iz donje polovine tabele zajedno. I to sve bi bilo skroz u redu da ste profitabilan klub, da sami sebe finansirate.
A pritom ni jednog, ali bas ni jednog klinca niste proizveli, i na kom ste zaradili veci novac.
Pored toga imate i luksuz da vam drzava i banke oprastaju dugove. Vi porez ne morate da placate, drugi moraju. Vojvodina mora, ti moras, ja moram, pekare moraju, mesare moraju. Zvezda ne mora. To svi znaju, to nije nikakva tajna.
Finansirate se iz budzeta. Stanovnici ova jadne drzave vas finansiraju. Ti finansiras zvezdu. JA finansiram zvezdu. Svaki forumas ovde finansira zvezdnu jednim delom, a da nas niko nista ne pita.
Imali ste pre par godina dug od 60+ miliona. Podseti me zbog cega su ono bese ugaseni Proleter iz Zrenjanina, kulski Hajduk ili apatinska Mladost? Zbog milion-dva, ako si zaboravio. Da li je to regularnost, jednak tretman svima?

I pored svega toga, kada zagusti, tu su Segrti, Vujovici i ostali iz sudijske organizacije. Nije isti kriterijum kada treba svirati penal vama i Surdulici. Znas i sam to dobro. Vama da se svira faul dovoljno je igrac da padne i jaukne. I to znas vrlo dobro.
Tako da, da, u pravu si, zvezda u domacoj ligi moze da pobedi bez otimanja i sklanjanja na terenu, jer otimaju i sklanjaju van terena. Otimanje i sklanjanje na terenu dolazi samo kada zagusti... A o svemu ostalom brine ova napacena drzava i njen narod.
Zato smo tu gde smo, sto se sporta tice.

A samo kad se setim vase akcije '5 minuta za spas srpskog fudbala' kada je vas brat blizanac imao slican tretman kao vi danas (samo u dosta manjoj meri). Pa to je tek za plakanje, ili mozda smejanje, nisam siguran.
slanobarac

Post by slanobarac »

N13 wrote: Fri Mar 10, 2023 3:48 pm
NorthTribune wrote: Fri Mar 10, 2023 3:20 pm Zvezda izgleda u domaćoj ligi može pobediti ili otimačinom ili sklanjalicom...Manje gledaj Ž.P. brate, počeo si da razmišljaš kao on :greenbutt: nije zdravo matori :D
Druze, nemojmo mesati stvari.

Cinjenica jeste da zvezda poslednjih 10ak godina ima najjaci tim u ligi, to ovde niko ne spori.
Ali isto tako je cinjenica odakle zvezdi takav tim? Preko noci? Godinu dana pre toga ste igracima razbijali kola i stavljali sampone, jer su se zalili da sampona nema u klubu. A rajko bio u mraku, struje nije bilo.
Samo par godina kasnije imate taj luksuz da dovodite igrace za preko milion evra, igrace koji imaju godisnju platu 500+ hiljada evra, a koji i ne igraju.
Imate taj luksuz da mozete baciti para koliko hocete na nekog stranca, pa ako se pokaze, super, ako se ne pokaze, nikom nista, kupicete sledeceg, a onaj ce presedeti sezonu. I tako svake sezone u krug. Iz domace lige kupite igrace koji vam ne trebaju, samo da biste slabili druge timove? Pa vas jedan igrac na klupi ima platu kao svi igraci u timovima iz donje polovine tabele zajedno. I to sve bi bilo skroz u redu da ste profitabilan klub, da sami sebe finansirate.
A pritom ni jednog, ali bas ni jednog klinca niste proizveli, i na kom ste zaradili veci novac.
Pored toga imate i luksuz da vam drzava i banke oprastaju dugove. Vi porez ne morate da placate, drugi moraju. Vojvodina mora, ti moras, ja moram, pekare moraju, mesare moraju. Zvezda ne mora. To svi znaju, to nije nikakva tajna.
Finansirate se iz budzeta. Stanovnici ova jadne drzave vas finansiraju. Ti finansiras zvezdu. JA finansiram zvezdu. Svaki forumas ovde finansira zvezdnu jednim delom, a da nas niko nista ne pita.
Imali ste pre par godina dug od 60+ miliona. Podseti me zbog cega su ono bese ugaseni Proleter iz Zrenjanina, kulski Hajduk ili apatinska Mladost? Zbog milion-dva, ako si zaboravio. Da li je to regularnost, jednak tretman svima?

I pored svega toga, kada zagusti, tu su Segrti, Vujovici i ostali iz sudijske organizacije. Nije isti kriterijum kada treba svirati penal vama i Surdulici. Znas i sam to dobro. Vama da se svira faul dovoljno je igrac da padne i jaukne. I to znas vrlo dobro.
Tako da, da, u pravu si, zvezda u domacoj ligi moze da pobedi bez otimanja i sklanjanja na terenu, jer otimaju i sklanjaju van terena. Otimanje i sklanjanje na terenu dolazi samo kada zagusti... A o svemu ostalom brine ova napacena drzava i njen narod.
Zato smo tu gde smo, sto se sporta tice.

A samo kad se setim vase akcije '5 minuta za spas srpskog fudbala' kada je vas brat blizanac imao slican tretman kao vi danas (samo u dosta manjoj meri). Pa to je tek za plakanje, ili mozda smejanje, nisam siguran.
:cheers: Misliš da će odgovoriti?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply