Kup Srbije 2022/2023
Re: 1/4 finala Kupa: Radnički (Niš) - VOJVODINA 0:1 (0:1)
Ispunila se želja mnogih. Igramo kod kuće, treba svi da podržimo momke na stadionu, bez obzira na jučerašnji poraz! Kup je naš!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Uvek sa tobom
Re: 1/4 finala Kupa: VOJVODINA - Čukarički, 17.05.2023.
Једине наде још гајимо у тај куп, једна од ретких сезона где можемо да будемо сигурни учесници неког европског такмичења и да нас то погура на свим пољима. Ако сада то некако не изгурамо бојим се да нећемо никад. Мука ме ухвати кад видим да би уместо нас тамо могли неки чукарички и ТСЦ...
Зато за почетак 17. маја сви на стадион, показали су момци ове сезоне да бар са овима можемо да играмо!
Зато за почетак 17. маја сви на стадион, показали су момци ове сезоне да бар са овима можемо да играмо!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
-
Sada je prilika pokazati koliko smo bolji od fk trgovačkog.Svi na stadion i sa sobom povesti koga god možete.Samo da nam smrdljiva arena to ne pokvari sa nekim terminom u 14h ili nešto slično.
Radni je dan,ja i zaboravio (ustvari nikad se nisam nesto posebno ni interesovao) za kup. Mislim da smo dobili igracki najslabiju ekipu od tri moguce,pa jos i domaci teren... bukvalno se mi pitamo,i ako ispadnemo (a ne bude sudio Jovanovic) sami cemo biti krivi.E sad,prirodno je ocekivati da ce svi navijaci Vose u drugom polufinalu navijati za TSC,ali ono sto mene interesuje,ako bi Zvezda osvojila duplu krunu,da li finalista kupa na sebe preuzima (evropske) privilegije pobednika kupa? Ako je tako,onda bi mi trebali svim srcem navijati za zvezdu i za evro benefite bi nam bila dovoljna samo pobeda protiv Cuke!? Ajd neko ko se razume u to i prati,neka proveri

Ukoliko cigani ili drugoplasirana ekipa (TSC) osvoje kup to mesto za Evropu pripada trećeplasiranoj ekipi (Čuka). Kup se mora osvojiti ako hoćemo sigurnu evropsku jesen!Voja wrote: ↑Tue May 09, 2023 2:52 pm ono sto mene interesuje,ako bi Zvezda osvojila duplu krunu,da li finalista kupa na sebe preuzima (evropske) privilegije pobednika kupa? Ako je tako,onda bi mi trebali svim srcem navijati za zvezdu i za evro benefite bi nam bila dovoljna samo pobeda protiv Cuke!? Ajd neko ko se razume u to i prati,neka proveri
Tako sam čitao početkom sezone i pre koju nedelju, ako se menjalo nešto neka me neko ispravi...
Znam da je pre bilo da ako neko osvoji duplu krunu,finalista kupa dobija mesto u kupu pobednika kupovaDuplof wrote: ↑Tue May 09, 2023 2:59 pmUkoliko cigani ili drugoplasirana ekipa (TSC) osvoji kup to mesto za Evropu pripada trećeplasiranoj ekipi (Čuka). Kup se mora osvojiti ako hoćemo sigurnu evropsku jesen!Voja wrote: ↑Tue May 09, 2023 2:52 pm ono sto mene interesuje,ako bi Zvezda osvojila duplu krunu,da li finalista kupa na sebe preuzima (evropske) privilegije pobednika kupa? Ako je tako,onda bi mi trebali svim srcem navijati za zvezdu i za evro benefite bi nam bila dovoljna samo pobeda protiv Cuke!? Ajd neko ko se razume u to i prati,neka proveri

Neka nam vrate i Kup pobednika kupova i Intertoto kup, mi ćemo i dalje biti upitni za sva ta takmičenja

Ma kao sto rekoh,kup takmicenje (posebno po nasem sistemu) mi nema nikakav smisao... tako da sam izgubio interesovanje. Kao sto predlazem u kosarci da se utakmice igraju samo zadnji minut,tako bih i u kupu predlozio da polufinale uvek igraju prve 4 ekipe iz prvenstva. Smesno je da u kupu postoje ekipe koje su povlascene na bilo koji nacin,jedina stvar koju treba podrzati je da je domacin uvek slabije rangirana ekipa prilikom zreba.Jedino sto mi se trenutno dopada u nasem kupu je sto nema produzetaka,vec se odmah sutiraju penali

Ja, bas naprotiv, navijam za zvezdu, cisto da bi to eventualno finale kupa imalo i taj navijacki naboj, jer sa TSCom i njihovom grupicom od 20 ljudi toga nece biti.Voja wrote: ↑Tue May 09, 2023 2:52 pm Radni je dan,ja i zaboravio (ustvari nikad se nisam nesto posebno ni interesovao) za kup. Mislim da smo dobili igracki najslabiju ekipu od tri moguce,pa jos i domaci teren... bukvalno se mi pitamo,i ako ispadnemo (a ne bude sudio Jovanovic) sami cemo biti krivi.E sad,prirodno je ocekivati da ce svi navijaci Vose u drugom polufinalu navijati za TSC,ali ono sto mene interesuje,ako bi Zvezda osvojila duplu krunu,da li finalista kupa na sebe preuzima (evropske) privilegije pobednika kupa? Ako je tako,onda bi mi trebali svim srcem navijati za zvezdu i za evro benefite bi nam bila dovoljna samo pobeda protiv Cuke!? Ajd neko ko se razume u to i prati,neka proveri
A ovako, slavlje pred nekoliko hiljada musavih cigana, e to je vec nesto

No, ajmo korak po korak.
Само храбро до нове победе, але...
Stex je u pravu, UEFA je pre možda čak i 10 godina savezima dala uput da se u slučajevima kad osvajač kupa ima bolju evropsku kvalifikaciju iz lige, kvalifikacija ne prenosi finalisti. Kvalifikacija se raspoređuje u ligu i to na način da se prvom nižekvalifikovanom klubu daju privilegije osvajača kupa i da se kvalifikaciona mesta spuste za po jedno niže. Upravo zbog te preraspodele se kod nas uvek priča kako 5. Mesto vodi u Evropu, a zapravo ne nosi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- slanobarac
Osvajač kupa ima obezbeđeno bar 6 euro mečeva. Zato 'ajde za početak da pokažemo Čuki ko je tata i onda u finalu dobijemo neku od dve najbolje ekipe superlige. Isti akteri, isti sudija(?) samo drugačiji rezultat. Meni prihvatljivo. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ima 8 utakmica sigurno, dve u kvalifikacijama i 6 u grupnoj fazi.
Lepo je nadati se ali bojim se da smo slabi mi za bilo koju od ove 3 ekipe. Čuku mozda i prodjemo na snagu, ali musave to je nemoguca misija. Ipak oni jure opet neke rekorde. Samo cekam da Ilon Mask objavi da krece komercijalni let za Mars, pa da ovi krenu da se proglase sampionom "Tesla Superlige Marsa" dok se ne pojavi jos ko.
- Deep Purple
Kao što reče Voja nerešen rezultat nas vodi u penal seriju. Ne treba se plašiti nikoga u finalu (ako pot. prođemo polufinale) jer ipak nam je penal serija saveznik