tabela nakon 28. kola:
1. Gojko Kacar 33
2. Aleksandar Popovic 19
3. Vladimir Buac 14
4. Igor Djuric 13
5. Trivunovic 9
6. Joseph Kizito 8
7. Miodrag Pantelic 7
= Sasa Drakulic 7
9. Aleksic 6
= Grozdanovski 6
= Ranko Despotovic 6
= Mir.Milutinovic 6
13. Nino Pekaric 5
= Tumbasovic 5
= Pavicevic 5
16. Sepuja 3
= Dusan Tadic 3
18. Stojcev 2
= Sarac 2
= Stosic 2
21. Djurovski 1
29. kolo: Cukaricki-Vojvodina
Hteo sam da glasam kao MIlan i da sam gledao celu utakmicu, verovatno bih tako glasao, znajući kako igraju Trivunović, Popović i Pantelić.Međutim, pošto sam od utakmice video samo ono što je bilo na SOSu, onda moram da ispoštujem princip viđenog (pri ličnom glasanju).
Panta je stvarno majstorski namestio šansu Vukajloviću, koji je isto tako šutirao i doneo nam pobedu, koju je Tadić svojim golom učvrstio.
Ne mogu prenebreći i činjenicu, kao i značaj gola Grozdanovskog.Isto tako ne mogu prenebreći i činjenicu da nas je Brkić spasao svojim intervencijama u nekoliko čistih zicera, tako da ću glasati ovako:
1.Grozdanovski 3 boda
za odličan gol i vođstvo Vojvodine koje je nerviralo i sputavalo Brđane gotovo celo drugo poluvreme
2.Vukajlović 2 boda
za evro gol, za pobedu, u samom finišu utakmice
3.Brkić 1 bod
za sačuvanu mrežu i našu pobedu (da kod primljenog gola, nije pogrešila gotovo cela odbrana Vojvodine- od desnog beka, preko centarhalfova, zaključno sa levim bekom, naša se mreža na ovoj utakmici ne bi tresla).Brka siguran i učinkovit.Zato bar bod.
PS
Ja ovako odglasah i po cenu da ostanu bez bodova Popović, Trivunović, Pantelić, Tadić, Buač (bez obzira na promašaj u 74 minutu, Buki je važna karika u timu Vojvodine - nervirao nas, voleli ga ili ne, ali on pravi glavobolju protivnicima, a ponekad učačka im i gol
Od Atletika, pa do beton Lige).
Panta je stvarno majstorski namestio šansu Vukajloviću, koji je isto tako šutirao i doneo nam pobedu, koju je Tadić svojim golom učvrstio.
Ne mogu prenebreći i činjenicu, kao i značaj gola Grozdanovskog.Isto tako ne mogu prenebreći i činjenicu da nas je Brkić spasao svojim intervencijama u nekoliko čistih zicera, tako da ću glasati ovako:
1.Grozdanovski 3 boda
za odličan gol i vođstvo Vojvodine koje je nerviralo i sputavalo Brđane gotovo celo drugo poluvreme
2.Vukajlović 2 boda
3.Brkić 1 bod
za sačuvanu mrežu i našu pobedu (da kod primljenog gola, nije pogrešila gotovo cela odbrana Vojvodine- od desnog beka, preko centarhalfova, zaključno sa levim bekom, naša se mreža na ovoj utakmici ne bi tresla).Brka siguran i učinkovit.Zato bar bod.
PS
Ja ovako odglasah i po cenu da ostanu bez bodova Popović, Trivunović, Pantelić, Tadić, Buač (bez obzira na promašaj u 74 minutu, Buki je važna karika u timu Vojvodine - nervirao nas, voleli ga ili ne, ali on pravi glavobolju protivnicima, a ponekad učačka im i gol

Last edited by Turija on Mon May 05, 2008 7:20 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milane, nema ljutnje ni najmanje..Pretpostavljao sam ja da Vukajlović igrom nije zaslužio bodove, međutim dao sam mu ih iz 2 razloga:
1.vezao je 2 evro gola na majstorske asistencije Pantelića i prelomio utakmice (u subotu i u sredu)
2.da se sa poklonjenom navijačkom ocenom otrgne od vlastitih zabluda u vezi odnosa prema svom novom klubu, navijačima i saigračima (Pantinu sliku treba da drži ko ikonu za nailazeći letnji prelazni rok) i da ne misli da ga neko mrzi, zato što ga opravdano kritikuje zbog slabog angažovanja na terenu.
1.vezao je 2 evro gola na majstorske asistencije Pantelića i prelomio utakmice (u subotu i u sredu)
2.da se sa poklonjenom navijačkom ocenom otrgne od vlastitih zabluda u vezi odnosa prema svom novom klubu, navijačima i saigračima (Pantinu sliku treba da drži ko ikonu za nailazeći letnji prelazni rok) i da ne misli da ga neko mrzi, zato što ga opravdano kritikuje zbog slabog angažovanja na terenu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote:Hteo sam da glasam kao MIlan i da sam gledao celu utakmicu, verovatno bih tako glasao, znajući kako igraju Trivunović, Popović i Pantelić.Međutim, pošto sam od utakmice video samo ono što je bilo na SOSu, onda moram da ispoštujem princip viđenog (pri ličnom glasanju).
Ne mogu prenebeći i činjenicu, kao i značaj gola Grozdanovskog.Isto tako ne mogu prenebeći i činjenicu da nas je Brkić spasao svojim intervencijama u nekoliko čistih zicera, tako da ću glasati ovako:
1.Grozdanovski 3 boda
2.Vukajlović 2 boda
3.Brkić 1 bod
PS
Ja ovako odglasah i po cenu da ostanu bez bodova Popović, Trivunović, Pantelić, Tadić, Buač (bez obzira na promašaj u 74 minutu, Buki je važna karika u timu Vojvodine - nervirao nas, voleli ga ili ne, ali on pravi glavobolju protivnicima, a ponekad učačka im i gol![]()
Od Atletika, pa do beton Lige).
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
-